Астрологічний прогноз на 20 лютого. Живемо своїми думками

Неділя, 20 лютого 2011, 09:00
18-й/19-й місячний день (розпочнеться о 20.47). «Аналіз». Місяць у Терезах (з 11.00). Цей день зажадає розсудливості й стриманості. А сни, як правило, дійсні.
гороскоп

У 18-у місячну добу навколишня дійсність є як би відображенням нашої внутрішньої сутності, наших помислів і вчинків.

Тому зверніть увагу на судження про себе, почуті вами в цей день: вони дадуть вам хорошу їжу для роздумів. Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – на жаль, правда. Тому не ображайтеся, а задумайтеся як позбутися від недоліків. Якщо скажуть приємне – порадійте: це теж чиста правда.

Не піддавайтеся ілюзіям, низинним інстинктам і темним думкам. У людини, що не бажає боротися зі своїми недоліками, виявляються таємні перешкоди – створюється враження, що вас намагаються збити з істинного шляху.

Ближче до вечора з'явиться можливість відрізнити свої думки від нав'язаних стороннім впливом – енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі й думок.

Постарайтеся пригадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною. Будьте також обережні з новими ідеями (невідомо, ким вони підказані), випадковими знайомствами (невідомо, хто їх підіслав).

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони в цей день ослаблені.

У третю фазу Місяця, якщо їсте більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. І взагалі, обмежуючи себе в їжі при спадної Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше і зробити це в більш короткий термін, ніж при зростання. Тому так ефективні в цей період розвантажувальні дні і дієти.

Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Бо далі – до молодика – сили будуть зменшуватися.

Відвідувати зубного лікаря теж краще в період спадної Місяця (для встановлення пломб, коронок і містків, а також для видалення зубів).

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).