Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 лютого. Знаходимо правильний підхід

Понеділок, 21 лютого 2011, 08:53
День буде складатися сприятливо для тих, хто не боїться життєвих труднощів. Проблем виникає чимало, але всі вони можуть бути вирішені порівняно швидко, потрібно лише знайти правильний підхід до ситуації.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас цей день буде не занадто багатообіцяючим: і в професійній, і в особистому житті серйозні зміни малоймовірні, та й на несподіване везіння не варто розраховувати. Наполегливою працею можна дечого домогтися, але лише в тому випадку, якщо ви будете дуже уважні, акуратні і спостережливі. Варто замислитися про свої стосунки з оточуючими: ви схильні вести себе зухвало, вередувати, провокувати конфлікти. Варто вибрати більш «дорослу» лінію поведінки, щоб позбавити себе і інших від неприємних переживань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Для вас це досить вдалий день, оскільки не потрібно придумувати чогось принципово нового, можна продовжувати рух за раніше обраному шляху. Високий життєвий потенціал, вашу енергію неважко направити в корисне русло. Дуже до речі виявляється професійний досвід, отриманий вами в останні місяці. Можна призначати на цей день зустрічі з людьми, з якими ви хочете обговорити якісь серйозні питання. Втім, і повеселитися вам напевно вдасться – вечір відмінно підходить для цього, а цікаві пропозиції ви напевно отримаєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі суперечки і конфлікти з людьми, що грають значну роль у вашому житті. Сьогодні ви примхливі і незговірливі, а ваше неабияке чарівність робить вас лише трохи менше нестерпними. Намагайтеся тримати при собі хоча б половину своїх уїдливих зауважень і двозначних жартів, інакше ви й оглянутися не встигнете, як залишитеся наодинці. Робіть подарунки – вибирати речі, призначені для інших людей, вам вдається дуже добре. А от пропозиції, що стосуються дозвілля і розваг, будуть не дуже вдалими.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки ризикують потрапити в складну ситуацію: дуже велика вірогідність професійних проблем, багато представників знаку втратять свій авторитет, зроблять помилку, яка змусять начальство засумніватися в їх професіоналізмі. Все, що ви робите сьогодні, намагайтеся робити максимально добре, навіть якщо це буде віднімати більше часу. Спілкування з близькими, на жаль, не сприятиме набуттю душевної рівноваги: тут теж не все гладко, і багато давні розбіжності загострюються. Шукайте компроміси, можливо, доведеться піти на значні жертви заради збереження миру.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День досить нудний і не надто перспективний. Завдання, які стоять перед Левами, не дозволяють представникам знака блиснути професійними, діловими чи особистими якостями, проявити себе з кращого боку. Не зустрічають підтримки та ідеї Львів, а успіх будь-яких переговорів зажадає програми неабияких зусиль. Відносини в сім'ї складаються досить рівно, але теплими, щирими і довірчими їх не назвеш. Однак ви, принаймні, зможете уникнути конфліктів з близькими, а це вже саме по собі непогано.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дев очікує сприятливий і вдалий день: представники знаку знаходять несподіваний, сміливий і дуже ефективний спосіб вирішення проблем, що виникли останнім часом. Вдається переглянути відносини з керівництвом, можна домогтися більш вигідних умов співпраці з діловими партнерами. І в особистому житті відбуваються зміни на краще. Втім, дивуватися тут нема чому – ви тримаєте ситуацію під контролем і направляєте її в найсприятливіший русло. У середині дня можливі дрібні травми, будьте обережніше.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам буде досить важко впоратися з усіма справами цього дня: вже дуже їх багато, аж надто вони різноманітні. Потрібно бути воістину семи п'ядей у чолі, щоб не зазнати невдачі. Зосередьтеся на завданнях першорядної важливості, а рішення інших відкладіть або доручіть іншим. Намагаючись зробити все самостійно, ви лише марно витратите сили. Дуже напружено складаються відносини зі старшими родичами, які раз у раз знаходять привід дорікнути вас в ненадійності, безвідповідальності, неорганізованості. Не доводьте справу до сварки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представникам знаку вдасться взяти верх над конкурентами і реалізувати сміливий план, який обіцяє незабаром і фінансове благополуччя, і кар'єрний ріст. Однак недоброзичливців у вас достатньо, і сьогодні вони ще не раз спробують завдати удару. Тому будьте дуже пильні й обережні. Будьте готові підтримати близьких: вислухати людину, що опинилася в складній ситуації, дати добру пораду. Можливо, на якийсь час навіть доведеться перетворитися на «жилетку» для сліз, але це буде не так вже й утомливо. Увечері ви отримаєте приємну звістку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непоганий день для спілкування, причому як в офіційній, так і в неформальній обстановці. Вам вдається знаходити спільну мову буквально з усіма, але ви занадто багато обіцяєте, занадто легко берете на себе зобов'язання – це потягне за собою проблеми. Не виключені фінансові труднощі. Вдається навести порядок в особистих справах, врегулювати розбіжності з близькими, створити вдома атмосферу комфорту, спокою і взаєморозуміння. Дуже приємним буде вечір, якщо провести його в колі сім'ї. Заняття рукоділлям піднімають настрій.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для вас цей день навряд чи буде пов'язаний з якимись серйозними несподіванками: навіть всі проблеми його цілком передбачувані. Джерелом неприємних емоцій стають, в першу чергу, ваші власні роздуми – ви раз у раз повертаєтеся до ситуацій, на які вже не можете вплинути, і занурюєтеся в безодню самокритики. Необхідно здригнутися, розвеселитися, внести різноманітність у своє життя. Зробіть що-небудь незвичайне і незвичне, нехай навіть безглузде й дурне – чим менше цей день буде схожий на всі інші, тим краще.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У вас є можливість довести до кінця важливу справу, розпочату кілька днів тому. Так, для цього будуть потрібні і енергійність, і сміливість, і готовність ризикнути – але у вас є всі ці якості, так чому б не проявити їх? Сьогодні ви можете дозволити собі кинути виклик конкурентам, вступити в нерівну боротьбу: зірки будуть на вашому боці. Багато представників знаку налаштовані дуже романтично, що робить їх надзвичайно привабливими для представників протилежної статі. Вірогідні нові знайомства та інтереси.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Це не найсприятливіший і легкий для вас день. Потрібно діяти рішуче, необхідно мати справу з людьми досить неприємними, а також витрачати час на пусті й безглузді заняття. Але найгірше те, що представники знаку ніяк не можуть зосередитися, тому постійно плутають, припускаються помилок. Це дратує і оточуючих, і вас самих. Обережніше з покупками: ви схильні купувати речі абсолютно даремні просто для того, щоб порадувати себе. Але радість не буде довгою, незабаром ви пошкодуєте, що розлучилися з грошима.