Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 лютого. Намагаємося не спускати гроші на вітер

Вівторок, 22 лютого 2011, 08:55
День принесе чимало дрібних невдач і розчарувань. На шляху до мети виникають численні перешкоди, долати які не стільки важко, скільки нудно. Дуже важко правильно розпоряджатися часом: воно раз у раз витрачається даремно. Подібним чином ведуть себе і гроші.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
З'являється можливість реалізувати план, що виник у вас кілька днів тому. За останній час ви встигли все обміркувати, звернути увагу на якісь важливі деталі, так що прийшов час братися за справу. Однак потрібно мати на увазі, що помічники ваші ненадійні, тому вам доведеться їх контролювати практично постійно. Хороший день для спілкування поза домом, відвідування розважальних закладів, можна нанести візити друзям. Увечері вдасться врегулювати якісь давні розбіжності з батьками чи іншими людьми старшого віку.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Хороший день для нових починань. Можна приступати до реалізації проектів, що вимагають великих і глибоких знань, ерудиції та винахідливості – в цьому сьогодні недоліку не виникне. Будьте готові до пильній увазі керівництва і контролюючих органів. Угоди цього дня повинні бути прозорі, фінансові махінації неприпустимі. Вам вдається порівняно легко знаходити спільну мову з новими знайомими, а ось порозумітися з близькими людьми виявляється значно складніше. Змінити ситуацію на краще допоможе якийсь незвичайний, оригінальний вчинок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Виникає дуже багато дрібних проблем, які вимагають уваги. У результаті день виявляється повним турбот і суєти, і у вас просто немає часу зібратися з думками, а це не завадило б. Хороших ідей у вас обмаль, а ті, що є, навряд чи можуть бути реалізовані негайно. Словом, цікавим і захоплюючим день не виглядає. Спілкування з близькими вимагає обережності: сьогодні ви значно більше звичайного схильні до чужого впливу, тому то й справа забуваєте про власні плани та цілі. Однак якщо вести себе дипломатично, можна і інших порадувати, і себе не обділити.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не можна поспішати, ризикувати, приймати важливі рішення похапцем. Так, часу на роздуми обмаль, але це зовсім не означає, що можна діяти під впливом емоцій, які до того ж вельми суперечливі. Не спалюйте мостів, не йдіть, грюкнувши дверима: вірогідність того, що захочеться повернутися, дуже велика. Ймовірно несподівана звістка здалеку, яке змусить вас задуматися про зміни в особистому житті. День непогано підходить для складання довгострокових планів, постановки нових цілей, перегляду пріоритетів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Складний день. Від вас вимагається вирішення завдань, що не викликають особливого інтересу. Потрібні акуратність, старанність, стриманість – словом, не зовсім ті якості, які ви любите проявляти. Важливо також не привертати до себе зайвої уваги – чим частіше вас помічають, тим більше критики на вашу адресу сьогодні звучить. Навіть у близьких аж ніяк не завжди вдається знайти порозуміння: ваші вчинки викликають подив, а іноді і здаються підозрілими. Єдиним винятком виявиться старий друг, який знайде спосіб підтримати вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Виникають проблеми найрізноманітнішого властивості: то в роботі щось йде не так, то загадковим чином зникають гроші або пропадають цінні речі (потім вони знайдуться, але до цього часу ви встигнете неабияк понервувати), то оточуючі неправильно вас розуміють і ображаються на абсолютно невинні зауваження. На жаль, вам навряд чи вдасться хоч щось з усім цим поробити: вплив несприятливих тенденцій піде на спад лише в самому кінці дня. За кермом будьте обережніше, а машину, по можливості, залишайте на охоронюваних парковках – можливі непорозуміння з особистим транспортом.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День неважливих, утомливих і нудних справ, які чіпляються одне за інше, обвиваючи вас павутиною різноманітних і не завжди зрозумілих турбот. Вони забирають час і сили, псує настрій. Вже до середини дня Терези стають дратівливими, нетерплячими, нестриманими, все це породжує серйозні труднощі в спілкуванні. Дуже важливо вчасно переключитися на щось більш цікаве і захопливе, знайти застосування творчого потенціалу. Непогано було б зробити невелику поїздку, відправитися на екскурсію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день буде сприятливим для тих, хто готовий пожертвувати меншим заради досягнення більшого. Скорпіони, що займають позицію «ні п'яді ворогові» і не залишають собі шляхів до відступу, опиняється в дуже складній ситуації. Не варто шукати прямих і легких доріг до мети: цей день вимагає стратегічного мислення, вміння розробляти багатоходові комбінації. Складна, напружена обстановка першої половини дня робить Скорпіонів підозрілими, недовірливими, підступними, а ці якості не кращим чином позначаються на відносинах з близькими. Дуже важливим є вміння розслабитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вам вдається знайти несподіваний і дуже оригінальний спосіб вирішення проблеми, беспокоящей багатьох людей. Сьогодні ви зможете залучити до себе увагу впливових людей, показати, що ви багато на що здатні. Але разом з нагородою і шаною з'являється і відповідальність, причому відповідальність дуже серйозна. Прекрасно пройдуть зустрічі з давніми друзями, не виключено і відродження згаслих було романтичних почуттів. У вас є шанс вдруге увійти у вже знайому річку і відправиться в подорож по ній, минаючи стремнини і пороги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Поліпшується ситуація в професійній сфері, відкриваються цікаві можливості. Можна приступати до реалізації масштабних проектів, починати важливі переговори, відправлятися на співбесіди. Ви енергійні, діяльні і везучий, так що удача в справах буде вам супроводжувати. Якщо ви до того ж проявите розбірливість у відносинах, то матимете змогу вберегти себе і від неприємностей у майбутньому. Можливі несподівані візити, імпровізовані урочистості. Майте на увазі, що лягти спати потрібно раніше: ввечері життєвий потенціал піде на спад.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для навчання, розширення кругозору, підвищення кваліфікації. Ваші старання не залишаться непоміченими, і ви справляєте враження людини цілеспрямованої і енергійного, а такого будь-хто буде радий бачити серед своїх союзників. Ймовірно початок нових ділових відносин, співпраці з перспективними партнерами. В особистому ж житті не відбувається значних змін: тут ви не проявляєте ініціативи, ведете себе стримано і рівно. Але приємні сюрпризи все ж не виключені – один з них надихне вас на справжні подвиги.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Порадують новини, що стосуються роботи: з'ясується, що перед Рибами незабаром відкриються цікаві перспективи. Ваше завдання – показати, що ви неодмінно скористаєтеся ситуацією, ні за що не пропустіть свій шанс. Не варто приховувати ні успіхів, ні амбіцій; щоб привернути успіх, потрібно бути в центрі уваги. Вірогідні дрібні непорозуміння будинку. Ви все залагодити, проте настрій буде зіпсовано. У чужі справи втручайтеся з обережністю: миротворчі місії сьогодні віднімають набагато більше сил, ніж зазвичай.