Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 лютого. Йдемо на хитрість заради прогресу

Середа, 23 лютого 2011, 08:56
При певній наполегливості можна добитися деякого прогресу в справах. Однак тим, хто не хоче обмежуватися дрібними перемогами і випадковими успіхами, доведеться ризикнути, вдатися до неперевіреними методами, а, можливо, і піти на хитрість.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День «порожній», не обіцяє ні великих успіхів, ні якихось значних розчарувань. Овни сьогодні на диво спокійні і незворушні, життєвий потенціал представників знаку понижений, і найбільше вони хочуть просто добре відпочити. Виникне бажання скасувати якісь раніше виниклі плани, що навряд чи сподобається вашим друзям. Гострі конфлікти з близькими чи виникнуть, а ось мовчазне нерозуміння цілком ймовірно. Особливо важко буде знайти спільну мову з коханою людиною, тому романтичне побачення чи виправдає ваші очікування.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Хоча день цей загалом непоганий, Тельців раз у раз відвідують похмурі думки. Представники знаку впевнені, що їх недооцінюють, і намагаються добитися справедливості, але ні до чого хорошого це не призводить. Можливі конфлікти з людьми, думка яких для вас зовсім недавно було істиною в останній інстанції. Досить сильним буде бажання змінити своє життя. Сьогодні багато Тельців готові на екстравагантні і навіть шокуючі вчинки. Однак про здоровий глузд забувати все ж не варто. Особливо корисний він буде ввечері.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Успіхів зможуть досягти ті, хто готовий до втрат. Фактично, чим більше ви жертвуєте, тим цікавіші можливості відкриваються перед вами. Можна реалізувати плани, що стосуються навчання, підвищення кваліфікації, кар'єри – ви готові працювати заради власного блага, так і зірки обіцяють підтримку. Ритм життя Близнюків дуже високий, і оточуючим часом буває дуже складно встигати за представниками знака. Не відмовляйте близьким допомоги: сьогодні вона їм особливо потрібна. Можна відновити якісь особисті зв'язки, але робити це треба лише в тому випадку, якщо ви готові змінити свою поведінку.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можливі труднощі, причому ймовірність їх тим вище, чим менше ви їх очікуєте. Тому будьте насторожі: сьогодні потрібно зовсім небагато часу, щоб з маленької неприємності виросла серйозна проблема. Довіряйте своїм союзникам – їхня допомога істотно полегшить вам життя. Непоганий день для початку підготовки до якогось важливого справі або значимого сімейному події. Яскраво проявляються організаторські здібності Раков, представники знаку стають визнаними лідерами в будь-якому колективі, чудово керують оточуючими, не стаючи при цьому надто нав'язливими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У цей день вам доведеться щось змінити у стосунках з оточуючими. Стає цілком очевидно, що обрана вами лінія поведінки не була вірною – події цього дня покажуть, що останнім часом ви зробили чимало промахів. Вірогідні серйозні розбіжності зі старшими родичами, які починають сумніватися у вашій здатності самостійно приймати важливі рішення. Буде досить важко довести до кінця раніше розпочаті справи, а от з новими проектами (невеликими і нескладними) вдасться впоратися швидко. Можливі незаплановані витрати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день досить складний. Діви легко допускають помилки, виявляють довірливість і дозволяють вплутати себе в сумнівні і ризиковані проекти. Дуже багато представників знаку сьогодні схильні ризикувати грошима, причому не тільки своїми, але й чужими. Між тим, витрати слід було б скоротити. Буде потрібно проявити чудеса терпіння і стриманості, щоб зберегти рівні стосунки з друзями і родичами. Ви схильні говорити все, що думаєте, і аж ніяк не завжди оточуючі будуть вдячні вам за відвертість.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Від вас чекають дуже багато чого, і для того, щоб відповідати очікуванням, потрібно докласти чимало зусиль. Оскільки ви не хочете обдурити надії близьких, день обіцяє бути вельми виснажливим. Можливі проблеми в спілкуванні з новими діловими партнерами або з людьми, з якими ви недавно будували спільні плани. Дуже хороший день для самостійної творчості, та й у вирішенні багатьох суто практичних проблем, ви досягнете успіху, якщо ніхто не буде ні заважати вам, ні давати поради. Увечері надійде цікава пропозиція, яку варто прийняти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Непоганий день для спілкування: вам вдається переконати співрозмовників у своїй правоті, знайти однодумців. Проте обговорювати в цей день краще питання практичного характеру, ще краще – якщо вирішити їх можна негайно. Будуючи плани (особливо ті, у реалізації яких будуть брати участь інші люди), ви переоцінюєте свої можливості. Є ризик зв'язати себе нездійсненними зобов'язаннями. Увечері можливі несподівані запрошення, незаплановані поїздки. Скорпіонам вдасться відмінно провести вечір у компанії старих знайомих.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже прибутковий день – у Стрільців буде можливість швидко і без особливих зусиль поповнити гаманець. Можливі цікаві ділові пропозиції, на які потрібно буде відповісти до кінця тижня; використовуйте дні, що залишилися для збору інформації, не відкладайте рішення до останнього моменту. Ймовірно неприємна пригода, що негативно позначиться на відносинах з членами сім'ї. Не виключена й серйозна сварка з коханою людиною. Конфлікт не затягнеться надовго, однак день буде зіпсований.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги можуть використовувати цей день для залагодження якихось давніх конфліктів і суперечностей. Дипломатичні таланти представників знаку сьогодні проявляються особливо яскраво, так що Козероги стають незамінними миротворцями. Однак будь-які переговори вимагають серйозних емоційних витрат. Вільний час варто присвятити спокійному відпочинку, необтяжливим занять. Читайте, слухайте музику, займайтеся живописом або рукоділлям – це допомагає відновити душевні сили, робить вас спокійніше і привабливіше.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день можна провести спокійно і приємно, якщо дотримуватися нескладне правило: нікому не нав'язуйте свого суспільства. Сьогодні ви не раз будете потребувати розуміючому і терплячому компаньйона-слухачі, однак, вибравши невідповідного людини, лише підсилите душевний дискомфорт. Ділитися почуттями і переживаннями потрібно дуже обережно: все, що ви говорите сьогодні, може бути використано проти вас. Водолії гостріше, ніж зазвичай, реагують на критично зауваження, легко піддаються на провокації. Заспокоїтися і поліпшити настрій дозволить час, проведений наодинці з собою.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби готові до рішучих дій, але – от лихо! – Обставини вимагають від представників знаку зовсім іншої поведінки. Потрібно затаїтися й уважно спостерігати за всім, що відбувається навколо; чим більш непомітні ви сьогодні будете, тим краще. У знайомствах (особливо романтичних) ви повинні бути надзвичайно обережні: сьогодні на вашому шляху виявиться досить небезпечна особа. Якщо ви від природи не схильні до афер та інтриг, уникайте будь-яких двозначних ситуацій, говорите відкрито, вибирайте найпряміший шлях до мети.