Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 лютого. У котлі вируючих подій

Четвер, 24 лютого 2011, 08:57
День, коли більшості людей властиві цілеспрямованість, енергійність і завзятість. Тому події будуть вирувати і кипіти, а тим, хто опиниться в їх центрі, доведеться вибиватися з сил. Але нічого не поробиш – відступати і здаватися не можна, потрібно боротися за перемогу. Той факт, що вона дуже близька, багатьом надасть надихаючу дію.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни прагнуть до успіхів і досягають їх, не помічаючи, але обходиться це дуже дорого. У пам'яті багатьох представників знаку цей день буде пов'язаний з пірровою перемогою, та й про те, чи вигідно це, доведеться не раз задуматися всерйоз. З іншого боку, якщо сьогодні ви не будете прикладати зусиль і боротися, то у конкурентів з'явиться шанс вас випередити. Близькі не розуміють вашого завзяття: їм здається, що ви вибрали не найбільш підходящу мети. Розмови й пояснення, на жаль, марні. Доведеться змиритися з тим, що дорогі вам люди не розділяють вашу точку зору.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можливі проблеми в діловій сфері, можуть розладналися відносини з колегами і керівництвом. На жаль, і на друзів не можна покластися – вони не схвалюють ваших планів і не розуміють, наскільки для вас важливі ті чи інші цілі. Деякі ваші прохання залишаються невиконаними, і це особливо прикро, тому що ви щось не шкодуєте сил, щоб допомогти потребують підтримки. Настрій мінливий, і вам майже не вдається його контролювати. Не варто в цей день дивитися фільми з сумним фіналом, слухати сумну музику; вибирайте що-небудь більш оптимістичне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань. Ви не тільки правильно розпоряджаєтеся наявними засобами, але й можете добитися значного збільшення доходів (приємно, що навантаження при цьому майже не зростуть). День підходить для укладання угод купівлі-продажу, можна вдало позбутися старих речей. Неважко завести нові знайомства, а й обережність не завадить. Ви і оглянутися не встигнете, як абсолютно втратите голову, але особа, полонила вас, навряд чи буде настільки ж захоплена. У силу цієї обставини день буде пов'язаний з початком невдалих романів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ваші очікування від угод, укладених у цей день, завищені; прибуток буде значно нижчою за прогнозовану. Виняток становлять довгострокові контракти, умови яких пізніше вдасться переглянути. Ділові переговори ведіть з граничною обережністю: схоже, ви і ваші співрозмовники говорите на різних мовах. У результаті роздратування накопичується, а прийти до угоди так і не вдається. В особистій сфері, принаймні, немає проблеми з порозумінням. Але труднощі все ж таки є: ви більше звичайного потребуєте підтримки і часом нав'язує людям, які у вашому суспільстві зовсім не потребують.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для вас цей день не дуже вдалий: він принесе багато занепокоєння. Усі справи, якими ви займаєтеся сьогодні, пов'язані з проблемами і труднощами, про легкі успіхи і перемоги можна тільки мріяти. Навіть допомогу кращих друзів лише злегка полегшить життя: вашим добровільним союзникам розібратися в ситуації також важко, як і вам. Більше рухайтеся – фізичні навантаження добре позначаються і на настрої, і на самопочутті. День підходить для покупки автомобіля або іншого транспортного засобу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам доведеться зайняти тверду позицію і вести себе майже жорстоко – тільки так представники знаку можуть захистити свої інтереси в цей непростий день. Опирайтеся виключно на перевірених союзників: ви не можете дозволити собі ні сумнівних контактів, ні ризикованих операцій. Інвестиції і покупки також краще відкласти. Удома ви відчуєте себе по-справжньому спокійно лише після того, як розберетесь з численними проблемами близьких. В цілому день виявляється досить стомлюючим і в фізичному, і в емоційному сенсі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для вас цей день складається досить вдало, хоча без ризику і непростих рішень він не обходиться. Виручають давні союзники і власна інтуїція – завдяки їм ви швидко знаходите вихід з будь-яких складних ситуацій. Дуже високий творчий потенціал, день підходить для будь-якої роботи, що вимагає оригінальних рішень. Проблеми в сім'ї будуть пов'язані з вашим небажанням підкорятися правилам і слідувати всім існуючим традиціям. Яскраві особистості завжди привертають увагу, але сьогодні увага до вашої персони навряд чи буде прихильним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Готуйтеся до фінансових втрат – цей день може бути вдалим у багатьох відношеннях, але ось вигідним він не буде точно. З витратами варто бути обережніше, тому що ви схильні надто легко розлучатися з грошима, навіть не замислюючись про те, чи можна знайти їм краще застосування. Напружено складаються ділові відносини, вам доводиться раз у раз доводити, що ви справжній професіонал і надійний партнер. Знайти спільну мову з близькими простіше: вони, принаймні, не підозрюють вас не у всіх смертних гріхах, а лише в деяких.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна здобути важливу перемогу і довести всім зацікавленим особам свою перевагу над конкурентами. Сьогодні ви не тільки знаходите нових союзників, але й наживати ворогів; найнеприємніше – те, що відрізнити перших від других вдається аж ніяк не відразу. У трудовому колективі може скластися конфліктна ситуація, в якій вам доведеться протистояти більшості. Ви не надто розумно розпоряджатися сімейним бюджетом, що викликає невдоволення у близьких. Якщо розбіжностей на фінансовому грунті вдасться уникнути, спілкування з близькими буде тільки радувати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ймовірні ускладнення при завершенні раніше розпочатих справ. Проблеми виникають там, де ви їх зовсім не чекаєте, і чим ближче фінальний етап, тим серйознішими виявляються труднощі. Запасіться терпінням, інакше розчарування не уникнути. Сьогодні ви можете розраховувати на підтримку впливових людей, а от серед колег швидше з'являться недоброзичливці, ніж союзники. Козероги-батьки сьогодні повинні бути дуже уважні до дітей: є ризик «упустити» чадо, надовго втратити його довіру. А от стосунки з коханою людиною складаються гармонійно, роблячи цей день надзвичайно приємним.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям слід зосередитися на найважливіших справах. Нехай оточуючі намагаються привернути вашу увагу до другорядних завдань – перемикатися на них слід лише після того, як ви закінчили з головним. Розпоряджаючись своїм часом самостійно, ви знаходите відносну свободу дій, тим самим збільшуючи свої шанси на успіх. Пощастить всім, хто навчається – школярам, студентам, фахівцям, підвищує кваліфікацію. Може виникнути конфлікт з близькою людиною, але причину розбіжностей швидко вдасться усунути.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий і сприятливий день, що дозволяє Рибам спокійно рухатися до мети, послідовно вирішуючи виникаючі завдання. Вам вдається навести порядок у своїх справах, та й близьких позбавити від хаосу і безглуздої метушні. Кілька знижений творчий потенціал, але це не стане для вас перешкодою. Ви схильні проявляти ініціативу в романтичних стосунках, що сприяє їх стрімкого розвитку. Однак через те, що ви не встигаєте обдумати те, що відбувається, може скластися неоднозначна ситуація.