Астрологічний прогноз на 24 лютого. Прогнозуємо майбутнє

Четвер, 24 лютого 2011, 09:00
22-й місячний день (розпочнеться о 00.53). «Народження». Місяць у Скорпіоні, Стрільці (з 14.45). Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Контролюйте стан життєвого тонусу.
гороскоп

Будь-які знання сьогодні легко засвоюються. Можна присвятити цей день вивчення чогось нового, і ви просунетеся як за роки старанної праці.

Сни під ранок теж приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся уважно до цих снів: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Крім того, це день досягнення людиною мети, а також осягнення свого коріння. Зараз необхідна повна зосередженість на найбільш важливій для вас проблемі і пошук необхідних джерел знань для її вирішення – головні умови творчості.

У цей магічний день особливо сильні розумові здібності людини та її інтуїція. Ви можете дізнатися нове про себе і про світ. Вам може відкритися таємне знання, можуть прийти в голову нові ідеї та свіжі оригінальні вирішення застарілих проблем.

Вирішуйте проблеми, домагайтеся своїх цілей за допомогою отриманого знання. Однак пам'ятайте, що знання можна використовувати тільки на благо, інакше вони обернуться проти вас.

У цей день рекомендується робити прогнози на майбутнє. Слід бути альтруїстом, вчити інших, передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячими, більш капризні і агресивні. Тому період дуже конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

У цей період стають вразливими тазостегнові суглоби, стегна, крижі і нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму. Різких рухів краще не робити.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).