Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 лютого. Створюємо неформальну обстановку

П'ятниця, 25 лютого 2011, 08:56
Цей день особливо добре підходить для неформального спілкування. Навіть найскладніші питання краще обговорювати в обстановці, далекій від офіційної. Якщо вас чекає неприємна розмова, постарайтеся провести його в комфортному і затишному місці – вплив навколишнього атмосфери на думки і настрої людей сьогодні дуже сильний.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни процвітають завдяки таланту дивитися далеко вперед. Здатність представників знаку передбачати розвиток ситуації дивує і вражає. Овнам стає ясно, на чому слід зосередитися заради досягнення великого успіху, але деякі представники знаку виявляться занадто ліниві, щоб використовувати надану можливість. Вірогідні суперечки з родичами – відстоюючи свою правоту в гострих дискусіях, ви зайвий раз переконуєтеся у власній правоті, а думка опонентів просто ігноруєте.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви досягнете значного прогресу у справах і зміцните свої професійні позиції, якщо відмовитеся від суперечок з керівництвом. Спокуса вступити в дискусію дуже великий, адже ви впевнені у своїй правоті і не сумніваєтеся, що до вашої думки прислухаються. Однак пориви такого роду слід стримувати – хоча б тому, що вони явно суперечать здоровому глузду. А ось вдома можна вести бесіди будь-якого роду; близькі вас чудово розуміють і з задоволенням вислуховують, навіть якщо не поділяють вашої точки зору. Вечір найкраще присвятити романтичним бесідам: дайте собі шанс почути щось дуже приємне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам випаде можливість проявити себе. Чим більше ви сьогодні оригінальні і неповторні, тим краще, і нехай ваші неабиякі таланти грають самими різними гранями. Не бійтеся нових справ, наскільки б складні вони не були – ви впораєтеся з усіма виникаючими завданнями і покажете себе з кращого боку. Сьогодні представники знаку проявляють до вас підвищену увагу, і відносини з постійним партнером будуть затьмарені ревнощами, якщо ви не будете вести себе стримано і навіть кілька холодно. А ось Близнюки, що знаходяться у пошуках своєї «половинки», можуть проявити ініціативу – це принесе їм успіх.

Рак (22 червня – 23 липня)
Підсумки цього дня багато в чому залежать від того, наскільки ви відкриті для спілкування та співпраці. Один Рак в полі, на жаль, не воїн, так що не варто шкодувати часу на пошук хороших помічників. Однак пам'ятайте, що лідируючу роль вам сьогодні варто залишити за собою, адже краще за вас з нею ніхто не впорається. Ви можете закохати в себе будь-якого, а самі не втрачаєте голови і дієте дуже холоднокровно. Тому день, з одного боку, обіцяє зміни в особистому житті, а з іншого – проходить без великих потрясінь.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це найкращий день для того, щоб кинути справи, які перестали вас цікавити, і взятися за щось більш захоплююче. Заодно можна розпрощатися і з проектами, що не виправдали ваших сподівань – ніхто не дорікне вас у непослідовності, нестачі наполегливості та завзяття. В особистому житті теж можна багато чого змінити, але тут варто діяти обережніше. Ви схильні вважатися виключно з власними почуттями, а тому здатні на майже жорстокі вчинки. Пом'якшити!

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не експериментуйте. Цей день призначений для продовження руху по обраному шляху, а зовсім не для того, щоб шукати нові стежки і намагатися йти по них. Гранична обережність потрібно при роботі з документами: вірогідність серйозних помилок дуже велика. Від переговорів з іноземцями краще відмовитися. Хороший день для початку нових відносин будь-якого роду. Ви можете довіряти своїй інтуїції: вона допоможе зрозуміти, на кого варто звернути увагу. Не підведе внутрішній голос і тих, хто спробує врегулювати давні розбіжності з близькими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День не назвеш яскравим: він не запам'ятається Терезам ні важливими перемогами, ні сильними переживаннями. Просто продовжуйте раніше розпочату роботу – сьогодні її вдасться довести до кінця. У переговорах ви проявляєте розумну обережність, деяким партнерам вона може здатися дивною, на вас спробують тиснути. Чиніть опір: немає ніякої необхідності йти на поступки. Спілкування з близькими стає джерелом нехитрій радості. Не можна сказати, що вас розуміють з півслова або має місце особлива душевна близькість, але проведений разом час буде цілком приємним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам потрібно проявити поступливість – нехай про вас думають як про людину, з яким можна домовитися. Зовсім не обов'язково жертвувати власними інтересами, досить просто серйозно і уважно вислухати всі пропозиції, продемонструвати своє дружнє. У результаті цих нехитрих маніпуляцій ви зможете зберегти нейтральні відносини з людьми, які за інших обставин стали б вашими ворогами. Є шанс відновити відносини з людиною, яка вам дуже дорогий. Проте їх подальший розвиток стане справжнім випробуванням для вашої нервової системи. Зважте всі «за» і «проти».

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не намагайтеся взяти на себе відповідальність за все, що відбувається навколо: багато подій цього дня ніяк не пов'язані з вашими вчинками, і вже тим більше не є наслідком ваших помилок. Тому не варто витрачати час, аналізуючи минуле і шкодуючи про промахи – зосередьтеся на поточний момент, і ви неодмінно зрозумієте, що потрібно зробити, щоб збулося ваше давнє бажання. Увечері можливе нездужання; плануйте день так, щоб на його результаті у вас була можливість перепочити. Відвідування розважальних закладів краще відкласти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже багато чого залежить від вашої здатності зосередитися і швидко прийняти рішення. Цей день не дасть вам часу на роздуми, зважування «за» і «проти», розробку оптимальної стратегії. Потрібно встигнути і прийти, і побачити, і перемогти, так що поспішати доводиться практично постійно. Добре складеться день у закоханих Козерогів – сильне почуття буквально надихає їх на подвиги. Самотнім представникам знака не варто покладати великі надії на нових знайомих: перше враження оманливе.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вас чекають вельми цікаві події: цей день відкриє перед представниками знака відразу декілька нових доріг. Дійте з натхнення – вас чекає справжнє осяяння, яким було б нерозумно не скористатися. Можна вирішувати поточні завдання, але краще все ж зосередитися на масштабних і важливих проектах. Відповідний день для будь-яких примирень і врегулювання конфліктів: ви без праці знаходите потрібні слова, підтримуєте тих, хто цього потребує, йдете на необхідні поступки, але втрачаєте не надто багато.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Несподіване пригода поставить вас в глухий кут. Немає нічого дивного в тому, що ви не можете зорієнтуватися у ситуації: вже дуже непередбачувані події. На щастя, вам є до кого звернутися за порадою. Ви отримаєте дуже розумні рекомендації. Відповідний день для вирішення сімейних проблем. Однак варто мати на увазі, що вам підходить роль натхненника-керівника, а «чорну роботу» краще доручити кому-небудь іншому. Небажано починати великий ремонт або будівництво, а також користуватися складною і небезпечною технікою.