Астрологічний прогноз на 26 лютого. День закладки пірамід

Субота, 26 лютого 2011, 09:01
24-й місячний день (розпочнеться о 3.04). «Упорядкування». Місяць у Стрільці, Козерозі (з 21.31). Енергія цієї місячної доби сприяє включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.
гороскоп

День пробудження і перетворення, прокидаються сили природи, що сприяють творенню. На людину може зійти одкровення і величезна сила. У цей день добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.

День пов'язаний з будівництвом: можна будувати будинки, закладати фундаменти. У Древньому Єгипті у цей день виробляли закладку пірамід.

Взагалі, фундаментальні основи, закладені в цей день, надалі приводять до активного використання резервів.

Однак врахуйте: величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язкової реалізації.

У 24-й місячний день в людях проявляється потреба повчати інших, тому, керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення навколишніх у потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне поширити свої ідеї в маси.

Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

У двадцять четверті місячна доба рідко трапляються які-небудь проблеми зі здоров'ям, а якщо і трапляються, то вони, як правило, незначні і скороминучі.

Шкідливі фактори для вашого організму в цей день – куріння та алкоголь.

Колір дня – білий, золотисто-жовтий, оранжевий, темно-червоний. Уникайте відтінків сірого та блакитного.

Камінь дня – повітряний обсидіан (сприяє ясновидіння), цитрин (приносить удачу в ризикованих справах).