Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 лютого. Повертаємося до пройденого

Понеділок, 28 лютого 2011, 08:53
Цей день не назвеш багатим на події. Максимум, на що можна розраховувати – це продовження старих справ та посилення раніше проявилися тенденцій. Людей, здатних сьогодні зайняти активну життєву позицію, можна на пальцях перелічити, а тих, хто при цьому і про здоровий глузд не забуває, і зовсім одиниці.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни ризикують втратити дуже багато чого – і свій професійний авторитет, і повага оточуючих, і гроші. Найприкріше полягає в тому, що ви в усьому що відбувається нітрохи не винні, просто обставини наполегливо складаються не на вашу користь, а недоброзичливці їм у цьому допомагають. На кого можна сьогодні розраховувати? Виключно на себе. Навіть люди, налаштовані по відношенню до вас дуже прихильно і щиро бажають допомогу, принесуть тільки неприємності. Якщо ви не можете зробити чого-то поодинці, просто відкладіть це до більш сприятливого моменту.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Якщо діяти рішуче і швидко, можна здобути перемогу над конкурентами. Але успіх не буде пропорційний докладеним зусиллям: досягнення скромні, а працювати заради них доводиться в поті чола. Дуже непросто складаються стосунки з керівництвом, старшими родичами, впливовими людьми – вони саме на вас покладуть відповідальність за всі світові проблеми. Кохана людина готовий підтримати вас, але йому може не вистачити такту і делікатності, так що випадкові образи не виключені. Постарайтеся не приймати прикрі дрібниці близько до серця.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви можете розраховувати на успіхи – сьогодні вам знадобляться спритність, спритність, багата фантазія. Близнюкам вдається обійти розставлені недоброзичливцями пастки, а заразом і створити перешкоди на шляху конкурентів, але все це пов'язано з колосальним нервовим напруженням, тому вже в середині дня ви зрозумієте, що маєте потребу у відпочинку. Дуже небезпечна неперевірена інформація – як та, яку поширюють про вас, так і та, яку отримуєте ви самі. Скажіть «ні» пліткам, не слухайте і не поширюйте їх, а по можливості і не давайте для них приводу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можливі значні втрати, є ризик втратити того, чим ви особливо цінуєте. Дуже небезпечно давати волю емоціям – саме вони заводять вас у глухий кут, стають причиною проблем і конфліктів з оточуючими. На провокації, яких сьогодні буде предостатньо, не можна піддаватися ні за яких обставин. Друга половина дня в цілому трохи краще першою. У цей час можна помиритися з коханою людиною або старим другом, поговорити з близькими про те, що вас хвилює і турбує. Але легким, радісним, оптимістичним настроєм ви, на жаль, не зможете похвалитися і в цей час.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Якщо діяти дуже обережно – гранично обережно! – Дечого домогтися можна. Однак мети ваші сьогодні повинні бути, по-перше, матеріальними, а по-друге, реальними. Іншими словами, боротися за мир у всьому світі або намагатися розкрити секрет філософського каменю сьогодні не варто, а от вирішити якісь майнові або фінансові питання цілком можна. Кохана людина потребує вашої допомоги, але прийме її лише в тому випадку, якщо ви будете дуже тактовні і делікатні. Намагайтеся не говорити зайвого, відмовтеся від двозначних жартів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Погана новина полягає в тому, що ви йдете по мінному полю, а хороша – в тому, що напрямок обрано правильно. Включайте пильність і спостережливість на повну потужність, тримайтеся якомога далі від усього, що нагадує метушню і поспіх, і повільно рухайтеся до мети. Непросто складаються стосунки з близькими, яким ваше сьогоднішня поведінка здається надзвичайно дивним. Втім, вас все ж таки зрозуміють правильно, якщо ви не пошкодуєте часу на докладні і багаторазові пояснення. Допомога прийде в другій половині дня і зовсім з несподіваного боку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваги розуміють, що настав час змін, і відчувають: перше, від чого потрібно відмовитися – це старі зв'язки. Так, справа йде дійсно так. Люди, спілкування з якими щойно було для вас цікавим і корисним, зараз заважають вам рухатися вперед, розвиватися, рости. Дійте без зайвої жорстокості (та вона й не у вашому характері): можна розлучитися друзями, а не ворогами. З іншого боку, рвати абсолютно всі зв'язки не слід. Так, якщо сьогодні ви сваритеся з людиною, яку дійсно любите і з яким пов'язуєте своє майбутнє, не йдіть на поводу у гордині.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Багато чого змінюється, причому не завжди – у відповідності з вашими бажаннями. Однак кожна подія цього дня відкриває для вас нову можливість; потрібно лише вчасно це помітити і встигнути нею скористатися. Скорпіони часто приймають правильні рішення, керуючись виключно інтуїцією, але не завжди можуть пояснити навколишнім (навіть найближчим людям) навіщо здійснюють той чи інший крок. Вдалими виявляються покупки, навіть спонтанні і незаплановані. Витратите ви, мабуть, забагато, але з порожнім гаманцем все ж таки не залишитеся.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви знаходитесь аж ніяк не в найвигіднішому становищі: ваші помилки, промахи і недоробки помітні всім, а от досягнення і успіхи залишаються таємницею за сімома печатками. І хвалитися перемогами ніяк не можна – це погано позначиться на вашій репутації. Так що доводиться залишатися в тіні і чекати того щасливого моменту, коли справедливість все ж таки восторжествує. Однак є, принаймні, одна людина, яка вірить у вас і готовий підтримати будь-яке ваше починання. Потрібно лише зрозуміти, хто це – старий друг, коханий або родич, і ви знайдете союзника, про який можна тільки мріяти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День не такий поганий, як здається. Незважаючи на всі труднощі (доводиться визнати, що вони досить численні), шанс домогтися деяких успіхів у вас є. Для цього важливо якомога раніше визначитися з пріоритетною сферою життя. Якщо погнатися за двома зайцями – наприклад, кар'єрою і любов'ю, – одразу, зловити, у повній відповідності з прислів'ям, не вдасться ні одного. Наступний крок значно простіше: зосередитися, зібратися з силами, обдумати всі можливі варіанти розвитку подій і почати діяти. Головне – не відступати після першого невдачі. Буде потрібно кілька спроб, щоб схилити зірки на свій бік.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вчіться на чужих помилках, намагаючись при цьому не робити своїх власних. Цей день обійдеться без неприємностей і проблем, якщо ви будете серйозні, наполегливі і по-справжньому мудрі. Будьте готові прощати своїх ворогів, а заодно і друзів, які відмовляють у допомозі в самий важкий момент – діючи самостійно, ви стаєте сильнішими. Для деяких Водоліїв цей день буде пов'язаний із зародженням нового почуття – сильного, суперечливого, болісного і, можливо, до того ж безмовний. А ось закохані представники знаку переживуть день відносно спокійно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Події розвиваються дещо швидше, ніж вам хотілося б, і пристосуватися до їх ритму ніяк не вдається. У результаті день виявляється напруженим і не надто приємним. Ви багато роздумуєте про те, чого не встигли, але забуваєте про свої успіхи, а навколишні не поспішають нагадувати про них. Відзначайте в своєму щоденнику будь завершене справу, і ввечері ви здивуєтеся тому, скільки різних завдань вирішили. З'являються цікаві ідеї, але немає наснаги, необхідного для їх реалізації. На жаль, ніхто не поспішає поділитися з вами життєвою енергією й оптимізмом, хоча в цілому відносини з іншими людьми складаються досить рівно.