Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 березня. Філософствуючи – добиваємося свого

Вівторок, 1 березня 2011, 08:57
На перший погляд, все йде непогано, але успіхи дуже скромні, а досягнення – рядові. День не відкриє нових можливостей людям, що прагнуть до кар'єрного зростання або збільшення доходів. А ось у тих, хто схильний до альтруїзму та філософського погляду на речі, буде можливість реалізувати якісь свої задуми.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам не слід квапити події. У цей день представникам знака краще звернутися думками до минулого, постаратися проаналізувати свої вчинки і наслідки, до яких вони призвели. Сьогодні ви засвоюєте дуже важливі уроки, отримаєте знання, які знадобляться вам в найближчим часом. Деякі представники знаку прийдуть до думки про те, що плани на майбутнє, причому як найближче, так і віддалене, слід переглянути. Обговоріть це з близькими – якщо ви зараз не поцікавитеся їх думкою, вони напевно образяться.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна зробити щось оригінальне і багатообіцяючий, щоб домогтися успіху там, де інші зазнали невдачі. Ваше завдання – вчасно почути підказку інтуїції і не витрачати занадто багато часу на сумніви і роздуми. Вірогідні цікаві пропозиції про співробітництво; всебічно обдумайте їх, перш ніж пов'язувати себе хоч якимись зобов'язаннями. Тримайтеся подалі від людей, які нещодавно нашкодили вам, а зараз, здається, намагаються загладити свою провину і повернути вашу прихильність.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже важливо не випустити з уваги малозначні чинники, помічати будь-які події і вчинки оточуючих. Саме в одній з дрібниць, які здаються не вартими уваги, сьогодні може критися серйозна небезпека або джерело майбутніх проблем. Дуже хороший рада ви отримаєте від давнього знайомого, який сьогодні несподівано нагадає про себе. Можна відмінно провести час у суспільстві дітей, молодших друзів або просто людей, що не втратили наївності, довірливість і віри в чудеса. Саме в такій компанії ви будете почувати себе комфортно і легко.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже багато сил доведеться докласти для того, щоб зберегти рівні та доброзичливі стосунки з колегами. Люди, з якими ви пов'язані професійними інтересами, схильні саме на вас покладати відповідальність на всі проблеми, що виникають у справах, і навряд чи знайдуться слова, які могли б переконати їх. Порушити гармонію особистих відносин може надмірна увага до побутових, майнових та фінансових питань. Постарайтеся відволіктися від прозових турбот, придумайте незвичайну розвагу для себе і близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви не повинні боятися дрібних проблем. Кращий спосіб подолати перешкоду, що виникло на шляху – це просто ігнорувати його існування і продовжувати рух до мети. Хтось залишиться незадоволений вами, але вас це не повинно турбувати: серйозної загрози для відносин з оточуючими (і ділових, і особистих) сьогодні немає. Цей день підходить для придбання речей, що підкреслюють вашу індивідуальність, але в той же час мають яскраво виражений «статусний» характер. Нехитрі дрібнички обходьте стороною, наскільки б забавними і привабливими вони не здавалися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Необхідно терміново обзавестися новими помічниками. Хай вони не будуть розумними або розділяють всі ваші інтереси – зараз вам просто потрібні люди, здатні взяти на себе певну частину «чорної» роботи, щоб ви могли зосередитися на питаннях тактики і стратегії. Небажано займатися складними розрахунками: сьогодні ви з цифрами не товаришуєте. Особисті проблеми вирішуйте без поспіху – тільки в цьому випадку вам вдасться уникнути непорозумінь. Краще відкласти реалізацію планів, ніж діяти поспіхом, ризикуючи зробити помилки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваги зможуть домогтися успіхів завдяки своєчасній підтримці колег і давніх союзників; для самостійної роботи цей день не дуже сприятливий. Однак для того, щоб зберегти добрі відносини з однодумцями, доведеться піти на поступки – будьте до цього готові. У сім'ї ж, навпаки, прислухатися будуть до вас, саме ваша думка стане вирішальним, а ваша точка зору буде визнана єдино вірною. Пам'ятайте, що вечір – не найкращий час для світських розваг. Взагалі, всю другу половину дня бажано провести вдома.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Порадують грошові надходження; отримані суми ви зможете використовувати для давно запланованих покупок. Намагайтеся не перепрацьовувати. Сьогодні ви готові працювати, не шкодуючи сил, але на результатах ваш ентузіазм, на жаль, ніяк не позначиться. Можливі конфлікти з керівництвом. Бажано запланувати на цей день поїздку, хай і недалеко – навіть саме скромне подорож буде вам до смаку, а до того ж дозволить і зав'язати романтичні знайомства. Ймовірна зустріч з людиною, нещодавно скривдили ви, я не йдіть на поводу у бажання помститися, воно не приведе ні до чого хорошого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви повинні бути дуже уважні до підлеглих, а також до тих, хто пропонує свою допомогу – саме такі люди можуть, самі того не бажаючи, створити вам труднощі. Можливі конфлікти з товаришами по службі, причому розбіжності будуть настільки серйозними, що для їх врегулювання доведеться звернутися до керівництва. Взагалі, для роботи це не найприємніший і комфортний день. Не виключені й суперечки з близькими, але тут, принаймні, вдасться обійтися без образ і образ. До старших ставитеся підкреслено шанобливо – так ви завоюєте їх довіру.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складається вдало, хоча вам і доводиться займатися досить нудними і неприємними справами. Ваш авторитет зростає, а хороша репутація виявляється дуже до речі на ділових переговорах. Вірогідне отримання цікавих пропозицій про співпрацю – вони надійдуть здалеку. Відповідний день для планування справ, в яких братимуть участь усі члени родини, наприклад, далекої подорожі, переїзду, облаштування заміської ділянки. Пам'ятайте, що загальні цілі згуртовують, і не бійтеся ділитися повноваженнями.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День пов'язаний зі змінами в діловому оточенні. Багато зв'язків будуть розірвані з вашої ініціативи – зараз вам стає абсолютно ясно, якими відносинами варто дорожити, а якими – ні. Ваші дії викликають неоднозначну реакцію в оточуючих, багато хто може відкрито висловлювати своє невдоволення тим, як ви домагаєтеся цілей. Подібні зауваження слід спокійно ігнорувати. Вірогідні проблеми у відносинах з дітьми та людьми молодшого віку. Але якщо ви не будете приймати дрібниці надто близько до серця, дріб'язкова непорозуміння не переросте у сварку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У цей день не варто робити нічого особливого – він складається рівно і не обіцяє якихось запаморочливих успіхів. Спокійно виношуйте творчі задуми, не поспішайте з їх реалізацією: все повинно бути продумано до дрібниць. Беручись за будь-яку справу, майте на увазі, що більшу частину роботи вам доведеться виконати самостійно. Розбіжності з близькими змушують похвилюватися: ви не розумієте суті тих претензій, які вам пред'являють. Постарайтеся не доводити справу до сварки: сьогодні всі розбіжності можна подолати мирним шляхом.