Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 березня. День тверезості

Середа, 2 березня 2011, 08:56
У цей день життєвий потенціал має тенденцію до зниження, багато хто з людей легко втомлюються, потребують відновлення сил. Тому для активного відпочинку середа не підходить. Можна організовувати і відвідувати ділові та неформальні заходи, проте і на тих, і на інших краще відмовитися від вживання спиртних напоїв: сьогодні, по-перше, вони заважають повноцінному спілкуванню, а по-друге – високий ризик отруєнь неякісним алкоголем.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам зірки радять не переоцінювати важливість знайомств, зав'язаних у цей день. Швидкоплинна симпатія куди більш вірогідна, ніж серйозне захоплення, і ви уникнете розчарування, якщо не станете будувати ілюзій. Зберегти гармонійні відносини з коханою людиною допоможе розсудливість. Дотримуйтесь логіці і тримаєте емоції під контролем – так ви зможете позбавити себе та близьких від багатьох серйозних потрясінь. У професійній сфері ситуація нейтральна. Легкі перемоги малоймовірні, але і нездоланних труднощів не виникне. Небажано ризикувати грошима, хоча від раніше запланованих покупок можна не відмовлятися.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям слід знайти час для відпочинку, приємних прогулянок, пізнавальних екскурсій і зустрічей з друзями – будь-яке з перерахованих занять прикрасить цей нейтральний і не дуже цікавий день. Робота навряд чи захопить вас: завдання одноманітні, справи – утомливі, немає ніякої можливості проявити свій творчий потенціал, дати волю фантазії. У сфері романтичних відносин ситуація теж складається не найсприятливіша, про взаєморозуміння з коханою людиною можна тільки мріяти. Не довіряйте новим знайомим: сьогодні ви легко прив'язуєтесь до людей і ризикуєте зв'язати себе з абсолютно негідною особливою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки перебувають не в кращому настрої. На ділових стосунках це практично не позначається, а ось особисті страждають дуже серйозно. Сьогодні ви не схильні утримуватися від висловлювань, які можуть боляче поранити кохану людину, замислюватися про те, які наслідки для оточуючих можуть мати ваші вчинки. Подивитися на себе з боку допоможуть старші родичі. З фінансової точки зору день не дуже сприятливий. Стан ваших справ залишає бажати кращого, а витрати потрібні серйозні. Постарайтеся не брати грошей у борг.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться зайнятися вирішенням особистих проблем. Відносини з коханою людиною складаються дуже непросто, не виключений серйозний конфлікт, який затьмарить їх не на жарт. Бажано не замикатися в собі. Чим більше щиро і відкрито ви будете себе вести, тим вище шанси на те, що складний день пройде без наслідків. Складна фінансова ситуація: брак коштів та затримки очікуваних платежів змушують економити. День підходить скоріше для роботи, ніж для розваг. Справжні успіхи чекають тих, хто звик діяти самостійно, не чекаючи рад і розпоряджень.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складається непогано, але не безхмарно. Сфера, яка вимагає граничної уваги – відносини з близькими. Тут ви будете буквально як на мінному полі: необдумане слово може обернутися скандалом, нестримане обіцянку – затяжним конфліктом, болючим для всіх. Небажано також надовго залишати будинок, тому що під час вашої відсутності можуть відбутися зміни, які вас не порадують. Високий життєвий тонус, ви повні сил і зберігаєте оптимізм, навіть якщо обставини складаються не дуже сприятливо. Цей день буде пов'язаний зі значними успіхами у творчій діяльності, приємним активним відпочинком.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сімейні проблеми можуть виявитися вельми серйозними, якщо ви вчасно не приймете заходів для їх вирішення. Дозволяючи подіями йти своєю чергою, ви втрачаєте можливості контролювати що відбувається – наслідки цього можуть бути дуже сумними. Причиною суперечок з коханою людиною стане різниця у планах на майбутнє, а також у поглядах на життя в цілому. Реальний шанс поліпшити відносини представиться тим, хто готовий пожертвувати своїми планами заради блага близьких людей. Професійні ж перспективи дуже добрі, та й фінансова картина дуже сприятлива. З'являється можливість піднятися на новий щабель кар'єрних сходів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день в Терезів буде пов'язаний з переоцінкою цінностей, своєрідною «ревізією» перемог і досягнень. Багато чого з того, чого вдалося домогтися ціною колосальних зусиль і неабиякого праці, здасться неважливим, а проте ви не повинні думати, що працювали даремно – отриманий досвід дорогого коштує! Цей день підходить для проведення переговорів, оскільки ви справите надзвичайно сприятливе враження на потенційних партнерів та інвесторів. На жаль, не все гаразд в особистому житті. Закохані сваряться через дрібниці, сімейні Ваги з'ясовують стосунки з дітьми, юні представники знаку марно намагаються довести батькам своє право на незалежність.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже непросто складаються стосунки з коханою людиною. Закоханих Скорпіонів чекає день важкий, напружений і виснажливий. Самотні представники знаку, навпаки, можуть розраховувати на сприятливі зміни в особистому житті: висока вірогідність нових знайомств і захоплень. Приділивши увагу сімейних справах, ви порадуєте близьких. Професійні перспективи дуже гарні. Можна коштувати довгострокові плани і шукати людей, які допоможуть вам у їх реалізації: поява однодумців не змусить себе чекати. Життєвий потенціал високий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям належить зробити нелегкий вибір між власними інтересами і побажаннями близьких людей. Прийшов час визнати, що не всі ваші плани можуть бути втілені в життя – принаймні, зараз. Сімейним представникам знака буде дещо легше впоратися з проблемами завдяки допомозі найближчих родичів. Чи не віддавайте зневірі – гарний настрій і оптимізм абсолютно необхідні вам для руху вперед. Тому варто запланувати на цей день заняття, які приводять вас на любі настрій.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для Козерогів цей день буде пов'язаний з катастрофою помилкових надій. Руйнування ілюзій, безумовно, процес неприємний, але абсолютно необхідний для подальшого руху вперед. Будьте готові змінити свої позиції в ділових і особистих стосунках, підлаштуватися під партнера, проявити гнучкість. Сприятливий день для початку нових відносин. Людей, які сьогодні з'являться на горизонті, ви оцінюєте цілком об'єктивно – а це означає, що розчарувань можна не побоюватися. Відкладіть заняття, пов'язані з високою фізичним навантаженням: сьогодні вам корисний спокійний відпочинок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Незважаючи на деякі професійні проблеми, Водолії сьогодні зможуть добитися вельми значних успіхів. Вся справа в корисних зв'язках і вмінні їх вчасно використовувати. Не виключена поява людей, співпраця з якими принесе вам великий прибуток у доступному для огляду майбутньому. День підходить для відвідування світських заходів, презентацій, семінарів. Час, проведений в колі близьких людей, буде дуже приємним. Цей день гарний для налагодження родинних і романтичних відносин, подолання розбіжностей. Ви налаштовані дружелюбно по відношенню до оточуючих, і вони відповідають тим же.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День важкий, пов'язаний з колосальним емоційним напруженням. Рибам доведеться докласти чимало зусиль, щоб зберегти те, що було досягнуто. Особливо важко вести ділові переговори: ви відчуваєте, що ваші інтереси під загрозою, однак побоюєтеся перегнути палицю, проявляючи наполегливість. Подумайте, що допоможе вам повернути душевну рівновагу – прогулянка, медитація, якась творча діяльність; алкоголь буде дуже поганим помічником. На жаль, на безумовну підтримку близьких теж розраховувати не доводиться. Якщо кохана людина, принаймні, уважний і терплячий, то старші родичі налаштовані куди менш прихильно. Саме з ними буде найскладніше порозумітися.