Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 березня. Близнюки обзаведуться корисними знайомствами, Діви опиняться в центрі уваги

Четвер, 3 березня 2011, 08:51
На жаль, день пов'язаний в основному з марними надіями і втраченими можливостями. Переглядаються плани, скасовуються заходи, з якими були пов'язані великі надії. Радує тільки те, що вплив негативних тенденцій нетривало, і вже до вечора воно піде на спад.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Навіть наймиролюбнішим і доброзичливим Овнам буде складно зберегти рівні стосунки з оточуючими. Представники знаку мимоволі провокують конфлікти, виявляються винуватцями дрібних непорозумінь, але зовсім не квапляться аналізувати свої помилки і робити з них якісь висновки. Особливо важко порозумітися з людьми старшого віку, поради та зауваження яких ви ігноруєте. Необхідно серйозне ставлення до будь-яких справах і починань цього дня. Особам легковажним і звиклим покладатися на удачу доведеться розпрощатися зі своїми планами і зазнати серйозних фінансових втрат.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Певні труднощі присутні у професійній сфері: розвиток ситуації вимагає від вас готовність піти на ризик, швидко прийняти рішення і втілити його в життя, не втрачаючи ні хвилини. При цьому немає можливості підстрахуватися або іншим способом зміцнити свої позиції, у зв'язку з чим Тельці відчувають неабиякий дискомфорт. Хочете розслабитися. Скинути напругу допоможе, наприклад, шопінг (тільки не беріть з собою занадто багато грошей), відвідування улюбленого ресторану або романтичне побачення в незвичайній обстановці. Фантазуйте і тіште себе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день, пов'язаний з розширенням кола спілкування і корисними знайомствами. Ви робите абсолютно вірно, намагаючись будь-яким починається відносинам надати неформальний характер – така тактика дозволяє зробити з цим більш міцними, а зустрічі – приємними. Досить значними будуть витрати, але Близнюків це скоріше порадує, ніж вчинить, і в цьому немає нічого дивного, адже гроші витрачаються на речі корисні, потрібні і радують око. Несподівано вдалою буде інвестиція в ризикований комерційний проект.

Рак (22 червня – 23 липня)
День не найлегший, але все ж таки не позбавлений приємних сюрпризів. Раки знаходять несподіваний вихід зі складної ситуації, причому не тільки вирішують власні проблеми, але і допомагають оточуючим, знаходячи нових союзників. Головне – не розтратити життєву енергію завчасно, адже вона стане в нагоді вам не тільки в робочий час, але і ввечері. Тому не забувайте робити перерви на відпочинок. Друга половина дня – час відточувати комунікативні навички. Вам належить багато спілкуватися. Будьте не тільки переконливі, але і чарівні: дехто зі слухачів відчуває по відношенню до вас цілком романтичний інтерес.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день змусить Львів потурбуватися. Оточуючі не поспішають оцінити представників знаку по достоїнству, і Левам доводиться раз у раз нагадувати про свої успіхи, досягнення і перемоги. Не бійтеся уславитися хвальком: скромність вас сьогодні, може, і прикрасить, але руху до мети вже точно завадить! Вдалий день для зустрічей в офіційній обстановці, «протокольних» заходів. У неформальному спілкуванні ж раз у раз виникають затримки. Це не заважає приємно проводити час, але створює труднощі, якщо мова йде про обговорення якихось спільних планів або серйозних питань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зможуть показати себе з кращого боку. Навіть якщо ви дуже постараєтеся приховати свої достоїнства і залишитися непоміченими, вам це навряд чи вдасться: всі погляди спрямовані на вас. Якщо вас чекає важлива зустріч, приділіть особливу увагу своєму гардеробу – сьогодні вам доведеться мати справу з тими, хто зустрічає по одягу, та й проводжає за нею ж. Дуже хороший цей день для навчання, дослідницької та творчої роботи. Чим більше ви експериментуєте, тим вище ймовірність успіху. В якості «побічного ефекту» зірки обіцяють вам відмінні ідеї, реалізація яких дозволить досягти успіху в роботі і навести порядок в особистих відносинах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам не страшні переробки: представники знаку напевно знайдуть помічників, з якими вдасться розділити тягар відповідальності і турбот. Крім того, з'являється можливість залишити лави виконавців і приєднатися до тих, хто віддає розпорядження. Ваги-керівники можуть розраховувати на збільшення доходів. Завидна ділова хватка, що дозволяє домагатися блискучих результатів у роботі, в особистому житті виявляється скоріше недоліком: ваш чисто практичний підхід до будь-якого питання може дратувати близьких. У товаристві друзів і коханих будьте м'якше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день буде цілком цікавим і захоплюючим, однак пов'язаний він більшою мірою з роздумами, а не з якимись реальними справами. Нічого поганого в цьому немає. Поки навколишні засуджують вас за зайву мрійливість і схильність до порожніх фантазіям, ви виношуєте плани, до реалізації яких можна буде приступити вже через кілька днів. Варто відзначити, що інтуїція Скорпіонів сьогодні майже феноменальна – представники знаку дивним чином здогадуються про те, що і коли потрібно говорити і робити. Поради, звичайно, слухати теж можна, але довіряти краще внутрішнього голосу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відкладіть поспіх! Якщо ви зараз не проаналізуєте відбувається навколо, то неодмінно викличете на свою голову неприємності. Тому обов'язково знайдіть час на те, щоб спокійно подумати, не дозволяйте втягнути себе в панує навколо суєту. Спочатку ви будете відчувати, що «випадаєте» із загального ритму, але потім ситуація зміниться, і вже ви будете задавати тон. Вірогідні розбіжності в сім'ї – ваші манери здадуться близьким надмірно жорсткими, майже агресивними. Постарайтеся згладити це враження; допоможуть у цьому почуття гумору і ваша природна доброта.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непогано було б навести лад у фінансових справах: стан їх дещо гірше, ніж ви розраховували. В іншому ж день залишає приємне враження, оскільки підходить і для нових починань, і для продовження вже стала звичною роботи. Ви ведете себе дуже тактовно і делікатно, що сприяє прогресу і в особистих, і в ділових відносинах. Вірогідність конфліктів мінімальна, всі складні ситуації вам вдається врегулювати мирним шляхом. Це хороший день для довгострокового планування, постановки нових життєвих цілей. Багато Козероги відчують, що по-справжньому готові до сімейного життя, і приймуть відповідні рішення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День цей цілком посередній: в міру приємний, не надто багатообіцяючий, але в той же час не пов'язаний з серйозними проблемами, він дозволяє рухатися в обраному напрямку. Якщо ви плануєте взятися за нову справу, не очікуйте негайних результатів; представники знаку сьогодні трохи повільніші і ліниві, ніж зазвичай. Друга половина дня – чудовий час для зустрічей. Ви чудово проведете час у суспільстві колишніх однокласників або знайомих за попереднім місцем роботи. Відносини, які раніше були виключно приятельськими, сьогодні можна направити в романтичну русло.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам доведеться попрактикуватися в дипломатії – цей день пов'язаний з налагодженням відносин та врегулюванням розбіжностей, причому саме від вас залежить, чи вдасться утриматися в рамках конструктивного діалогу. Пам'ятайте, що зараз не час вередувати і висувати нездійсненні вимоги: подібні витівки нашкодять, в першу чергу, вам самим. Вирішення фінансових питань відкладіть – ви і гроші сьогодні несумісні. Зате можна займатися вирішенням будь-яких творчих завдань: від оновлення інтер'єру до тренування навичок письма.