Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 березня. Здоровий глузд важливіше емоцій

Середа, 9 березня 2011, 08:58
Цей день не відрізняється високою діловою активністю і навряд чи підходить для сміливих починань і відчайдушних ривків до мети. Зате можна знайти нових союзників, зміцнити свій авторитет і розширити сферу впливу. День добре підходить для проведення переговорів і обговорення планів на віддалене майбутнє.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Думайте про майбутнє: саме воно сьогодні заслуговує вашої особливої уваги. Дрібні промахи, помилки і недоробки зараз залишаються непоміченими, але пізніше (звичайно, в самий невідповідний момент) вам про них обов'язково нагадають. Тому все, за що ви беретеся, намагайтеся робити бездоганно. День виявляється досить стомлюючим і в фізичному, і в емоційному відношенні. Однак відновити душевні сили неважко: зробити це допоможе спілкування з членами сім'ї і старими друзями, які будуть дуже раді зустрічі з вами.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не втрачайте можливості продемонструвати оточуючим свою рішучість і наполегливість. Нехай всі знають, що ви не збираєтеся відступати і здаватися ні за яких обставин: репутація людини завзятої і непохитного буде працювати на вас. Нові знайомства виявляться корисними в діловому відношенні. А от для романтичних побачень і спілкування з коханою людиною це день не найвдаліший: вам буде важко зрозуміти один одного. Зате добре проходять зустрічі з давніми знайомими, які будуть щиро раді вас бачити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вам буде потрібно спостережливість. Не раз і не два протягом дня будуть відкриватися обставини, що вимагають змін у поведінці та коригування планів. У вас з'являються однодумці. Однак поки на допомогу цих людей розраховувати не варто: зараз вони лише слідують ваш приклад, а підтримку запропонують пізніше. Важко дається спілкування з людьми старшого віку: вони не схвалюють багатьох ваших вчинків і не вважають цього. Постарайтеся показати, що чужу думку вам небайдуже, хоча ви і вважаєте за краще діяти по-своєму.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день пов'язаний з важливими і вимагають уваги справами. Тому не варто подумки занурюватися в минуле або спрямовуватися в майбутнє – вашої уваги вимагає день справжній. Можлива несподівана зустріч з людьми, які нещодавно були вашими конкурентами і суперниками; з'ясується, що тепер ви знаходитесь на одній стороні барикад. Відносини в родині складається непросто, все більш помітною стає присутня в них напруженість. Однак час висловлювати свої претензії ще не настав: сьогодні спроба з'ясувати відносини лише погіршить ситуацію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День зажадає від вас рішучих і самостійних дій. Багато ваші вчинки будуть зустрінуті неприхильно, але громадська думка зараз не повинно вас турбувати: важливіше бути в ладу з собою. Нерівно складаються стосунки з керівництвом і впливовими людьми – вас то хвалять, то сварять. Серйозних розмов краще не починати. А от з близькими ви відмінно ладите, тому день підходить для дружніх і сімейних заходів, дозволяє врегулювати багато давні розбіжності. Найприємніші враження залишить романтичне побачення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не кидайтеся з крайності в крайність. Послідовність і готовність рухатися до мети поступово, долаючи одну перешкоду за іншим, сьогодні дуже важливі. Наскільки б серйозними не були труднощі, ви не повинні втрачати впевненість у собі – шанси досягти успіху великі, просто потрібно подвоїти зусилля. День дуже складний емоційно, і ви часом ви будете схильні роздратування і гніву, а реакція на дрібні непорозуміння стане несподівано і невиправдано сильною. Все перераховане збільшує ймовірність сварок з близькими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День підходить для самостійної роботи краще, ніж для реалізації спільних проектів. По-перше, виявляється досить важко знайти спільну мову з помічниками і діловими партнерами, а по-друге, ваші союзники раз у раз допускають прикрі, а часом і відверто дурні помилки. Терезам-керівникам потрібно особливо уважно спостерігати за підлеглими, і стежити за тим, щоб всі вказівки і розпорядження були зрозумілі правильно. Ви непогано ладите з представниками старшого покоління, а от стосунки з дітьми залишають бажати кращого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Задумайтеся про минуле: справи давно минулих днів варті того, щоб придивитися до них пильніше. Проаналізувавши свої і чужі вчинки, ви прийдете до несподіваних висновків, які дозволять вам уникнути помилок у майбутньому. Можливим стає відновлення старих ділових зв'язків, які зараз будуть дуже до речі і відкриють перед вами нові перспективи. А ось в особистому сфері спроби повернути втрачене приречені на невдачу. Ви легко повернете людини, з яким колись розлучилися, але ні радості, ні навіть простого задоволення це не принесе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вам доведеться піти на вельми нетривіальні вчинки, щоб досягти успіху. Однак мова в даному випадку йде не про навмисну екстравагантності, а про єдино правильному рішенні, яке виявляється надзвичайно оригінальним. Тому навряд чи хтось буде здивований або шокований вашими діями; скоріше вони викличуть захоплення і схвалення. Цей день відмінно підходить для початку нових відносин, оскільки вам буде легко і завоювати прихильність людей, і скласти про них правильна думка. Інтуїція Стрільців виявляється абсолютно безпомилковою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вам варто всерйоз задуматися про те, чи так хороші ваші плани на найближче майбутнє. Зараз у вас є шанс внести до них необхідні корективи, а от пізніше зробити це буде надзвичайно важко. Порадьтеся з тими, кому довіряєте: сьогодні ви отримаєте чимало корисних рекомендацій. Цей день добре підходить для зміцнення будь-яких зв'язків – професійних, дружніх, сімейних. У вас буде можливість обговорити з близькими все, що вас хвилює, поділитися сумнівами та тривогами. Пам'ятайте, що не потрібно долати неприємності поодинці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Доводиться докласти чимало зусиль, щоб з'ясувати, які ж стосунки насправді пов'язують вас з оточуючими. Сьогодні багато Водолії зрозуміють, кому вони по-справжньому дороги, а хто лише робить вигляд, що це так. Для деяких представників знаку нові знання обернуться розчаруванням, але більшість просто прийме інформацію до відома, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому. Можливі фінансові труднощі, марні витрати. Але це – не єдина загроза. Дуже велика ймовірність втрати важливих документів, тому ви повинні бути гранично уважні.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте готові до того, що у ваші справи втрутиться досить впливова і нетактовно особа. Інформація, розповсюдження якої ви сподівалися уникнути, стане загальним надбанням, і вас це дуже засмутить. Однак на відносинах з близькими це ніяк не позначиться: ці люди не змінять своєї думки про вас, що б не говорили недоброзичливці. Не варто починати нічого важливого, краще зосередитися на вирішенні поточних завдань. Чим уважніше й обережніше ви будете, тим більше у вас шансів знайти нових союзників і покровителів.