Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 березня. Удача посміхається азартним

Четвер, 10 березня 2011, 08:54
День, коли можна досягти великих успіхів, і потрібно для цього не так вже й багато – просто правильно поставити мету і полинути до неї, забувши про труднощі і перепони, що стоять на шляху. Удача посміхається людям азартним, легко захоплюється, готовим у будь-який момент прийняти виклик долі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Обережніше! Імовірність помилок і промахів, один з яких змусить вас відмовитися від своїх планів або істотно змінити їх, дуже висока. Якщо сьогодні ви не виявите передбачливості, то пізніше про це дуже пошкодуєте. Обдумувати кожен крок, намагайтеся оцінювати свої вчинки з точки зору інших людей. Можна встигнути дуже багато, якщо діяти самостійно і покладатися тільки на себе. Однак не можна забувати про те, що блискучі перспективи, що відкриваються перед вами – це не привід забувати про обіцянки, які ви дали своїм друзям і близьким.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зосередившись на вирішенні фінансових питань, Тельці знайдуть спосіб значно поліпшити своє становище. Але гроші – це не все, про що слід подумати сьогодні. Не меншої уваги заслуговують особисті відносини: у них намічаються зміни, до яких ви повинні підготуватися. Варто також подумати і про те, які ваші професійні перспективи – сьогодні вам представиться можливість реально оцінити їх. Зрозумівши, що заважає вашому кар'єрному зростанню, ви напевно знайдете спосіб усунути це прикре перешкоду.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам випаде шанс випробувати свої сили на зовсім новому терені. Цей день як не можна краще підходить для того, щоб почати пошуки іншого місця роботи або постаратися привернути увагу людини, яка давно викликає у вас інтерес. Сама сміливість ваших починань заслуговує поваги, і не варто дивуватися тому, що оточуючі будуть дивитися на вас із захопленням. День цей пов'язаний з суперечливими емоціями, які будуть змінювати один одного, а тому вельми обтяжливий. Використовуйте вечір для відновлення душевної рівноваги. Допоможуть у цьому спокійні заняття і приємне спілкування з членами сім'ї.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки отримають щедру нагороду за докладені зусилля, так що день виявиться і приємним, і вигідним у фінансовому відношенні. Але день не відкриває привабливих перспектив, і це розчарує багатьох представників знаку, яким рух вперед просто необхідно для душевного комфорту. У багатьох Раків виникнуть проблеми в сім'ї: виправдати очікування близьких сьогодні дуже непросто. Але затаєних образ, прихованого невдоволення і «холодної війни» можна не побоюватися – ви знайдете спосіб подолати розбіжності і досягти взаєморозуміння.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У Левів з'являться нові помічники і союзники – впливові, надійні, що заслуговують довіри. Настав сприятливий день для початку відносин будь-якого роду, однак не варто квапливо рвати старі зв'язки: вони теж вам ще знадобляться. Чим більше людей буде на вашому боці, тим краще, тому що випробування вас чекають неабиякі. Неабиякі ділові якості допоможуть вам домогтися значного збільшення доходів. День підходить для укладання угод купівлі-продажу та комерційної діяльності. Не варто поспішати лише з підписанням довгострокових контрактів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зможуть здобути блискучу перемогу над конкурентами і залишити недоброзичливців далеко позаду. Для представників цього знака сьогодні мало що по-справжньому неможливо. Діви відмінно справляються з подоланням будь-яких труднощів, ставлять вірні цілі і домагаються успіхів у найсміливіших починаннях. Не є винятком і романтичні відносини, на розвитку яких події цього дня позначаються найсприятливішим чином. Вас чекають приємні визнання, цікаві зустрічі і неймовірні сюрпризи, які запам'ятаються надовго.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам не варто будувати на цей день грандіозних планів: шанси домогтися успіху, на жаль, невисокі. Найкраще, що ви можете зробити – це постаратися уникнути втрат; ось це вам цілком під силу. Середина дня стане, мабуть, найскладнішим часом. Саме воно пов'язане з сильними і суперечливими емоціями, необдуманими вчинками та висловлюваннями. Стримуйте пориви, не вимовляєте всіх слів, які крутяться на мові: самовладання вам сьогодні дуже знадобиться. Тільки з коханою людиною ви можете бути по-справжньому щирі, оскільки він напевно зрозуміє вас правильно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день складеться не надто вдало. Несподівано з'ясовується, що недавні союзники більше не збираються вас підтримувати і навіть виконувати власні обіцянки. Незабаром з'являться нові помічники, але поки боротися з труднощами доводиться самостійно. Змушує хвилюватися і негативне ставлення керівництва до ваших планів і ідей. Порадують известия здалеку, можлива незапланована поїздка, яка виявиться дуже приємною. Не втрачайте впевненості в собі – саме завдяки їй ви зможете впоратися з впливом несприятливих тенденцій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не все йде так добре, як хотілося б: з'являються небезпечні конкуренти і впливові недоброзичливці, доводиться миритися з несприятливим збігом обставин і відкладати реалізацію задумів. Ви сповнені рішучості і готові вступити в боротьбу з негативними тенденціями, але краще не робити нічого подібного, а почекати більш вдалого періоду. Варто скоротити витрати – гроші вам незабаром стануть в нагоді. День не підходить для вирішення майнових питань, початку судових розглядів. Можуть виникнути проблеми при оформленні документів, пов'язаних з нерухомістю або транспортним засобом.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День зажадає непростих рішень. Прийшов час розібратися у стосунках з партнерами та однодумцями, чесно відповісти на питання про те, чи дійсно ви хочете їх зберегти. Розрив виявиться дуже болісним, але після нього ви відчуєте себе вільніше, перед вами відкриється багато нових шляхів. Проте ще не раз вас відвідають думки про те, що ви не виправдали очікувань, надійшли егоїстично. Довіряйте своїй інтуїції більше, ніж логіки чи чужих порад: чи інші люди зможуть зрозуміти, які ваші справжні прагнення і наміри.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
За помилки, допущені в цей день, доведеться дорого заплатити. За вами з інтересом спостерігають впливові люди, підтримка яких напевно допомогла б вам піднятися по кар'єрних сходах. Так що варто докласти зусиль, щоб зробити сприятливе враження і показати себе з кращого боку. Можливі проблеми в особистих відносинах: ви втомилися емоційно і фізично, а близькі не розуміють цього і чекають від вас оптимізму, життєрадісності й запалу. Знайдіть можливість спокійно відпочити і поповнити запаси енергії.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні ви зможете досягти успіху в найсміливіших починаннях завдяки надзвичайно своєчасній появі нових партнерів і союзників. Стан справ змінюється стрімко, але ви встигаєте вчасно відреагувати на все, що відбувається, вибрати єдино вірну тактику і належним чином використовувати абсолютно всі можливості, що відкриваються. Турбує лише те, що доводиться відповідати відмовою на прохання близьких – цього вимагають обставини. Дана ситуація ніяк не позначається на відносинах, але ви собою незадоволені.