Астрологічний прогноз на 10 березня. Зрушуємо справи «з мертвої точки»

Четвер, 10 березня 2011, 09:00
7-й місячний день (розпочнеться о 8.00). «Завершення». Місяць у Тельці. З'явиться можливість «зрушити справу з мертвої точки» та кардинально змінити ситуацію на краще.
гороскоп

За запевненням астрологів, сьогодні добре реалізуються ідеї, що виникли напередодні. Якщо ви зможете проявити організованість, то цей період буде дуже плідний для ділової активності.

Це день великих змін. З'явиться можливість «зрушити справу з мертвої точки» і кардинально змінити ситуацію на краще.

У першій половині дня у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли.

Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі.

Треба спокійно займатися справами, але при цьому ні в якому разі не нарікати на життя, на обставини, на близьких. Будь-якому невдоволенню – собою або іншими – зараз не час. Приймайте все таким, як є, і не бажайте іншого.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих.

Слід особливо уважно і відповідально ставитися до своїх слів. Вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково зронене. Будьте обережніше з вираженням думок: все, що скажете, може втілитися в життя.

Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

У медичному плані треба звернути увагу на легені, тому що в цей день можна легко застудитися. Він також найменш сприятливий для видалення зубів.

Рекомендований колір одягу: чим строкатіше, тим краще. Особливу перевагу золотистої та світло-бузковий гамі.

Камінь дня – цитрин (захищає від негативних впливів).