Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 березня. День поповнення фінансів

П'ятниця, 11 березня 2011, 08:52
По-перше, день підходить для сміливих починань, що вимагають більшою мірою гострої інтуїції і багатої фантазії, а в меншій – акуратності й уваги до деталей. По-друге, він обіцяє бути вельми вдалим з точки зору фінансів; можливість поліпшити стан своїх справ з'явиться у багатьох.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні не в настрої працювати, і керівництво це негайно помітить. Не чекайте розуміння і поблажливості – вам не пробачать помилок і недоробок. Та й обставини зараз не дуже сприятливі для того, щоб лінуватися і вдаватися до неробства. Так що постарайтеся налаштуватися на продуктивний лад. Ви нетерплячі і дратівливі, тому й у відносинах з близькими труднощі не виключені. Оточуючі не проявляють поблажливості до ваших слабкостей, зате охоче підтримують благородні пориви.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці зможуть зробити сприятливе враження на людей, від яких залежить стан фінансових справ представників знаку. Цей день відмінно підходить для вирішення будь-яких проблем практичного характеру; будь-які обставини і вчинки оточуючих ви використовуєте з вигодою для себе. Дуже гарний день для покупок. Багато Тельці замислюються про зміни в особистому житті, але до конкретних дій справа не доходить. Цей день в більшій мірі пов'язаний з мріями і міркуваннями, ніж з вчинками; оточуючих ваша бездіяльність може неабияк дратувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки будуть змушені замислитися про зміни в житті. Представникам знаку доводиться визнати, що вони зробили декілька помилок, пішли на поводу у стереотипів і забобонів. Що ж, настав час вирішити, чи хочете ви і далі йти уторованим шляхом або готові пошукати власну дорогу. Останнє буде пов'язано з деяким ризиком, але виявиться напрочуд захоплюючим заняттям. День дуже добре підходить для початку реалізації планів на майбутнє. Можна, наприклад, відкривати довгострокові вклади, якими ви пізніше скористаєтеся для покупки нерухомості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки зможуть досягти успіху, якщо не стануть стримувати своїх амбіцій. Сьогодні ви повинні бути готові рухатися вперед у що б то не стало. Демонструйте наполегливість, випромінюйте впевненість в собі – враження, яке ви справляєте на оточуючих, дуже важливо для досягнення поставлених цілей. Сьогодні ви не схильні стримувати негативні емоції і демонструвати смирення. Часом ваша поведінка буде відверто провокаційним, зухвалим. Це веде до проблем у відносинах з близькими, звиклими до вашої гнучкості, податливості і поступливості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам вдасться домогтися значного прогресу в справах, але для цього доведеться піти на нетривіальні заходи. Будьте готові порушити навіть ті традиції, до яких ви ставитеся з щирою повагою: тільки постійно експериментуючи, ви зможете домогтися помітних результатів. У цей день можливо початок нових романтичних відносин, однак потрібно мати на увазі, що такий зв'язок зажадає від вас дуже багато чого. Не вдасться зберегти спокійне, філософське ставлення до подій – ви опинитеся в самому центрі бурі пристрастей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні Діви можуть відмінно попрацювати і досягти багатьох своїх цілей. Правда, для цього представникам знаку доведеться відмовитися від звичної тактики і пошукати нових союзників, але зміни, безумовно, підуть на користь. У деяких Дев з'являться нові покровителі, готові підтримати багато сміливі починання фінансово, надати безкорисливу допомогу. Будьте відверті з близькими: вам не пробачать нещирості. Самим терплячим Дівам вдасться з'ясувати, що турбує і тривожить коханої людини, і допомогти своїй «половинці» в подоланні труднощів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте обережніше під час будь-яких ділових переговорів: сьогодні будь-яке зопалу сказане слово може призвести до серйозних фінансових втрат. Уникати необдуманих дій важко – дуже вже багато спокус і привабливих можливостей чекає вас сьогодні. Але майже завжди за спонтанною дією слід неприємне протидію. Близькі чекають від вас і абсолютного розуміння, і безмежної підтримки. Ваги й самі досить вимогливі до оточуючих, так що напруженість у відносинах присутня, але до конфлікту справа все ж не дійде.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день виявиться вдалим для Скорпіонів, які точно знають, чого хочуть, і не бояться труднощів. Минув час вагань і сумнівів, зараз потрібно діяти, навіть якщо виникне спокуса почекати більш сприятливого моменту. Вигідними будуть укладені в цей день угоди, можна розраховувати і на привабливі ділові пропозиції. Емоційний фон дня не відрізняється стабільністю, але вам вдається зберігати зовнішній спокій, не давати волі роздратування. Близькі знайдуть спосіб вас порадувати. Можна очікувати приємних сюрпризів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не все складається так вдало, як хотілося б. Сьогодні Стрільці виявляються жертвою власної необережності та довірливості. Люди, з якими представники знаку недавно були абсолютно відверті, готові використовувати отриману інформацію у власних інтересах. Можливі серйозні проблеми у відносинах з друзями – нагромадилося чимало суперечностей та розбіжностей, розібратися в яких непросто. Ви запальні, поривчасті і легко піддаєтеся на провокації, так що не варто розраховувати на те, що день пройде спокійно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги готові спробувати щастя на новому терені, і цей день як не можна краще підходить для того, щоб зробити перші кроки в обраному напрямку. Щоправда, діяти доведеться досить жорстко, і не всім вашим союзникам і друзям це сподобається. День може бути пов'язаний з розривом давніх відносин, якими ви не особливо дорожили, хоча і витягували з них певну користь. День добре підходить для великих придбань, та й стан фінансових справ дозволяє робити покупки, не вдаючись до допомоги знайомих або кредитних організацій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям мають вступити в нерівну боротьбу з серйозним суперником, здатним на різноманітні хитрощі, підступні маніпуляції і порушення будь-яких правил. День виявляється досить напруженим, але вам все ж вдається зберігати спокій, що і дозволяє добитися змін на краще. У відносинах з близькими людьми замало справжнього довіри: ви не готові розповісти про те, що у вас на душі, та й оточуючі не поспішають з одкровеннями. Проте почуття залишаються міцними і суперечок не виникає. Можна обговорювати плани на майбутнє чи інші серйозні питання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День приносить досить неприємні події. Про ваші помилки і промахи стає широко відомо, і загальний осуд не змушує себе чекати. Деяким Рибам вдається ставитися до ситуації з гумором, але більшість представників знаку всерйоз переживає із-за того, що відбувається. Найгірше те, що ви втрачаєте впевненість у собі і відмовляєтеся від участі у перспективних проектах. Пізніше ви будете шкодувати про те, що втратили свій шанс. Самопочуття залишає бажати кращого. Не забувайте про профілактичні заходи. Ви зможете уникнути нездужань, якщо вчасно подбаєте про себе.