Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 березня. Проявляємо особливе завзяття

Понеділок, 14 березня 2011, 08:58
День, коли варто взятися за справи з особливим завзяттям – саме наполегливість та ентузіазм є сьогодні важливими умовами успіху. Не можна залишати розпочаті справи незавершеними, тому що повернутися до них пізніше буде значно важче, ніж довести їх до кінця сьогодні. Можливе отримання пропозицій, що обіцяють велику вигоду, але легкими заробітки не будуть.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни домагаються значних успіхів завдяки своїй чарівності, якому сьогодні майже неможливо чинити опір. Представники знаку не упускають можливості пофліртувати, і навіть у самій офіційній обстановці знаходять можливість продемонструвати свою привабливість. З вами неможливо розмовляти серйозно, але це нікого не бентежить. День пов'язаний з вдалими покупками; можна придбати багато хороших речей, витративши при цьому досить незначну суму. Пам'ятайте і про близьких: сьогодні ви зможете купити їм чудові подарунки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці домагаються значного прогресу в справах, використовуючи нестандартні методи отримання бажаного. Представники знаку роблять несподівані відкриття, дізнаються багато нового про себе і оточуючих. Це відповідний день для того, щоб справити приємне враження на симпатичного вам людини, показати, що ваш інтерес до тієї чи іншої особи виходить за ділові рамки. Можна планувати відпочинок, купувати туристичні путівки і речі, які стануть в нагоді в поїздках. Вірогідні зустрічі зі старими знайомими, несподівані запрошення, визнання, які застануть вас зненацька.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день не особливо вдалий для Близнюків, оскільки слабкості і помилки представників знаку сьогодні кидаються в очі оточуючим. Буде непросто переконати людей у ​​тому, що ви здатні на багато що, адже про ваші промахи пам'ятають усі, а досягнення чомусь залишаються без уваги. У своєму оточенні ви напевно виявите людини, який доклав руку до поширення ганьбить вас інформації. День сприятливий для нових знайомств: вам вдається швидко скласти вірне уявлення про людей, з якими ви маєте справу. Романтичні захоплення малоймовірні.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки повинні бути готові до критики: сьогодні представникам знака має бути вислухати чимало неприємних зауважень. Керівництво налаштоване стосовно вас аж ніяк не прихильно, так що не варто дивуватися тому, що всі ваші помилки будуть помічені й проаналізовані; деякі з них спричинять за собою серйозне фінансове покарання. Зате у відносинах з близькими проблем не виникає: сьогодні ви будете насолоджуватися кожною хвилиною, проведеної в суспільстві дорогих людей. Чудовий день для розваг, прогулянок, активного відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви домагаються великого успіху, витончено поєднуючи традиційні методи з оригінальними. Сьогодні представники знаку можуть взяти верх над суперниками, майже не докладаючи зусиль – допомога зірочок виявляється досить значною. Правда, не виключені суперечки з керівництвом і сильними світу цього, але вам вдасться не тільки захистити свою точку зору, але й знайти нових союзників. Оригінальність і непередбачуваність сьогодні є тими рисами, які допомагають вам привертати увагу і завойовувати симпатії представників протилежної статі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам треба бути уважніше: день для них не особливо гарний. Є ризик значних втрат, до яких ви поки не готові. Важливо розраховувати тільки на себе, оскільки навіть люди, які щиро бажають допомогти вам, сьогодні надають виключно ведмежі послуги. Будьте терплячі з близькими: сьогодні вам непросто знайти з ними спільну мову, однак і сварок можна уникнути, варто тільки постаратися. Небажано обговорювати довгострокові плани, в особливості – що стосуються фінансів. Нові знайомства зав'язуються легко і розвиваються в руслі, приємному для всіх зацікавлених сторін.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваги можуть зіткнутися з серйозними проблемами на роботі. Представникам знаку доведеться задуматися про те, як змінити сформовані відносини з керівництвом та колегами, якщо цього не зробити зараз, незабаром ви виявитеся оточені недоброзичливцями і конкурентами. Можливі розбіжності з давніми партнерами, які зажадають перегляду умов співробітництва. Особисті відносини складаються простіше: тут, принаймні, зовсім ясно, хто друг, а хто – ворог. Але спілкуватися лише з тими, хто має до вам щиру симпатію, не вдається; день зажадає контактів з недружелюбно налаштованими людьми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Справи йдуть не дуже добре, але Скорпіони не повинні впадати у відчай. Цей день відмінно підходить для того, щоб задуматися про майбутнє. Вас відвідують цікаві ідеї, які поки неможливо реалізувати. Але пізніше, коли ситуація змінитися, ви напевно повернетеся до задумів і планів цього дня. Радують новини, що надходять від далеких родичів і старих друзів. Не завжди вдається швидко домовитися з коханою людиною, інтереси і бажання якого не збігаються з вашими, але сварок і конфліктів усе-таки вдається уникнути.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці сьогодні відрізняються неабияким підступністю, завдяки якому і домагаються абсолютно неймовірних результатів. Немає такої проблеми, з якою представники знака не змогли б упоратися. Однак про наслідки своїх вчинків Стрільці замислюються рідко; мало хвилює їх і ставлення оточуючих, так що ризик нажити собі нових ворогів дуже великий. Потрібно зазначити і те, що всі більш-менш легкі шляхи ви сьогодні впевнено ігноруєте. Звичайно, є своя принадність у тому, щоб шукати неходжені стежки, але сьогодні ви витрачаєте на це надто багато часу, який можна було б використати з більшою користю.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Успіхи Козерогів в цей день багато в чому обумовлені видатними дипломатичними талантами представників цього знака. Ви здатні навіть з недавнім ворогом домовитися про що завгодно, а вже з залученням на свій бік нових союзників проблем і зовсім не виникає. Бажано запланувати на цей день відпочинок поза домом, візити до друзів, заміську поїздку. Зміна обстановки йде вам на користь, до того ж в дорозі можна зав'язати цікаві знайомства. Хороший день для дрібних покупок, особливу увагу слід звернути на речі помаранчевого кольору.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Хоча день складається досить вдало, абсолютно безхмарним його не назвеш. У Водоліїв можуть виникати проблеми в роботі, не виключені й фінансові труднощі. Представникам знаку вдається впоратися з ситуацією, але це забирає чимало сил і часу, тому мало хто з Водоліїв буде задоволений розвитком подій. Вам не доводиться скаржитися на брак цікавих ідей і гарних планів, але вони з'являються недоречно і відволікаються від поточних справ. Між тим, сьогодні до будь-яких, навіть найбільш пересічним, завданням потрібно ставитися дуже уважно, оскільки помилки аж ніяк не виключені.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто задуматися про майбутнє: воно багато в чому залежить від вчинків і рішень цього дня. Тому передбачливість зайвою не буде, а ось поспіху краще уникнути. Ще одна неприємна особливість цього дня – ваша висока сприйнятливістю до чужого впливу. Через неї ви раз у раз вибираєте цілі, досягнення яких вигідно комусь іншому. Дуже до речі буде підтримка старих друзів. Вони сьогодні не тільки добре розуміють вас, але й щиро радіють будь-яким, навіть самим скромним, вашим успіхам. Вечір – відмінний час для вечірки в колі близьких.