Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 березня. У Овнів зростає творчий потенціал, а у Стрільців – фінансове благополуччя

Вівторок, 15 березня 2011, 08:52
Багато сприятливі можливості цього дня будуть втрачені – позначається загальне зниження ділової активності. Та і професійні зв'язки стають менш міцними, дуже часто до суто діловим відносинам домішуються емоції, що не йде на користь роботі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни дуже рішучі і настільки ж непередбачливо, тому то й справа здійснюють необачні вчинки, про які пізніше доведеться жаліти. Позитивним аспектом цього дня є зростання творчого потенціалу. Сьогодні вас відвідують чудові ідеї, з'являються цікаві плани, реалізація яких принесе масу задоволення і подарує безцінний досвід. До особистих відносин ви намагаєтеся підійти з точки зору логіки і здорового глузду, і справляєте враження людини надзвичайно розважливого і холоднокровного. Насправді це зовсім не так, але переконати близьких буде важко.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці знайдуть несподіваних союзників, які вчасно прийдуть на допомогу і допоможуть досягти значних успіхів. Вам не обов'язково працювати в поті чола: досить вчасно віддавати вказівки і стежити за їх своєчасним виконанням. Можна домогтися значних змін у важливих для вас відносинах, просто досить голосно заявивши про свої бажання. Рішучість і наполегливість не лише прикрашають вас, але і допомагають домагатися успіху в будь-якій справі. Трохи сьогодні знайдеться людей, які бажають посперечатися з вами або готових кинути вам виклик.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам доведеться зіткнутися з недоброзичливо налаштованими людьми. Особливо неприємно те, що противники дуже вміло використовують всі ваші помилки і прорахунки – виходить, що у власних проблемах винні виключно ви самі. Можна розраховувати на допомогу людей, з якими ви плідно співпрацювали в недавньому минулому. А ось спроби відновити дуже старі зв'язки приречені на невдачу. Близнюків сьогодні може захопити нова ідея чи приваблива особа: представники знака легко втрачають голову від усього, що не вписується в повсякденну рутину.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не самий підходящий день для того, щоб брати на себе відповідальність і проявляти ініціативу – і те, і інше краще залишити комусь іншому. Ракам ж слід зосередитися на нескладних справах, що вимагають уваги; постарайтеся закінчити їх сьогодні, щоб у наступні дні, коли ви будете захоплені більш цікавими проектами, не довелося відволікатися. Можливі несподівані зміни будинку, що надходять новини змушують переглянути плани і задуматися про подальші дії. Кохана людина готовий підтримати вас у важку хвилину, але навряд чи зможе розділити вашу радість.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не втрачайте часу дарма: сьогодні можна досягти значних успіхів, але для цього доведеться потрудитися. Можливі серйозні розбіжності з колегами та керівництвом, однак після довгих суперечок саме ваша точка зору буде визнана єдино вірною. Є шанс відновити ділові стосунки з партнерами, співпраця з якими було дуже вигідним. Домашні клопоти забирають більше часу і сил, ніж зазвичай, а разом з втомою приходить роздратування. Сьогодні ви часто гнівайтесь через дрібниці, але близькі ставляться до цього з розумінням і не ображаються на ваші різкі зауваження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Уникайте очевидних рішень: вони не такі хороші, як здається на перший погляд. Сьогодні вам треба йти до мети нелегким шляхом. Долаючи труднощі, ви придбаєте не тільки безцінний досвід, а й друзів і союзників, які змінять ваше життя на краще. День відрізняється досить приємним емоційним фоном, і настрій ваше буде гарним і рівним. Не виключені дрібні неприємності, але впоратися з ними вдасться швидко. Можливі вдалі купівлі; особливу увагу слід звернути на предмети інтер'єру: килими, штори, світильники.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У Терезів є шанс взяти верх над давнім суперником, але добитися перемоги в поодинці буде дуже важко, так що будьте готові попросити когось про допомогу. Можна зав'язати корисні знайомства або зміцнити вже існуючі зв'язку; це буде нескладно, оскільки сьогодні інтуїція допомагає вам знаходити вірний тон у спілкуванні з будь-якою людиною. Можна займатися плануванням, в тому числі і довгостроковим: сьогодні вам вдається врахувати всі чинники і не допустити помилок. Однак ваша серйозність може перешкодити невимушеному спілкуванню з друзями: ви здаєтеся людиною, не налаштованим на веселощі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам варто сконцентруватися на врегулюванні розбіжностей з сильними світу цього. Так, від вас буде потрібно значні поступки, але краще погодитися на них добровільно, ніж чекати моменту, коли обставини змусять вас взяти будь-які умови. Є ризик нажити собі ворогів – властива вам сьогодні відвертість у висловлюваннях не дозволяє підтримувати ввічливий нейтралітет. Закохані сваряться часто й захоплено, навіть не помічаючи, що причина їхніх суперечок зовсім не заслуговує уваги. Примирення не змушують на себе чекати, але неприємний осад у душі залишається.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Порадують грошові надходження: вони виявляться абсолютно несподіваними і настільки ж своєчасними. Гроші у вас не затримуються, але це не біда, оскільки витрачаєте ви їх з розумом. Для роботи це не самий удалий день, тому що ви досить ледачі. Зате добре проходять ділові переговори, і як ніби самі собою налагоджуються відносини з недавніми недоброзичливцями. У вас легко закохатися, але самі ви голови не втрачаєте ні за яких обставин. День буде сповнений якщо не романтичних пригод, то подій, до них мають – користуйтеся ситуацією.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У Козерогів з'явиться можливість благополучно реалізувати сміливий план, над яким довелося роздумувати досить довго. Сьогодні ви зможете і друзям, і недоброзичливцям показати, на що здатні. З'являється шанс подолати розбіжності з давнім діловим партнером і продовжити співробітництво на більш вигідних для вас умовах. Прекрасний день для спілкування з родичами, організації свят та розважальних заходів для членів сім'ї. Значно гірше вдаються вам справи повсякденні і прозові – їх краще доручити кому-небудь іншому.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День пов'язаний з вельми значними витратами. Пам'ятайте, що економія повинна бути розумною, а не надмірною, інакше вам доведеться платити двічі. Буде багато одноманітних і досить нудних справ, що вимагають акуратності і старанності. Не намагайтеся блиснути організаторськими здібностями – їх сьогодні ніхто не оцінить. Не дуже сприятливо складаються стосунки з родичами: в самий невідповідний момент нагадують про себе накопичені протиріччя. Ви запальні й дратівливі, але швидко берете себе в руки, а от оточуючим не так-то легко заспокоїтися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто дивитися в майбутнє з трохи більшим оптимізмом. Якщо ви не будете виглядати людиною, абсолютно впевненим у собі і не сумнівається в перемозі, вам буде важко знайти союзників – а вони сьогодні напевно стануть в нагоді. Відносини, які склалися (і ділові, і особисті) здаються такими, що втратили актуальність. Але ви не повинні поспішати з рішеннями: те, що сьогодні буде необачно зруйновано, навряд чи вдасться відновити без титанічних зусиль. Не будьте легковірні: вашою здатністю що завгодно приймати за чисту монету можуть скористатися недоброзичливці.