Астрологічний прогноз на 15 березня. Просіть про бажане – збудеться

Вівторок, 15 березня 2011, 09:00
12-й місячний день (розпочнеться о 12.35). «Аналіз». Місяць у Раку, у Львові (з 21.32). Щоб день пройшов вдало... пускаємо справи на самоплив.
гороскоп

Сьогодні добре подумки бажати собі виконання своїх бажань, просити про щось: все збудеться.

А от для різного роду справ цей день вважається нещасливим. Сьогодні не варто чогось починати і взагалі робити що-небудь, що має для вас особливе значення.

У цей день ви проходите своєрідну перевірку. Величезне значення набувають сила волі, фортеця, витримка, твердість духу, чесність.

Знадобиться вміння залагоджувати спірні ситуації, згладжувати конфлікти, усувати гострі кути, приходити до компромісів: сьогоднішній день зажадає застосування цих умінь. Адже люди сьогодні проявляють мінливість і нервозність, хворобливу емоційність і образливість.

Не можна сьогодні допускати поспіху, квапливості і суєти: це лише нашкодить. Нехай все йде так, як іде, не втручайтеся поки в хід подій.

Якщо ви правильно проведете 12-й місячний день, ви зможете зрозуміти щось про себе, свою душу, своє життя; вам може відкритися щось нове про оточуючих вас людей і події, про зв'язки між вами і іншими, між усім, що відбувається. А таке знання – один з найбільш корисних видів інформації.

Добре зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному їх членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

Крім того, в 12-й місячний день людей потягне на демонстрацію своїх талантів, посилиться бажання показати себе у всій своїй красі. Зросте потреба в компліментах, які в цей час будуть звучати якось по-особливому приємно.

Тому завершити день краще всього в компанії друзів, на вечірці або інших розважальних заходах.

У другу місячну фазу наростає енергія організму. Життєві сили поступово наближаються до свого піку. Необхідно допомогти організму легше перейти на розширення. Енергії і рідини організму людини направляються зсередини назовні – і він розширюється. Тому даний період найсприятливіший для очищення організму. А фізичну активність треба скоротити, щоб не розсіяти енергетичний потік.

У цей період стає вразливою область горла, шия і щитовидна залоза. Уникайте перенапруження голосових зв'язок, вживання дуже холодних напоїв.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).