Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 березня. Слідуємо традиціям, що склалися

Середа, 16 березня 2011, 08:57
Це не найкращий день для експериментів. Слідувати традиціям, що склалися виявляється і легше, і плідніше, ніж шукати якісь власні шляхи. Особливо це стосується відносин між людьми (як ділових, так і особистих): сьогодні потрібно не ламати ситуацію, схему, а використовувати її у своїх інтересах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни повинні бути дуже розбірливі в спілкуванні. Настав той самий день, коли старий перевірений друг не просто краще нових двох, а краще в усіх відношеннях. Пам'ятайте, що ви схильні до надмірної довірливості, і бажаючі цим скористатися напевно знайдуться. Можливі нездужання; життєвий потенціал знижений, і ваш організм не завжди може опиратися інфекціям. Найбільш важливі справи, зустрічі і переговори плануйте на середину дня – саме в цей час у вас не буде недоліку в енергії, необхідної для досягнення мети.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не бійтеся поміняти коло спілкування: нові знайомства виявляться на рідкість цікавими та вдалими. Можна починати будь-які спільні проекти, обговорювати умови співпраці, братися за справи, що вимагають творчого підходу. Що гучніше ваші цілі і чим складніше способи їх досягнення, тим краще. Навіть не намагайтеся задовольнятися малим. Ваша чарівливість не залишає байдужими представників протилежної статі. Але компліменти та знаки уваги не повинні змусити вас забути про здоровий глузд.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для Близнюків день виявляється дуже вдалим і легким. Представники знаку сьогодні можуть покладатися на своїх підлеглих і добровільних помічників – і ті, і інші зроблять все можливе, щоб позбавити вас від клопоту і турбот. Вам же потрібно лише віддавати тлумачні розпорядження і вчасно надихати свою маленьку армію на подвиги. Близнюки сьогодні надзвичайно романтичні і привертають до себе людей, спраглих розірвати пута повсякденному житті. Для початку серйозних відносин це не найкращий день, а ось яскраві враження вам гарантовані.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки можуть насолоджуватися увагою і турботою оточуючих. Все, що потрібно від представників знаку сьогодні – це зберігати в міру гарний настрій і не заважати бажаючим вирішити їхні проблеми. Вірогідні несподівано вдалі збіги, не виключено майже чудове збіг обставин, який дозволить досягти давно поставленої мети. День відмінно підходить для врегулювання сімейних розбіжностей, вирішення будь-яких питань, у тому числі і майнових. Ваш авторитет дуже високий, і навіть представники старшого покоління охоче прислухаються до вашої думки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Львів очікує надзвичайно захоплююча пригода, яке зробить день незабутнім. Не варто думати, що успіхів ви досягнете легко і невимушено: доведеться і попрацювати, і проявити винахідливість, і зважитися на досить ризикований крок. Але все ж зірки будуть на вашому боці, в цьому ви можете бути впевнені. Відносини, що починаються як ні до чого не зобов'язує флірт, розвиваються стрімко і стають все серйознішими. Якщо ви не готові зв'язати себе неабиякими зобов'язаннями, гранично ясно повідомте про це всім зацікавленим сторонам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви демонструють неабиякі дипломатичні якості. Сьогодні представники знаку здатні добитися успіху на будь-яких переговорах, врегулювати будь-які розбіжності. Тільки самі з собою вони не в ладу, і саме це надає дня несприятливий емоційний відтінок. У вільний час вибирайте заняття спокійні, неутомливим і, якщо це можливо, позбавлені духу змагання. Сьогодні ви будете почувати себе вкрай дискомфортно, якщо раптом не зможете продемонструвати всьому світу свою перевагу над оточуючими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам належить кілька серйозних випробувань: зірки підготували для вас чимало спокус. Вдається не піддаватися на провокації суперників і конкурентів, а ось чинити опір близьким, які спробують маніпулювати вами, буде набагато важче. Потребують негайного вирішення фінансові питання. Поставтеся до них серйозно, не покладайтеся на удачу: ситуація вимагає спокійних роздумів, ніяких раптових осяянь не очікується. Вечір підходить для спілкування з друзями або романтичного побачення; доленосні зустрічі вкрай маловірогідні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам доведеться чимало часу приділити неприємним розмов і з'ясування стосунків. Вам хочеться покінчити з цим скоріше, але оточуючі, схоже, вважають за краще багаторазове повторення циклу, що складається із закидів, претензій, пояснень і вибачень. Займатися справами можна в другій половині дня: це час виявляється надзвичайно плідним. Дуже гарний день для творчої роботи, оскільки не бракує ні в хороших ідеях, ні в людей, готових допомогти в їх реалізації. Уникайте необдуманих покупок, сьогодні ви схильні витрачати гроші на дурниці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День принесе чимало приємних хвилин. Стрільцям вдається досягти поставлених цілей у професійній сфері, хоча це виявляється дещо складніше, ніж вони очікували. З'являється можливість реалізувати задуми, що стосуються зміни роботи, дуже до речі надходять ділові пропозиції. Вкрай небажана поспіх на будь-яких переговорах; тягніть час – ви можете собі це дозволити. Друга половина дня – чудовий час для прогулянок, екскурсій, активного відпочинку. Ви притягуєш до себе людей, які потребують позитивних емоціях, даруєте радість всім, хто опиняється поруч.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже непросто складаються стосунки з близькими людьми. Назріває конфлікт, справжня причина якого – численні розбіжності, на які ви останнім часом не звертали уваги. Ви готові визнати свої помилки, але не знаєте, як їх виправити, тому відчуваєте, що опинилися в глухому куті. Навколишні, на жаль, не поспішають допомогти вам. Небажано будувати на цей день якісь витончені плани: чим вони складніші, тим більша ймовірність, що вам доведеться від них відмовитися. Пливіть за течією – як не дивно, саме ця нехитра тактика сприяє досягненню кращих результатів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День пройде відносно спокійно, і це заслуга не зірок і обставин, а вашій інтуїції, яка допомагає обходити пастки і згладжувати гострі кути. Пощастить тим, хто займається якимось новим для себе справою, розширює кругозір, підвищує кваліфікацію. Непоганим буде день і для студентів. Не плануйте на вечір нічого особливого: спокійний відпочинок будинку – це саме те, що вам потрібно сьогодні. Є шанс налагодити відносини з далекими родичами, але збереження миру зажадає від вас значних поступок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вам щастить у справах, але, на жаль, не щастить у коханні. Тому на цей день можна планувати професійні переговори, а от романтичні побачення краще відкласти. Не слід поспішати і з зізнаннями: дуже велика вірогідність того, що вас зрозуміють неправильно. Уміння зберігати відносний спокій, коли навколо вирують бурі розбіжностей і суперечок, стає вашим перевагою. Саме завдяки йому ви бере гору над конкурентами і домагаєтеся свого в ситуації, яка іншим могла б здатися безнадійною.