Астрологічний прогноз на 16 березня. Відносини з протилежною статтю складаються вдало

Середа, 16 березня 2011, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 13:56). «Здійснення». Місяць у Леві. У цей день здійснюються найзаповітніші мрії, а плани набувають реальних обрисів.
гороскоп

Ранок 13-ї місячної доби містить в собі осад попереднього дня і може виявитися невдалим.

Зате, якщо ви правильно провели вчорашній день, то сьогодні помітите посилення свого впливу на оточуючих. Це відбудеться ближче до другої половини дня.

Використовуйте таку можливість. Ви зможете переконати і переконати кого потрібно і в чому треба. Один з найбільших плюсів цього дня в тому, що сьогодні ми як би освіжаємо свій енергетичний запас, оновлюємо життєві сили.

На думку зірок, в цей день здійснюються найзаповітніші мрії, а плани набувають реальних обрисів. Для цього лише необхідно знайти точки зіткнення з навколишнім вас світом.

Тринадцятий місячний день – час громадських заходів, групових контактів. Чудовий день для отримання нової інформації, підвищення освіти, поповнення запасу знань про який-небудь, що вас цікавить предметі.

День не підходить для якихось серйозних справ і починань, особливо що здійснюються в поодинці. Якщо ви задумали якусь важливу справу, відкладіть його реалізацію на більш сприятливий час: воно не за горами. Але що б не відбувалося, не кидайте раніше розпочатих справ.

Це чудовий час для демонстрації своїх здібностей, для вигідного подачі своєї персони, для активного проведення часу.

Намічається прогрес і в особистому житті - стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

У медичному відношенні день очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальний. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, більше - води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

З огляду на підвищену емоційність цих днів, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, поаккуратней - на дорогах.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).