Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 березня. День роботоголіка

Четвер, 17 березня 2011, 08:52
Атмосфера цього дня дуже сприятлива для роботи, тому не варто дивуватися підвищенню ділової активності і трудового ентузіазму. Правда, потребу займатися чимось корисним часом переходить розумні межі, і навіть люди, зазвичай схильні до неробства та лінощів, сьогодні проявляють декілька надмірну старанність.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам цей день подарує можливість непогано заробити. Самі гроші, правда, ви отримаєте трохи пізніше, але сама перспектива поліпшення фінансового становища дуже порадує. Можливі суперечки з колегами та керівництвом; зі складних ситуацій ви вийдете переможцем. Чудові можливості відкриваються перед романтично налаштованими представниками знака. День як не можна краще підходить для нових знайомств та побачень. Вже сформовані відносини помітно покращають, якщо ви виявите трохи більше поступливості.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вдалий день для будь-яких переговорів – сьогодні вам вдається наполягти на своєму, уникнувши при цьому конфліктів і суперечок. Гарний день для відвідування громадських заходів, публічних виступів; чим більше людей буде навколо, тим більше у вас шансів обзавестися корисними зв'язками. Великі покупки будуть вдалими. Дивний збіг відкриє вам очі на досить неприємні факти особистого характеру. Не поспішайте приймати рішення: зараз, під впливом емоцій, ви можете зробити серйозну помилку. Не залишайте без уваги поради старших.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдале рішення складних питань, що стосуються фінансів та майна, підніме настрій. Можлива поява нових професійних перспектив, однак ділові відносини змішуються з особистими, і це змушує вас насторожитися. День підходить для будь-якої співпраці, в якому ви будете лідером, керівником і натхненником. Особисті проблеми не такі складні, як здається на перший погляд, однак прості і очевидні рішення вас не влаштовують. Багато Близнюків сьогодні вважають за краще будувати ілюзії, а не дивитися правді в очі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки повинні бути готові до фінансових втрат, та й у цілому день не дуже вдалий з ділової точки зору. Він підходить тільки для продовження раніше початої роботи; якщо ви беретеся за щось принципово нове, то напевно зіткнетеся з серйозними труднощами. Важливі переговори краще вести за телефоном: при особистих зустрічах ви легше погоджуєтесь на умови, які вам насправді не подобаються. Поїздки виявляються вдалими, але дуже втомливими. Якщо вам належить провести в дорозі багато часу, шукайте гарну компанію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви процвітають завдяки своїй наполегливості та небажання помічати перешкоди. Навряд чи хтось ризикне стояти у вас на шляху: сьогодні це справді небезпечно. Постарайтеся домогтися як можна більш значних результатів, поки ваші недоброзичливці не придумали, як вам перешкодити. Пощастить Левам, які планують у цей день відвідати якісь світські заходи. Таких представників знаку чекають цікаві і багатообіцяючі знайомства. Голови ви не втрачаєте, а й можливості пофліртувати не втратите. Порадують новини, що стосуються дітей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви діють дуже мудро, уникаючи небезпек і пасток, не вступаючи в непотрібну боротьбу, але зберігаючи вірність раніше поставлених цілей. Ваше вміння відокремлювати головне від другорядного стає одним з переваг над суперниками. Ви поступаєтеся у дрібницях, заслуговуючи тим самим репутацію людини зговірливого і готового до співпраці, але стоїте на своєму, коли справа йде про щось справді важливе. Розсудливість виявляється до речі і в особистих відносинах. Саме завдяки йому ви сьогодні уникаєте сварок з близькими, хоча приводи для розбіжностей є.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День буде досить напруженим. У Терезів псуються відносини з діловим оточенням, доводиться шукати нових союзників, тому що відкладати реалізацію планів ніяк не можна. Переговори проходять важко, вам навряд чи вдасться наполягти на своєму. Можливі фінансові труднощі. При цьому емоційний фон дня стабільний, і представники знаку зберігають гарний настрій і оптимізм. Впевненість у собі не тільки допомагає подолати труднощі, але і дозволяє зав'язати нові знайомства. Не форсуйте розвиток подій, ініціативу проявляйте тільки тоді, коли це дійсно необхідно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони повинні бути готові до серйозних випробувань. Цей день пов'язаний з труднощами і втратами, розладом ділових відносин, проблемами в спілкуванні з близькими. Всі неприємності звалюються на вас разом, і, звичайно, зберігати спокій в таких обставинах важко. Однак Скорпіони не упустять можливість змінити ситуацію на краще. Можливо відновлення якихось давніх відносин і зв'язків, як ділових, так і особистих. Ви можете диктувати свої умови, але не повинні надто захоплюватися: репутація тирана вам зараз ні до чого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Уникайте проявів легковажності: сьогодні ви повинні бути дуже серйозні і відповідальні; саме цих якостей чекають від вас оточуючі. У діловій сфері краще не експериментувати. Зберігайте вірність традиціям і вибирайте перевірені методи. А ось в особистому житті можливо значне оновлення, яке відбудеться з вашої ініціативи. Сьогодні ви особливо добре розумієте, чого саме хочете, тому шанси досягти бажаного стрімко зростають. День підходить для занять рукоділлям і спокійного відпочинку, а ось заняття спортом краще відкласти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У Козерогів буде шанс заручитися підтримкою впливових людей. Нові зв'язки сприяють посиленню вашого впливу, зміцненню авторитету. День сприятливий для спілкування, публічних виступів, участі у світських заходах. А ось у тих, хто схильний до самостійної роботи і обмеженню контактів, можуть виникнути труднощі. Дуже велика ймовірність романтичних захоплень. Козероги здатні зачарувати кого завгодно, та й самі досить легко втрачають голову. Юним представникам знака день обіцяє карколомні пригоди з успішним результатом.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Готуйтеся до проблем у діловій сфері. Сьогодні ви можете розраховувати тільки на себе: недавні союзники зайняті власними справами, а нових помічників на горизонті поки не видно. Доведеться проаналізувати свої давні помилки, щоб не повторити їх знову; вміння вчитися на власному досвіді виявляється дуже важливим. Близькі люди вас підтримують, але зауваження їх часом звучать іронічно. Не відповідайте тим же: вам сьогодні слід проявити тактовність і делікатність. Водоліїв-батьків чекає захоплююча бесіда з дітьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День порадує грошовими надходженнями і захоплюючими перспективами. Вас чекає успіх у нових справах і проектах; можна дозволити собі ризикувати, діяти, керуючись лише інтуїцією. Союзників у вас буде небагато, але допомога їх виявиться дуже до речі. Стосунки з близькими складаються рівно, але ви занурені у власні думки і мало турбуєтеся про інтереси і почуття інших. Найбільш образливі можуть демонструвати своє невдоволення, але до конфліктів це не дійде. Будьте готові до несподіваних запрошеннями, пропозиціям, поїздкам.