Астрологічний прогноз на 18 березня. Сьогодні удача на боці торговців

П'ятниця, 18 березня 2011, 09:00
14-й/15-й місячний день (розпочнеться о 16.46). «Народження». Місяць у Діві. Проживіть сьогоднішній день так, яким ви хотіли б бачити своє подальше існування.
гороскоп

Перша половина дня знаходиться під впливом 14-ї місячної доби. У цей час відмінно проходить спілкування на всіх рівнях – з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими...

Однак існує небезпека потрапити в круговорот зайвих справ і чужих проблем. У результаті ви лише втратите час і сили, що зашкодить вашому здоров'ю.

Після обіду можна починати прості справи, які не вимагають титанічних зусиль і довгого часу. Сьогодні удача на боці тих, чия робота пов'язана з торгівлею.

В ці години можуть утворитися різні складнощі у роботі й особистому житті. Небезпечними виявляться амбіції, а якщо спробувати перекласти відповідальність на іншого – то можна і зовсім створити собі великі неприємності. Нехай навіть не саме сьогодні, але в перспективі.

Друга половина 15-го місячного дня менш неприємна. У цей період навіть можна реалізувати якийсь план, правда, швидше за все, зовсім іншим способом, ніж передбачалося раніше. Якщо ви не впевнені в методі і сумніваєтеся в успіху – краще нічого не робіть, подстрахуйтесь.

Зате є можливість знайти нові знайомства. Можливо, що несподівано вас відвідають цікаві ідеї. Зверніть на них увагу, вони того варті.

Сьогодні – останній період, коли ми працюємо, не покладаючи рук, щоб побачити плоди своїх зусиль. Використовуйте весь максимальний резерв своїх сил, тому що якщо у вас їх на щось не вистачало, то сьогодні вистачить. Людині дається можливість раз і назавжди щось змінити. Важливо тільки, щоб рішення було не миттєвим, а прийнятим раніше, ретельно обдуманим.

А вже якщо ви поглинені якоїсь однієї ідеєю, яка давно розбурхує ваш розум і не дає спати ночами – скористайтеся шансом 15-го дня і зробіть те, про що мрієте. У вас це вийде. Але зверніть увагу, що ми говоримо саме про найсильнішому бажанні, життєво важливому, про такої мети, без якої ви не бачите свого подальшого життя.

Ближче до вечора в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціям інших людей.

Однак це триватиме недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити все почате і вдатися до відпочинку в колі улюблених людей.

Сон, прівідевшійся на п'ятнадцятий місячний день, – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

До речі, впоратися з негативом можна, оточивши себе речами помаранчевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (зміцнює пам'ять).