Астрологічний прогноз на 19 березня. Як пережити день суперлуння

Субота, 19 березня 2011, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 18:12). «Народження». Місяць у Діві, Терезах (з 22.02). Багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.
гороскоп

19 березня 2011 року людство стане очевидцем досить рідкісного астрономічного явища, яке астрономи неофіційно називають «суперлунням»: природний супутник Землі увійде в перигей, тобто підійде на максимально близьку до нашої планети відстань – 356,5 тисячі кілометрів. Останній раз Місяць і Земля знаходилися так близько одне від одного майже 20 років тому, в 1992 році.

Учені до цих пір не зійшлися в думці, викличе таке близьке наближення земного супутника до нашої планети нові катаклізми чи ні.

Зате, на думку астрологів, люди відчують вплив Місяця: у активних буде приплив сил, а в спокійних – їх занепад, пише Сегодня.

Але особливим випробуванням 19 березня стане для жінок, запевняють прихильники ведичної віри (сучасні язичники).

«У цей день жінки будуть керуватися емоціями, а не логікою. «Прокинуться» всі глибинні страхи. Жінки повинні бути максимально обережними », – каже волхв Святогор Магур.

Поради астрологів:

1. Не укладайте ніяких угод, не вкладайте гроші – очікування не виправдаються.

2. Емоційні потрясіння можуть бути чреваті розлученнями і розривами. Постарайтеся відкласти всі серйозні розмови хоча б на кілька днів.

3. 19 березня дуже загостриться інтуїція. Дійте, як вона підказує.

Поради волхвів:

1. Відмовтеся від важкої роботи і будь-яких починань, вони не приведуть до успіху. Особливо це стосується жінок.

2. Займіться духовним очищенням, попостиш за три дні до події і три дні після. Це допоможе безболісно пережити цей день.

3. Впливу Місяця більше схильні жінки. Їм рекомендують день зустріти в медитації або глибокої молитви, представляючи тиху водну гладінь.

4. Окур будинок полином або чебрецем, особливо в кутах кімнат. Це очистить дім від негативної енергії.

Поради лікарів:

1. Емоційно нестабільним людям варто в такі дні дотримуватися режиму дня: лягати і вставати вчасно, не перевантажувати організм важкою і жирною їжею, пити заспокійливі трав'яні настої (меліса, м'ята тощо). Дуже небажано вживати навіть не міцний алкоголь, каву, енергетичні напої.

Крім того, в силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності (повний місяць настане о 20.10), для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Свою пораду, чого побоюватися 19 березня, дав керівник Школи наукової астрології, доктор медичних наук Сергій Безбородний, пише Свободная пресса.

«У цей і найближчі дні ми радимо проявляти підвищену обережність. У першу чергу, це стосується пішоходів, автолюбителів і людей, які управляють технікою і працюють на висоті. Справа в тому, що Місяць у точці перигея, як це буде 19 березня, характеризується підвищеним травматизмом і збільшенням кількості ДТП, і пов'язано це з тим, що у людей в цей день зазвичай декілька сповільнена реакція. А взагалі нічого страшного в цьому явищі немає: жителям планети воно нічим особливим не загрожує і на їх фізичному здоров'ї не позначиться», – попереджає Безбородний.

Колір дня: блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).