Астрологічний прогноз на 26 березня. Сни змінять нас на краще

Субота, 26 березня 2011, 09:00
22-й місячний день (розпочнеться о 1.47). «Народження». Місяць у Козерозі. Можна присвятити цей день вивчення чогось нового, і ви просунетеся як за роки старанної праці.
гороскоп

Двадцять другий місячний день вважається невідповідним часом для початку будь-яких справ, особливо серйозних, які мають для вас велике значення.

В іншому ж день сприятливий, адже сьогодні підвищуються людські здібності до духовного та творчого оновлення. Можуть раптово з'явитися нові можливості. Швидше за все, використовуючи їх, ви зумієте переосмислити події минулого досвіду й побудувати плани на майбутнє.

Сни під ранок теж приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся уважно до цих снів: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Крім того, це хороший день для спілкування й переговорів, тому що люди сьогодні не схильні до брехні, вивертів і удавання. Навпаки, вони готові ділитися думками та допомагати вам безкорисливо. У цей день можна робити різні пропозиції, домагатися згоди.

Двадцять другий місячний день не відноситься до пасивних днів місяця. Якщо сьогодні ви будете лежати на дивані, дивитися в стелю, спати, витрачати час на порожні розмови, одним словом, віддаватися ліні, то енергія Місяця попрямує вже не на вас, а проти вас. А це призводить до погіршення пам'яті і зниженій концентрації уваги.

У цей день збільшуються творчий і сексуальний потенціал, сила волі, загострені почуття справедливості та інтуїція. День сприятливий для здійснення подорожей, паломництв, поїздок за місто та відряджень. У цей день можна давати обіцянки й клятви, їх буде неважко виконати.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

У цей період стають вразливими тазостегнові суглоби, стегна, крижі й нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму. Різких рухів краще не робити.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні й оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).