Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 квітня. Відновлюємо старі зв'язки

П'ятниця, 1 квітня 2011, 08:58
День, коли успіх багато в чому залежить від уміння розташовувати до себе людей, знаходити з ними спільну мову, просити про допомогу так, щоб вам не відмовили. Одинакам буде дуже непросто пережити день без втрат, а досягнення їх виявляться вельми скромними. Можна спробувати відновити старі зв'язки – це вдасться тим, хто готовий розглянути різні умови співпраці.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни знаходять несподіваний спосіб зробити сприятливе враження на впливових людей. Представники цього знаку сьогодні ведуть себе дуже оригінально, нікому не наслідують і легко порушують традиції; саме це допомагає їм знайти союзників серед людей, готових до сміливих експериментів. Практично всі знайомства цього дня дуже цікаві, а романтичні до того ж і багатообіцяючі. Закохані Овни радують своїх «половинок» незвичайними знаками уваги і приємними сюрпризами. Друзі будуть раді провести з вами час, а родичі охоче підуть вам назустріч.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці добре справляються з будь-якими справами, але не шкодують сил, а тому вже до середини дня відчувають перевтому. Будьте готові поділитися роботою і відповідальністю – це значно полегшить вам життя. Невдалий збіг обставин змусить відмовитися від запланованих на цей день поїздок. Несподівано складними виявляються побутові проблеми, їх рішення віднімає досить багато часу. Це не найсприятливіший день для спілкування та зустрічей, оскільки ви схильні помічати лише слабкості і недоліки оточуючих.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У Близнюків є всі шанси піднятися по службових сходах, зробити сприятливе враження на власне керівництво і ділових партнерів. Представники знаку готові до рішучих дій і ні хвилини не втрачають дарма, що дає їм відчутну перевагу над конкурентами. На жаль, не дуже сприятливо складаються особисті відносини: вони зіпсовані підозрами, сумнівами, невиправданими надіями. Але до вечора вплив позитивних тенденцій посилиться, і з'явиться можливість досягти взаєморозуміння з близькими.

Рак (22 червня – 23 липня)
День неприємний, що несе розчарування, конфлікти і сварки. Ви опиняєтеся самотні у своїх бажаннях і прагненнях, ніхто не поспішає вам на допомогу і не пропонує підтримки. Зберіться з силами і починайте рухатися до мети самостійно. Союзники з'являться трохи пізніше, коли ви вже переконайтеся в тому, що і самі на багато здатні. День підходить для початку раніше розпочатих справ, рішення давно виниклих проблем. За нові проекти поки що краще не братися – вони виявляться несподівано складними, більш трудомісткими, ніж можна було припустити.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У вас буде можливість зайнятися якимось цікавим і захоплюючим справою, що дозволяє здобути репутацію людини творчої, нестандартно мислячої, здатного приймати оригінальні рішення. Рішення повсякденних питань краще довірити комусь іншому, щоб не доводилося відволікатися, витрачати час на дурниці. Пам'ятайте, що ймовірність успіху тим вище, чим більш значні цілі стоять перед вами. Не задовольняйтеся малим. Якщо ви зважитеся кинути виклик несприятливим обставинам, зірки вас неодмінно підтримають.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день буде досить виснажливим. Діви змушені займатися справами, не викликають у них особливого інтересу, вирішувати чужі проблеми, виправляти помилки, допущені недбайливими колегами та партнерами. Дратує те, що навколишні, ніби не помічаючи ваших старань, раз у раз додають вам роботи. На жаль, і вдома вам не буде спокою – доведеться мирити посварених близьких, надихати тих, хто впали духом, веселити засмучених. Можливі серйозні витрати, викликані зростаючими потребами членів сім'ї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам варто бути готовим до серйозних витрат і фінансових втрат. Цей день, що обіцяє деякі професійні перемоги, обіцяє, тим не менш, бути катастрофічно збитковим. Якщо ви дуже економні, втрати вдасться мінімізувати, уникнути їх майже неможливо. Терезів-керівників порадує старанність та старанність підлеглих. Якщо ж ви рядовий співробітник, готуйтеся виконувати суперечливі і часто зовсім безглузді розпорядження свого начальства. Вечір – хороший час для того, щоб відправитися на прогулянку або відвідати друзів. Залишившись вдома, ви напевно засумувати і зіпсуєте настрій близьким.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Задумайтеся над власною поведінкою: настав час внести до нього деякі зміни. Чим більшу гнучкість ви сьогодні проявіть, тим більше вдало для вас складеться цей день. Не вступайте в конфлікти, не піддавайтеся на провокації. Недоброзичливці напевно спробують загнати вас у пастку, але вони недооцінюють ваш розум і спостережливість. Удома, в колі близьких людей ви зможете розслабитися. Залишається тільки позаздрити Скорпіонам, що призначив на цей день романтичні побачення: таких представників знаку чекає маса приємних вражень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відповідний день для переговорів, зустрічей з потенційними партнерами, а також впливовими людьми, здатними підтримати ваші починання. Сьогодні ви кого завгодно переконаєте в своїй правоті, і для цього не доведеться прикладати серйозних зусиль. Рішучість виявляється дуже до речі, коли ви стикаєтеся лицем до лиця з недоброзичливцями: вони в паніці біжать з поля бою. Саме час проявити ініціативу в особистих відносинах: це піде їм тільки на користь. Стрільці, що знаходяться в пошуку своєї «половинки», повинні бути готові до доленосних зустрічей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам потрібно запастися терпінням: на жаль, це не той день, коли свого можна домогтися ривком і наскоком. Куди доречніше виявляються тонка дипломатія, вміла гра на чужих слабкостях. Частіше нагадуйте собі, що кращий спосіб подолати перешкоди – це просто обійти їх, і ви не розтратити енергію даремно. Можливі розбіжності з коханою людиною, але конфлікту вдасться уникнути: ви переконливо доводите свою правоту, уникаючи докорів і не опускаючись до образ. Ваш авторитет зростає.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії можуть бути спокійні: цей день не несе їм ні неприємностей, ні серйозних випробувань. Правда, можливостями він теж небагатий; все залишається як і раніше, але стабільність вас швидше радує, чим засмучує. Можна братися за нові проекти, але лише в тому випадку, якщо давні, перевірені союзники вже обіцяли вам допомогу. Ви гостро потребуєте яскраві враження, зміні обстановці, емоційної струсу, тому на вечір коштує запланувати яке-небудь цікаве і незвичайне заняття. Не давайте своїй «половинці» приводів для ревнощів: сьогодні вона особливо згубна для романтичних відносин.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Події цього дня приємно здивують Риб. Збуваються багато бажання представників знаку, несподівано з'ясовується, що самі сміливі плани можуть бути реалізовані найближчим часом і з мінімальними зусиллями. Придивіться до свого оточення: серед людей, яким ви довіряєте, затесався недоброзичливець. Гармонійно і легко складаються стосунки з близькими, вам не доводиться прикладати зусиль, щоб знайти спільну мову з тими, хто вам дорогий. Сьогодні Риби легко закохуються, причому вибирають виключно гідних і заслуговуючих уваги людей.