Астрологічний прогноз на 2 квітня. Вибираємо правильну установку

Субота, 2 квітня 2011, 09:00
29-й місячний день (розпочнеться о 5.41). «Накопичення». Місяць у Рибах, Овні (з 14.15). Сьогодні не рекомендується починати нові справи чи вирушати в подорож.
гороскоп

Цей день вважається найнебезпечнішим і нещасним з усього місячного циклу. Потрібно дотримуватися обережності буквально в кожній, самій звичній дії: від роботи на кухні до переходу вулиці. Є дані, що в 29-й місячний день трапляється велика кількість аварій, нещасних випадків і злочинів.

Ну і, звичайно, не варто даремно витрачати сили на початок нової справи. Воно не просто не вдасться, воно розвалиться, і може боляче придавити уламками. Зверніть увагу, що і завершувати раніше розпочаті справи сьогодні не слід. Можна допустити фатальну помилку або просто потрапити в смугу невезіння, кожен, навіть займається серйозним бізнесом, знає, що й таке трапляється. Якщо ви завзято працювали над чимось, то буде шкода в один день перекреслити всі попередні зусилля.

Сьогодні слід відсікати непотрібні, фальшиві зв'язки, позбавлятися від страхів і нав'язливих думок, уникати людних місць і темних, плохоосвещенних ділянок.

Добре з ранку дати собі установку ні про що погане не думати. Ніяких турбот, сумнівів, ніякої муки. У цей день не можна повністю йти від справ, проте потрібна відповідальність і побудова надійного захисту від негативу, протистояння йому.

У медичному відношенні з цими місячними добами пов'язані пряма кишка і анус. Проблеми цих органів показують, що у вас поганий захист і скидання йде на пряму кишку.

У даний період весь людський організм піддається негативному впливу негативних енергій. Тому рекомендується якомога менше навантажувати себе. Уникайте протягів і сирих приміщень. На тренуваннях будьте обережні – день загрожує великою кількістю травм, які часто закінчуються неабиякими ускладненнями.

У двадцять дев'ятого місячна доба можуть знову дати про себе знати ті хвороби, про які ви вже й думати забули. Це вірний сигнал, що насправді ви усунули симптом, а не саме захворювання. «Матриця» хвороби все ще знаходиться у вашому організмі і її негайно потрібно видалити, інакше хвороба буде кожен раз до вас повертатися, до тих пір, поки не перейде в хронічну форму, а потім не перетвориться в патологію.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий. Уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).