Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 квітня. Спритність розуму – і ніякого шахрайства

Понеділок, 4 квітня 2011, 08:58
Цей день буде складатися вдало для людей винахідливих і спритних, які не з чуток знають, як корисно іноді буває схитрувати або приховати щось. Багато домагаються свого за допомогою інтриг і маніпуляцій. Правдоборцям доводиться важко, їх ніхто не хоче слухати. Виникають серйозні розбіжності між людьми, давно знаючими один одного.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам варто задуматися про події недавнього минулого, проаналізувати свої вчинки та висловлювання. Багато чого з того, що відбувається сьогодні, є наслідком зробленого раніше, ви стикаєтеся з наслідками власних помилок. На жаль, сьогодні Овни схильні шукати винних, а не вихід з положення, тому день проходить досить неефективно. Увечері можливі нездужання, вірогідні головні болі і безсоння. Відмовтеся від шкідливих звичок, зберігайте вірність здоровому способу життя: сьогодні вам слід поберегти себе.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям не слід чіплятися за свої звички: цей день вимагає нестандартного рішення будь-яких питань, а також відмови від раніше обраної поведінки. Пристосовуватися до обставин досить неприємно, але боротися з ними абсолютно безглуздо, так що вам краще вибрати менше з двох зол. Ви почуєте чимало корисних порад, в тому числі і від людей, які в інші дні говорять вчинені дурниці, так що варто бути уважніше. У другій половині дня можливі грошові надходження і цінні подарунки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Небажано починати в цей день щось принципово нове, грандіозне й складне, краще обмежитися повсякденними справами і постаратися довести до кінця розпочату раніше. Можливі серйозні розбіжності з діловим оточенням, здасться, що керівництво недооцінює вас і висловлює необгрунтовані претензії. Ви занадто недовірливі, і спілкуватися з вами не просто. Не шукайте таємного сенсу у зауваженнях близьких, просто радійте тим приємним словами, які сьогодні почули. У середині дня можливі цікаві знайомства.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для ділових переговорів і зустрічей. Не бійтеся обговорювати складні питання: вам вдасться відстояти свою точку зору і навіть знайти союзників із числа недавніх опонентів. Можна починати роботу над новими спільними проектами. Дещо гірше складаються стосунки з близькими. Справа в тому, що сьогодні ви схильні давати необдумані зауваження і йти на ті поступки, які вам насправді не до смаку. Пізніше ви пошкодуєте про те, що не проявили більше наполегливості. З ровесниками домовитися легше, ніж з представниками старшого покоління.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Продовжуйте рух по тому шляху, який обрали раніше: і обставини, і навколишні підлаштуються під вас. Можна починати нові проекти, але лише в тому випадку, якщо ви вже встигли їх як слід обміркувати, зважити всі «за» і «проти». Незважаючи на те, що ви не схильні до переговорів і дипломатичним ігор, знаходяться люди, готові запропонувати вам допомогу і підтримку на ваших умовах. Близькі люди будуть раді вашій компанії, навіть якщо ви не приймете активної участі в обговоренні домашніх і сімейних справ, побутових питань. Досить уважно слухати і вчасно посміхатися, щоб здобути славу цікавим співрозмовником.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Прийшов час розібратися в тому, що ви зробили правильно, а що – ні. Визнайте свої помилки – ще не пізно виправити їх або спробувати мінімізувати втрати. Приймайте рішення самостійно, навіть якщо це буде загрожувати вам несхваленням з боку оточуючих. Ви досягнете багато чого, якщо не мали сумніву у власних силах і можливостях. Спілкуватися, на жаль, доводиться не лише з приємними і цікавими людьми, але і з досить несимпатичними типами. Наберіться терпіння – воно вам сьогодні дуже і дуже знадобиться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам доведеться проявити гнучкість, інакше втрат не уникнути. Доводиться визнати, що ряди ваших ворогів, недоброзичливців і заздрісників ширяться і, що найнеприємніше, до них примикають люди, яких ви зовсім недавно вважали якщо не друзями, то, принаймні, союзниками. Зберігати спокій в такій ситуації непросто, але абсолютно необхідно: без нього ви навряд чи досягнете хоча б відносних успіхів. Підтримку можна знайти у старших родичів, але вони будуть швидше відверті, ніж тактовні, у своїх висловлюваннях – а це не завжди приємно. Поставтеся до критики з гумором.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не варто брати на себе відповідальність за інших, бажано уникнути ситуацій, в яких оточуючі будуть залежати від вас. Самостійна робота виявляється не тільки приємніше, але і значно ефективніше участі в будь-яких спільних проектах. Сьогодні ви менш балакучі і відверті, ніж зазвичай, і близьким це може здатися дивним. Постарайтеся не давати приводів для підозр і ревнощів – і те, і інше сьогодні серйозно ускладнить відносини. Вкрай небажано робити покупки і навіть просто відвідувати магазини та інші торгові точки в другій половині дня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте уважні до оточуючих, не соромтеся стежити за тим, як виконуються ваші розпорядження, доручення і прохання. Велика ймовірність, що за чужу неакуратність або лінь розплачуватися доведеться саме вам. Не виключені конфлікти і суперечки, далеко не всім Стрільцям вдасться розсудливо утриматися від уїдливих зауважень на адресу власного керівництва. Стосунки з близькими теж складаються не самі гармонійні: нагадують про себе давні розбіжності і конфлікти, ви несподівано стаєте злопам'ятними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День проходить дуже приємно і спокійно, у Козерогів практично немає приводу для хвилювань. Представники знаку можуть покластися на своїх союзників: вони не підведуть і все зроблять правильно. Відповідний день для співпраці з новими діловими партнерами або початку якихось сімейних проектів. Будьте сміливіше у своїх задумах: у ідей, які відвідують вас сьогодні, велике майбутнє. Можливі приємні зміни в особистому житті, приємні звістки від людини, яка вам дуже дорогий. Не виключені вигідні придбання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви повинні бути готові прийняти непросте рішення: настав час відмовлятися від старих планів і зв'язків, починати новий етап своєї ділової та особистому житті. Може здатися, що ніхто не підтримує і не схвалює вас, але це зовсім не так – союзники у вас є, просто вони не поспішають заявити про себе. Можливі проблеми в спілкуванні з родичами, яким ваша поведінка здасться занадто сміливим, майже зухвалим. Знайдіть час пояснити, що і навіщо робите, поки справа не дійшла до серйозного конфлікту, врегулювати який буде дуже важко.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Нічого не міняйте, просто продовжуйте розпочату раніше і притримуйте тій лінії поведінки, яку давно обрали. Можливо, хтось вас не схвалить, але на критику і косі погляди не варто звертати увагу. Сьогодні важливі саме ваші оцінки і судження, на них і варто орієнтуватися при прийнятті рішень. Вам вдається не тільки зберігати хороші відносини з найближчими людьми, але і вчасно надавати їм допомогу. Цей день відмінно підходить для будь-якої діяльності, корисною як для вас особисто, так і для інших людей, оскільки жодне, навіть саме маленьке, ваше зусилля не пропадає марно.