Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 квітня. Нове – добре забуте старе

Середа, 6 квітня 2011, 08:57
Значна частина цього дня буде присвячена врегулюванню якихось старих питань, які вважалися вирішеними. Доводиться багато чого переробляти, виправляти свої і чужі помилки. Вкрай небажано в цей день робити спроби відновити якісь розірвані відносини: образи минулого негайно дадуть про себе знати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі професійні труднощі, є ризик втратити роботу, яку ви дуже цінуєте. Будьте обережнішими у ділових переговорах: ви схильні надто багато брати на себе, давати обіцянки, які не зможете виконати. Не виключені розбіжності з союзниками та однодумцями. Відносини в сім'ї складаються досить суперечливо. Ви занадто багато берете на себе, це не на жарт дратує оточуючих. Дайте близьким можливість приймати важливі рішення самостійно, вони будуть вам за це вдячні.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У вас з'явиться можливість домогтися значних успіхів у роботі. Цей день добре підходить для презентації ваших проектів, пропозиції якихось нововведень; вдалими будуть співбесіди, зустрічі з потенційним роботодавцем. День виявляється дуже плідним, але ви не повинні забувати про відпочинок: надмірні навантаження згубно позначаться на здоров'ї. Можливі проблеми у відносинах із старшими родичами, яким здаються занадто сміливими ваші рішення і вчинки. А от люди більш юного віку по достоїнству оцінять ваші ідеї.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для вирішення будь-яких проблем, що стосуються фінансів та майна. Можна домогтися підвищення заробітної плати або поліпшення умов співпраці з діловими партнерами. Ймовірні вдалі покупки, день відмінно підходить для нових придбань. А ось в особистих відносинах ситуація складається не така сприятлива. Багато часу забирає обговорення питань, які неприємні вам і вашим близьким, прийти до єдиної думки не вдається. Будьте готові до компромісів, якщо хочете зберегти стосунки.

Рак (22 червня – 23 липня)
День пов'язаний з фінансовими втратами. Небажано приймати рішення, що стосуються грошей, укладати сумнівні угоди, робити необдумані придбання. Будьте готові змінити свої плани, що стосуються особистого чи сімейного майна. Робочі перспективи непогані: можна взяти верх над суперниками, залишити конкурентів далеко позаду. В особистій сфері обставини складаються цілком сприятливо, але серйозні зміни малоймовірні, скоріше мова може йти про якісь невеликих радощах та сюрпризи. Можливі вдалі поїздки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Діючи рішуче і сміливо, Леви зможуть зміцнити свої позиції. У представників знаку буде можливість зав'язати нові ділові знайомства, знайти людей, які допоможуть їм у реалізації сміливих задумів. Можна братися за нові справи, в тому числі дуже складні і масштабні. Можливі несподівані запрошення і пропозиції, знаки уваги від представників протилежної статі. Порадує легкий флірт або ні до чого не зобов'язує знайомство. Для початку серйозних романтичних відносин день не підходить. У сформованих парах можливі дрібні сварки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доведеться змиритися з втратами. Сьогодні у Дів можуть виникнути труднощі у відносинах з діловими партнерами і близькими людьми, є ризик втратити давніх союзників. Можливі конфлікти при обговоренні питань, що стосуються майнових та фінансових планів. Справитися з впливом негативних тенденцій вдасться, якщо ви кардинальним чином змінити свою поведінку. Не бійтеся експериментів: не все нове так небезпечно, як здається на перший погляд. Хороший день для початку навчання або роботи на новому місці, розкриття творчого потенціалу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Прекрасний день для нових починань. Терезам везе у багатьох справах, в тому числі й у тих, про які представники знаку раніше рівним рахунком нічого не знали. День відмінно підходить для обговорення планів на майбутнє як з близькими людьми, так і з діловими партнерами: з'являються блискучі ідеї, реалізація яких порадує всіх. На жаль, день може бути зіпсований різким погіршенням самопочуття. Подбайте про своє здоров'я, скоротіть навантаження, проведіть профілактичні заходи, якщо не хочете захворіти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Значну частину цього дня доведеться присвятити справах, які не становлять для вас ніякого інтересу. Чим раніше ви впораєтеся з нудною та одноманітною роботою, тим краще, тому не варто відкладати все до останнього моменту. Вечір обіцяє цікаві зустрічі та виконання давніх бажань. День підходить як для невеликих поїздок, так і для серйозних подорожей, пов'язаних зі зміною вартового і кліматичного поясу. Можливі несподівані пропозиції, одне з яких докорінно змінить ваше життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці стикаються з серйозною проблемою: їх недоброзичливці задумали щось жахливе і вже готові втілити свої підступні плани в життя. На щастя, ваша інтуїція не дрімає; потрібно лише прислухатися до її підказкам. Можливий розрив давно сформованих відносин через несподівано виявлених обставин. Небажано в цей день вирішувати серйозні фінансові питання чи займатися справами, що потребують відповідального підходу. Вам властиво легковажність, яке цілком може стати причиною як незначної невдачі, так і серйозного провалу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Відповідний день для масштабного планування і вирішення стратегічних завдань. Дрібні повсякденні справи дратують, і їх краще відкласти, звільнивши тим самим собі час для спокійних і приємних роздумів. Вас не запідозрять в ліні: оточуючим відомо, що ви ледарює тільки в крайніх випадках. Чудовий день для романтичних знайомств. Ви перебуваєте саме в тому настрої, яке дозволяє легко зачарувати людини, яка бачить вас вперше. Закоханим Козерогам варто піднести романтичний сюрприз своїй «половинці» – ваша ідея буде на рідкість вдалою.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Багато ваші вчинки і рішення не тільки здивують, а й шокують оточуючих. Але на відносинах це не позначиться: оригінальне і екстравагантне поведінку вам напевно пробачать. Можна робити покупки або укладати угоди – ваша інтуїція зовсім непомильна в усьому, що стосується грошей. Вірогідні суперечки з близькими, але вам все ж таки вдасться переконати всіх у своїй правоті. Не виключені доленосні зустрічі і знайомства, особливо в другій половині дня. Чудовий день для світських розваг і публічних виступів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Діючи обдумано і послідовно, ви заслуговуєте схвалення керівництва, старших родичів і, можливо, навіть сильних світу цього. День виявляється цілком плідним, але досягнення вас не радують – вам нудно. Не звинувачуйте в цьому інших, краще задумайтеся про те, чого ж саме не вистачає у вашому житті: відповідь може виявитися дуже несподіваним. Вірогідні суперечки з друзями та колегами, гарячі дискусії з союзниками. На жаль, чуєте ви, в основному, тільки себе, тим часом, вам говорять масу гідних уваги речей.