Астрологічний прогноз на 6 квітня. Вчасно помічаємо перспективи, що відкриваються

Середа, 6 квітня 2011, 09:00
4-й місячний день (розпочнеться о 7.05). «Аналіз». Місяць у Тельці. День несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно. Зараз можна побачити, яке враження справляють наші дії.
гороскоп

Сьогодні ми отримуємо багато новин, масу свіжої інформації та несподіваних відомостей. Можна дізнатися щось нове про стан своїх справ. Якщо вас мучить якась ситуація, то саме в цей день у вас є можливість дізнатися про її сутність.

Перша половина дня має загальне позитивне тло. У цей час ми відчуваємо душевний спокій, нас складно вивести з себе, ми легко йдемо на контакт. Цей час вдалий для ризикованих дій. Він сприяє всім, у кого робота пов'язана з торгівлею. Перша половина 4-го місячного дня розкриває перед нами нові перспективи, пропонує використовувати нові можливості, – нам залишається лише помітити їх.

Однак друга половина цього дня вже не настільки сприятлива. Зростає конфліктність, падає настрій. У ці години дуже важливо зберігати спокій, не вступати в сварки, не піддаватися на провокації.

Слід уникати подвійних, двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Якщо вам вдасться виконати ці рекомендації і зберегти позитивний настрій, то й ця частина дня принесе вам успіх.

У четверту місячну добу потрібно звернути пильну увагу на область горла і шийний відділ хребта – зараз вони особливо уразливі.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузковою гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).