Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 квітня. У фінансах пощастить більше, ніж у любові

Четвер, 7 квітня 2011, 08:52
День підходить для вирішення фінансових питань. У всьому, що стосується грошей і майна, сьогодні везе дуже багатьом. А от у любові ситуація складається майже протилежна: проблеми виникають навіть там, де їх в принципі не могло бути. Тому особисті справи вимагають особливої ​​уваги.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Несподівані рішення приходять в голову Овнів. Сміливість і нестандартне мислення стають головними перевагами представників знаку, дозволяючи їм випереджати конкурентів і залишати недоброзичливців далеко позаду. Багато Овни самі будуть здивовані своїм успіхам: вийде навіть те, що робилося як-небудь. На жаль, сьогодні дуже велика ймовірність безвідповідальних вчинків, один з яких може вкрай негативно позначитися на ваших відносинах з близькими. Не поспішайте починати нові романтичні відносини.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Завдяки наполегливості і старанності вам вдається домогтися збільшення доходів. Але це – тільки початок; якщо ви будете продовжувати працювати, то напевно до того ж отримаєте кілька дуже привабливих пропозицій про співпрацю. Чудовий день для проведення презентацій та співбесід з потенційними роботодавцями. Ви легко завойовуєте симпатії, але переоцінюєте людей, з якими маєте справу. На цей день ілюзій вистачить, але швидке розчарування неминуче. Обережніше з покупками – сьогодні ви набуваєте не зовсім те, що потрібно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдалий день проведення переговорів і зустрічей з потенційними союзниками. Вам вдається з першого погляду скласти вірне враження про людей, з якими ви будете мати справу, розпізнати їх справжні наміри, відрізнити правду від того, що намагаються за неї видати. Ви стаєте мимовільним викривача, що в особистих відносинах дуже недоречно, адже ви з'ясовуєте те, чого воліли б не знати, і це вас дуже засмучує. Не розчарують дрібні спонтанні покупки, а от заплановані великі придбання краще відкласти.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте обережніше, якщо плануєте якісь довгострокові заходи: є ризик зв'язати себе нездійсненними зобов'язаннями або відносинами, які принесуть більше проблем, ніж радості. Взагалі, цей день відмінно підходить для того, щоб зосередитися на поточному моменті і постаратися виправити те, що вам не подобається. Стосунки з близькими складаються непросто, можливі провокації з боку родичів, спроби змусити вас діяти за чужою вказівкою. Захищайте свої інтереси, навіть якщо вам доведеться діяти достатньо жорстко.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День підходить для початку роботи над масштабними проектами та вирішення складних завдань. Рухайтеся до мети дрібними кроками, не проявляючи ні зайвого завзяття, ні надмірної наполегливості. Гнучкість і дипломатія виявляються значно ефективніше ультиматумів і «військових дій». Левам-батькам потрібно звернути увагу на свої відносини з дітьми, сьогодні ви можете всерйоз посваритися зі своїми нащадками, якщо не прислухаєтеся до їхньої думки. Можливо розчарування в коханій людині чи конфлікт через дрібницю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складеться досить вдало для тих, хто не боїться користуватися передовими методами і міняти коней на переправі. А ось Дівам-консерваторам сьогодні буде важко: вони відчують, що відстали від часу, втратили щось значуще. Важливою стає також здатність не просто прислухатися до думки іншої людини, а й поставити себе на його місце – тільки завдяки їй вдасться уникнути конфліктів і сварок. Не варто купувати речі, якими ви розраховуєте користуватися довго: вони не виправдають ваших сподівань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непоганий день для тих, хто не боїться повернення до минулого: повторення пройденого, виправлення старих помилок. Решті ж буде некомфортно через недоречно виникають спогадів, натяків на якісь події минулих днів. Зустрічі зі старими знайомими змусять задуматися про те, чи правильний шлях ви вибрали. Розбіжності виникають саме з тими людьми, з якими ви особливо близькі; з випадковими знайомими, колегами і друзями знайти спільну мову значно простіше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ви отримаєте перемогу над конкурентами, але обійдеться вона досить дорого і навряд чи вас сильно обрадує. Нелегко даються навіть найскромніші успіхи; якщо ж перед вами стоїть висока мета, трудитися доведеться в поті чола. Відносини з керівництвом стають досить напруженими, будь-яка ваша помилка може викликати вибух обурення. Ви потребуєте підтримки і напевно отримаєте її від когось із близьких. Втім, не всі прояви любові та уваги опиняються приємними, досить часто вам здається, що люди безцеремонно втручаються у ваше життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна досягти успіху в складному і важливій справі, а от дрібні завдання вирішуються сьогодні важче, ніж зазвичай, і вимагають більшої старанності. Псуються стосунки з союзниками і людьми, які раніше охоче приходили вам на допомогу; зате є шанс порозумітися з тим, кого ви вважали ворогом чи конкурентом. Несподіваний роман, яскравий і захоплюючий, може початися в цей день. Він не буде довгим і принесе чимало страждань, але залишить спогади, до яких ви будете повертатися знову і знову. У сформованих парах виникають сварки через різниці в планах на майбутнє.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не все йде гладко, є ризик серйозної невдачі у важливій для вас справі. Намагаючись передбачити все, ви витрачаєте на роздуми безцінний час; в результаті гідними можливостями користуються інші, а ви залишаєтеся ні з чим. Потрібно більше сміливості, щоб домогтися того, до чого ви прагнете. Козероги прислухаються до численних порад, але занадто мало уваги звертають на підказки власної інтуїції. Між тим, останні заслуговують куди більшої довіри, в чому ви напевно зможете переконатися в другій половині дня.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Чим хитріше ви будете, тим кращих результатів досягнете. Прямі дороги сьогодні, на жаль, виявляються аж ніяк не найкоротшими, і по них навряд чи вдасться дійти до мети. А ось пересування по обхідними шляхами швидко приносить плоди. Можливі суперечки і розбіжності з колегами, але ніхто не поставить під сумнів вашу думку. Не виключені й сімейні проблеми, які, втім, не будуть серйозними. Добрий гумор і гарний настрій виручають вас навіть в самих складних ситуаціях. Увечері можливе приємне любовне визнання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Відповідний день для того, щоб вирішити проблему, яка давно турбує і вас, і ваших близьких. Вдається діяти швидко і ефективно, не витрачаючи часу на сумніви і порожні розмови. Дуже гарний день для будь-яких переговорів, але особливо плідними будуть зустрічі з іноземцями. Можна реалізувати творчі задуми, але вони неодмінно повинні бути оригінальними і виключно вашими. Не запозичують чужі ідеї, не намагайтеся комусь наслідувати. Сліпе слідування чужому Приміром може виявитися просто небезпечним.