Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 квітня. День неконкретних справ

П'ятниця, 8 квітня 2011, 08:57
Цей день щедрий на гарні ідеї та багатообіцяючі задуми, але ось для якихось конкретних справ він не підходить. І зосередитися виявляється важкувато, й обставини виникають не самі сприятливі, тому багато планів так і залишаться планами, а домовленості не будуть реалізовані.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни упускають цікаві можливості, захопившись ідеями перспективними, але поки нереалізованим. Немає такої сили, яка відірвала б представників знаку від їх фантазій і змусила повернутися до земних турбот і клопотів. Овни сьогодні є надзвичайно цікавими співрозмовниками, але в якості ділових партнерів нікуди не годяться. Непередбачуваність представників знаку виводить з себе тих, з ким вони мають справу. Можливі сварки з найближчими людьми, плани яких ви мимоволі порушуєте. Ймовірні необдумані витрати, не виключена і втрата цінних речей.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям виявляється дуже важко порозумітися з керівництвом, впливовими людьми та представниками державних органів. Для публічних виступів це теж не самий підходящий день: ви будете виглядати непереконливо, розгубитеся у відповідальний момент. Зате надзвичайно плідною виявляється самостійна робота, особливо – пов'язана з розрахунками або аналізом фактів. Можна використовувати цей день для примирення після сварки або налагодження відносин з дорогим вам людиною. Пам'ятайте, що сьогодні ви налаштовані зайво самокритично і схильні звинувачувати себе у всіх проблемах.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день піднесе вам неприємний сюрприз. Може виявитися, що людина, що обіцяла вам свою підтримку, зовсім не збирається тримати слово, а давній партнер за вашою спиною займався не найкориснішою діяльністю. Намагайтеся стійко тримати удар і не поспішати з рішеннями: перш, ніж розібратися, що ж робити, потрібно все як слід обміркувати. Розсудливість і холоднокровність сьогодні взагалі надзвичайно корисні. Якщо вам вдасться впоратися зі своїми поривами, то вже у другій половині дня ви помітите, що справи йдуть на лад.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже важливо зберігати спокій – без нього цей досить невдалий день стане вкрай складним. Не приймайте критику близько до серця і не ображайтеся на образливі жарти, пропускайте повз вуха поради, які вам не подобаються, і пам'ятайте: найкраще, що ви можете сьогодні зробити, це забезпечити собі хоч якийсь душевний комфорт. Не варто в цей день заводити нові знайомства або починати серйозні відносини; зірки то й справа зіштовхують вас з людьми, від яких краще триматися подалі. А от проти спілкування зі старими знайомими світила рівним рахунком нічого не мають.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви повинні бути готові до неприємностей в професійній сфері. Навряд чи цей день буде легким і приємним: він готує представникам царственого знака багато випробувань. Можливі перевірки вашої роботи, і цілком імовірно, що керівництво залишиться вами вкрай незадоволене. Не виключені штрафи та інші санкції. В якості компенсації за завдані незручності зірки пропонують вам повне взаєморозуміння з близькими, гармонію в романтичних стосунках, а також корисні поради старих друзів. Варто прислухатися й до того, що говорять батьки: через них ви сьогодні дізнаєтеся щось важливе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Для вас цей день досить гарний. Головне – не звертати уваги на прикрі дрібниці і непорозуміння, якщо ви не опустіть руки після першої невдачі, то перемога не змусить себе чекати. Можливі несподівані зустрічі з людьми, з якими вас раніше пов'язували ділові інтереси. З'явиться можливість відновити співпрацю. Непоганий день і для відродження згаслих було романтичних відносин. Як би сильно ви не сварилися останнім часом зі своєю «половинкою», сьогодні можна все поправити. Проте діяти потрібно дуже делікатно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Перспективи цього дня непогані, і вони будуть ставати тим краще, чим більше помічників вам вдасться знайти. Для самостійних дій і рішень момент зараз не самий відповідний; виняток становлять лише майнові та фінансові справи – тут можна покладатися тільки на себе. Пам'ятайте, що ваші ідеї хороші, але не завжди зустрічають підтримку, тому що ви скупіться на пояснення і занадто невиразно відповідаєте на питання. Говоріть більше – і вас неодмінно почують і зрозуміють. День підходить для участі в світських заходах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вам дуже щастить у всьому, що пов'язано з грошима. А ось в інших питаннях справи йдуть не настільки блискуче. Несподівано і з незрозумілої причини псуються відносини з діловим оточенням; пізніше з'ясується, що винуватці всіх проблем – ваші недоброзичливці, котрі поширили неправдиву інформацію. Непросто виявляється спілкуватися з близькими, яких дратує ваша самовпевненість і зосередженість на власних інтересах. Вас то й справа закликають (втім, безуспішно) подумати про інших; це неабияк дратує, особливо в другій половині дня. Справа може закінчитися гучною сваркою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви добре справляєтеся з рішенням нестандартних завдань і порівняно легко знаходите відповіді на складні питання, з якими не справляються з іншими. Але ваші успіхи викликають заздрість у оточуючих, і в лавах ваших недоброзичливців з'являються новобранці. Поки, втім, вони загрози не представляють, але незабаром доведеться попотіти, обороняючи свої позиції. Вірогідні зміни на краще в особистих відносинах. Завдяки найгострішої інтуїції ви знаходите вірний шлях до серця того, кого любите. Будьте сміливіше, і зірки вас підтримають.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День пов'язаний зі збитками і втратами. Угоди невдалі, підписані договори приносять багато клопоту і мало прибутку. Ділову активність краще знизити, оскільки вона виявляється на рідкість неефективною. Зате з'являється можливість домогтися свого за допомогою особистих зв'язків, корисних знайомств, не соромтеся тиснути на такі важелі. Дуже багато часу і сил віднімають сімейні справи. Ви врегулюєте чужі проблеми, наводьте лад в житті людей, які вам дорогі, забуваючи про власні інтереси. У другій половині дня потрібно особливо уважно і дбайливо ставитися до коханої людини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже важливо зберігати вірність своїм принципам, цілям і пріоритетам. Це день, коли варто йти раніше обраним шляхом, а не шукати нові стежки, що б не радили вам оточуючі. Необхідно дбайливе ставлення до свого здоров'я, оскільки самопочуття може погіршитися через перенапруження або неправильного харчування. Вечір – ідеальний час для романтичного побачення, освідчення в коханні. Вам вдається знайти потрібні слова, порадувати людину, яка вам дорога. Добре складуться поїздки, а от покупки будуть досить невдалими. Останнє, втім, не стосується запланованих придбань.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складний і суперечливий. Вам доводиться пристосовуватися до обставин, миритися з неминучими, йти на поступки, які вам зовсім не до смаку. Але наполягати на своєму безглуздо і навіть небезпечно: сьогодні ситуація вимагає від вас саме гнучкості, зговірливості, готовності до компромісів. На жаль, ви не отримуєте підтримки навіть від людей, яким дуже дорогі: близькі не можуть зрозуміти всіх ваших сумнівів і прагнень. Найважливіші рішення доведеться і приймати, і втілювати в життя самостійно, без жодної допомоги.