Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 квітня. Великі суми витрачати небажано

Понеділок, 11 квітня 2011, 08:57
День підходить для того, щоб зайнятися справами, які були заплановані і обдумані раніше, а от від імпровізацій краще відмовитися. Важко доводиться людям неорганізованим – у них все йде не так, як хотілося б. Батьки частіше звичайного втручаються в життя дітей, представники підростаючого покоління дозволяють собі відчайдушні витівки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни намагаються бути товариськими, щирими і доброзичливими, але вдається це їм з рук геть погано. Представники знаку раз у раз потрапляють у незручні ситуації, дозволяють собі нетактовні зауваження, про які пізніше шкодують. Будьте готові зізнатися у своїх помилках і попросити вибачення за допущені промахи – це полегшить вам життя. У вашу адресу лунає чимало критики, причому виходить вона часто від самих близьких вам людей. Прислухайтеся до того, що вам кажуть – у цих словах є здорове зерно. Увечері ви отримаєте на подив розумну пораду.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День непогано підходить для вирішення практичних питань, проведення ділових переговорів. Якщо ви точно знаєте, яка ваша мета і чим ви готові пожертвувати заради її досягнення, успіх не змусить себе чекати. А ось розмови на абстрактні теми, натяки і недомовки ставлять вас в глухий кут і неабияк дратують. Можливі значні витрати, в тому числі і незаплановані. У витратах ви не проявляєте зазвичай властивої вам передбачливості, а покупки робите досить невдалі. На допомогу та підтримку родичів розраховувати не доводиться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Несподівано виникне необхідність зустрітися з людиною, яка вам неприємний. Не ухиляйтеся від зустрічі: ви отримаєте не надто надихає, але дуже корисну інформацію. Для багатьох представників знаку день буде пов'язаний з руйнуванням ілюзій, припиненням періоду «брехні на спасіння», яка так нікого і не врятувала. Потрібно відзначити, що ви стійко переносите удари долі і ведете себе у вищій мірі гідно. Можливі нові знайомства, у вашому оточенні з'являться люди, які будуть розуміти і цінувати вас.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде вдалим для Раків, що займаються комерційною діяльністю. Такі представники знаку знайдуть вдале застосування своїм грошам, укладуть вигідні угоди, зможуть розпочати роботу над якимись перспективними проектами. Іншим же доведеться дещо важче, оскільки справи, не спрямовані на отримання фінансової вигоди, просуваються повільніше, ніж зазвичай. Емоційний фон сприятливий, ви зберігаєте спокій і хороший настрій. Відносини, що починаються в цей день, будуть тривалими і серйозними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви дуже товариські і настільки ж чарівні, тому день обіцяє бути надзвичайно щедрим на нові знайомства. Однак уваги заслуговують і старі зв'язки: не пропустіть сприятливий момент і нагадайте про себе людям, з якими ви хотіли б відновити близькі стосунки. У середині дня доведеться займатися досить нудними справами, і до вечора ви відчуєте, що сили ваші на результаті. Рекомендується спокійний відпочинок, від відвідування світських заходів краще відмовитися. Неспішна прогулянка допоможе уникнути безсоння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Для вас цей день дуже сприятливий. Він дозволяє реалізувати багато давні наміри, втілити в життя задуми, які ще зовсім недавно здавалися неймовірними. З'являється можливість зміцнити свої професійні позиції; ваша працьовитість стає серйозною перевагою над конкурентами. Непогано проходять і романтичні побачення, хоча почуття розчарування не виключено: ви все ж чекали більшого. Не варто квапити події, якщо мова йде про якійсь справі, важливому для вас і вашої «половинки».

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дратують недомовленості і неясності, турбує можливість відверто поговорити з близькими людьми. Цей день пов'язаний з хвилюваннями, справжню причину яких важко визначити, адже ви і самі собі не зізнаєтеся, ніж саме вас не влаштовує нинішня ситуація. Не робіть кроків, наслідки яких буде важко виправити, краще обмежитися чимось як можна більш нешкідливим. Ваги-батьки повинні бути сьогодні особливо уважними з дітьми. Небажано витрачати великі суми на задоволення власних потреб.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте уважні і рішучі: дуже багатьом представникам знака цей день обіцяє доленосні зустрічі, але потрібно вчасно виявити ініціативу, щоб покласти початок відносинам. Сформованим парам рекомендується внести розмаїтість у своє життя, зробити щось запам'ятовується: це допоможе залишити в минулому недавні розбіжності та суперечки. Ймовірні вдалі придбання, в тому числі дуже великі. На другу половину дня можна планувати поїздки і світські заходи, але лягти спати краще раніше, щоб уникнути нездужання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде досить нудним і не виправдає очікувань багатьох Стрільців. Справа в тому, що представники знаку сподіваються на щось особливе, а зірки приготували для них лише вельми звичайне страва: дрібні побутові проблеми, незначні труднощі і настільки ж незначні радості. Не намагайтеся якось змінити ситуацію – з-за ваших необдуманих вчинків вона може тільки погіршитися. Знайдеться чимало людей, які спробують чинити на вас тиск. Хоча це нікому не вдасться, можливо відчуття емоційного дискомфорту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні Козероги здатні на легковажні і необдумані вчинки. Це спочатку робить день веселим і захоплюючим, але вже в другій його половині породить кілька складних ситуацій. Пам'ятайте, що практично всі кроки, які ви вживаєте сьогодні, будуть мати довгострокові наслідки. З'являється напруженість у відносинах з близькими, вам доводиться стежити за своїми словами, стримувати багато пориви. Деякі представники знаку всерйоз задумаються про те, чи правильний життєвий шлях вони обрали.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День не порадує: він пов'язаний з подіями, яких ви давно побоювалися. Незважаючи на те, що все, що відбувається було цілком передбачувано, плану відступу у вас немає; з'являється відчуття власної безпорадності. Постарайтеся звести самокритику до мінімуму (вона вам ні до чого) і знайти людину, яка вирішить ваші проблеми – це зовсім не важко. Небажано робити великі покупки, витрачати гроші на речі, які в даний момент не є абсолютно необхідними. Можливі нездужання, особливо ймовірне загострення хронічних захворювань.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вірогідні конфлікти з близькими людьми, причому розбіжності будуть тим більш серйозними, ніж менш значна їхня проблема. Ви дуже легко втрачаєте душевну рівновагу, а ось його відновлення вимагає титанічних зусиль; дещо простіше буде Рибам, які мають досвід медитації. Непоганий день для творчих занять, однак не варто замахуватися на значні проекти, краще задовольнятися малими формами. Несподівано з'явиться можливість вирішити проблему, яка давно вас турбувала; спосіб домогтися бажаного виявиться дуже сміливим і настільки ж ефективним.