Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 квітня. Стаємо альтруїстами

Вівторок, 12 квітня 2011, 08:58
День підходить для організації громадських заходів, спільних проектів як ділового, так і розважального характеру. Дуже багато сил забирає рішення чужих проблем. Альтруїсти черпають в цьому натхнення, а от егоїстам доводиться важко.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День, коли ваші заслуги і гідності будуть визнані навіть людьми, раніше їх зовсім не помічали. Вам вдаються складні справи, ви знаходите відповіді навіть на найскладніші питання. Але не варто думати, що день цей безумовно вдалий: у другій половині його вам належить скласти іспит на терпіння, а це вже точно не найбільш характерна для Овнів риса. Увечері обов'язково знайдіть можливість розслабитися. Добре, якщо близькі дадуть вам можливість покапризувати, виконають якесь ваше бажання. Відчути себе улюбленою дитиною – ось що буде важливим для вас в кінці дня.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День, коли Тельцям вдасться зміцнити свої позиції і знайти нових партнерів. Саме зараз у вашому оточенні з'являються люди, від яких можна отримати реальну допомогу; крім того, ймовірно і зародження корисних зв'язків, які стануть в нагоді вам в майбутньому. Є шанс довести до кінця складна справа, довівши тим самим свою перевагу над конкурентами. Дуже добре складається день у закоханих Тельців: їм неважко знайти спільну мову зі своїми «половинками», та й у приємних сюрпризів не бракує. У самотніх Тельців-дам буде шанс зустріти свою долю.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День дуже реальних і відчутних успіхів. Можна розраховувати на поліпшення фінансового стану або отримання нагороди, підвищення по службі. Вибирайте справи, що дозволяють досягти результату негайно; довгострокові проекти не виправдають ваших очікувань. Дуже гарний день для змін в особистому сфері: тут ви задаєте тон, проявляєте ініціативу, контролюєте ситуацію, але при цьому не забуваєте прислухатися до думки тих, хто вам дорогий. Можливе виконання давнього бажання або втілення в життя сміливого плану, в реалізацію якого вірили тільки ви.

Рак (22 червня – 23 липня)
День, може, і нудний, але безумовно спокійний – саме те, що вам потрібно, щоб відновити і фізичні, і душевні сили після непростого понеділка. Варто займатися нескладними звичними справами, не вимагають ні винахідливості, ні високої концентрації уваги. Намагайтеся не перенапружуватися і берегти себе; сьогодні ви не тільки можете, але й повинні собі це дозволити. Можливим стає подолання протиріч в сім'ї, причому поступки, які від вас буде потрібно, не такі великі, як можна було подумати. Не виключено і відновлення раніше перерваних зв'язків, причому не з вашої ініціативи.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вам сьогодні дуже знадобиться вміння втручатися в чужі справи своєчасно, хоч і не тактично. Цілком можливо, що світ би впав, якби Леви сьогодні не постаралися зробити все від них залежне, щоб цього уникнути: допомогти, підтримати, умовити, помирити, полагодити... Звичайно, легким такий день не назвеш, і до вечора ви відчуєте, що сили ваші на результаті. Але почуття виконаного боргу допоможе зберегти гарний настрій. Не чекайте негайної нагороди за ваші сьогоднішні подвиги: вона піде дещо пізніше і виявиться досить несподіваною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Найбільш значних успіхів ви сьогодні домагаєтеся завдяки своєму вмінню співпрацювати і надихати інших. Одна Діва сьогодні в полі не воїн, а ось Діва, поруч з якою є хоча б парочка надійних помічників, легко дасть відсіч навіть самої численної армії недоброзичливців. Інформація, яка надходить сьогодні, дуже важлива. Тому постарайтеся не забути те, що довідаєтеся в цей день, а те, що здасться цікавим, запишіть. Пізніше вам ці відомості неодмінно знадобляться, коли ви будете обдумувати якийсь важливі проект.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ситуація потроху стабілізується, справи йдуть на лад, але доводиться миритися з тимчасовими фінансовими труднощами. Будьте дуже обережні: намагаючись зміцнити свої позиції, ви втрачаєте більше, ніж заробляєте. Вашої уваги гідні тільки найнадійніші проекти, бажано – схвалені кимось з людей, чиєї думки ви довіряєте. Зараз вже можна розібратися з причинами особистих проблем, зрозуміти, де їх коріння. Але не треба поспішати з вибором шляхів вирішення: ви схильні переоцінювати і свої сили, і можливості оточуючих. Почекайте зовсім небагато, і сприятливий збіг обставин полегшить ваше завдання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День, коли ділову активність варто обмежити. Ви схильні брати на себе відповідальність за все, що відбувається навколо, але в цьому немає ніякої необхідності: не так уже й важко знайти людей, які готові розділити ваші турботи. Скорпіонам-керівникам слід більше довіряти підлеглим, прислухатися до їхніх ідей і пропозицій. Говорячи про особисті відносини, не можна не відзначити, що сьогодні вас ніщо не дратує так сильно, як легковажність ваших близьких. Утримайтеся від критичних зауважень, навіть самих невинних – вони приведуть до конфлікту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Бажано обмежити контакти, критично оцінити своє оточення. Зрозуміло, що багато хто хоче співпрацювати з вами, спілкуватися і разом проводити час, але навколо вас виявилося вже занадто багато людей, які підживлюються вашою енергією, нічого не даючи натомість. Від таких осіб сьогодні необхідно триматися подалі. Можливі незаплановані зустрічі, якісь приємні сюрпризи особистого характеру. У Стрільців-батьків буде привід пишатися успіхами дітей. День підходить для сімейних заходів, які краще планувати на середину дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не варто чекати від цього дня чогось незвичайного і з надзвичайного: він цілком посередній. Небажано братися за якісь принципово нові справи, особливо сміливі проекти; рутина і плинність – ось на що зірки радять Козерогам витрачати сили і час. Дуже добре позначаються на психоемоційному стані Козерогів такі прозаїчні заняття, як генеральне прибирання будинку, наведення порядку на присадибній ділянці, догляд за кімнатними рослинами. Діти-Козероги демонструють неабиякий творчий потенціал і несподівані таланти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День, коли вам доведеться продемонструвати свою гнучкість і вміння імпровізувати. Чим оригінальніше та несподіваною ваші рішення, тим вище ймовірність, що саме вони виявляться в усіх відношеннях вдалими. Вашому прикладу охоче йдуть оточуючі, але домагаються вони при цьому куди більш скромних результатів. Не виключені розбіжності з близькими, але вам вдається утримати будь-який діалог в рамках конструктивної дискусії. Дуже допомагає вміння поглянути на себе зі сторони: завдяки йому вам сьогодні вдається не ображати навіть самих вразливих.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зв'язки, яким ви надавали великого значення, не виправдовують ваших очікувань. Ви не отримуєте допомоги від людей, на яких звикли розраховувати, і опиняєтеся змушені діяти самостійно, хоча і розумієте, що це вкрай неефективно. Однак дещо яких результатів досягти вам все ж таки вдасться. Можливі суперечки з близькими, найбільш серйозними будуть розбіжності з представниками старшого покоління. Вам доведеться вибирати: або піти на значні поступки, підставити другу щоку і проковтнути образу, або почати відкриту боротьбу.