Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 квітня. Робимо правильні висновки

Середа, 13 квітня 2011, 08:55
У цей день багато чого буде залежати від здатності опинитися в потрібний час у потрібному місці, а без неї не матимуть успіху навіть найзатятіші й наполегливі. Удача посміхається тим, хто швидко знаходить зв'язку між незалежними, на перший погляд, подіями, знаходить закономірності і робить висновки з них.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ваші справи підуть краще, якщо ви знайдете надійних союзників. Краще покладатися на людей перевірених, вже не раз довели, що вони гідні вашої довіри. З новими контактами варто бути обережніше, особливо якщо вам пропонують якісь масштабні проекти: клопоту буде багато, а прибуток виявиться дуже скромною. День приємний тим, що ви можете відкрито говорити те, що думаєте: це нікому не здасться образливим. Вдається вирішити сімейний проблеми, покласти кінець нерозуміння у відносинах з коханою людиною.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для починань, мета яких – отримання прибутку. Майже безпомилково працює інтуїція, дозволяючи вам досягати видатних результатів. Краще віддати перевагу самостійній роботі, оскільки в умовах співпраці ви будете зв'язані необхідністю пояснювати і мотивувати свої рішення, домагатися згоди партнерів, і це забере дуже багато часу. Спокійно і з задоволенням ви займаєтеся домашніми справами, близькі охоче приєднуються, адже ви щедро ділитеся гарним настроєм. Пам'ятайте, що в цей день ви більш комфортно будете почувати себе в ролі лідера, людини, яка веде інших за собою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам сьогодні доведеться зіткнутися з недовірою та підозрілістю навколишніх. Представникам знаку буквально на кожному кроці доводиться виправдовуватися, давати пояснення, визнавати свої помилки і виправляти чужі, і день виходить досить виснажливим. З іншого боку, до кінця його ви відчуєте полегшення, оскільки стане цілком очевидно, що багато старі проблеми справді залишилися в минулому, і можна більше не побоюватися їх повернення. Не поспішайте будувати плани на майбутнє: по-перше, зараз у вас обмаль інформації, по-друге, люди, з якими ви пов'язані, ті поспішають повідомляти про власні наміри.

Рак (22 червня – 23 липня)
З ділової точки зору цей день досить гарний, оскільки вам буде трохи простіше, ніж зазвичай, досягти поставлених цілей. Крім того, у вас з'являються нові плани та ідеї, а це діє окриляюще, та й нудьга відступає, коли ви захоплені цікавим, хоча й непростим заняттям. А от стосунки з близькими залишають бажати кращого. Аж надто жорстку позицію ви зайняли, аж надто мало готовності до компромісу демонструєте. У результаті не вдається домовитися навіть з тими, хто особливо дорогий і любимо.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам доводиться зіткнутися з негативним ставленням, в тому числі і з боку людей, яких представники знаку звикли вважати союзниками. День надзвичайно складний з точки зору співпраці і не підходить для спільної діяльності. Якщо об'єднання зусиль все ж таки необхідно – будьте готові поступитися головну роль іншому, відмовитися від боротьби за лідерство. Вас оцінить людина, чия думка вам по-справжньому важливо. Є шанс знайти нового друга. Початок романтичних відносин малоймовірно: заважає напруженість емоційного фону.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День буде дуже плідним, якщо ви зосередитеся на ділі, що представляє для вас особливий інтерес. Намагайтеся не відволікатися; це непросто, оскільки навколишні раз у раз будуть «підкинути» вам завдання, як ніби потребують негайного вирішення. Сильно завищеними виявляються очікування людей, яким ви колись обіцяли допомогу, оскільки це може стати причиною конфлікта.Спокойное ставлення до дрібних побутових труднощів допомагає вам зберегти мир у родині, коли виникають незначні непорозуміння, неприємні ситуації. Але емоційно день важкуватий, і ввечері вам не завадить суспільство людини веселого, життєрадісного, здатного поділитися душевної енергією.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам буде потрібно обережність: дуже велика вірогідність втрати, несприятливого збігу обставин. Люди, цілі яких протилежні вашим, зараз дуже впливові; недоброзичливці напевно спробують завдати удару, від якого буде нелегко ухилитися. Будьте готові імпровізувати, швидко вносити зміни у свої плани. Не завжди буде легко порозумітися з близькими людьми: у головному ви згодні, а ось по дрібницях частенько сперечаєтеся. Не варто приймати це близько до серця – розбіжності не назвеш серйозними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться взятися за справу, до якого у вас не лежить душа, а це аж ніяк не піднімає настрою. День виявляється не стільки важким, скільки неприємним, багато засмучує і пригнічує, ви відчуваєте себе незрозумілими, недооціненими. Головне – не опускати руки, не кидати розпочатої справи. Перемога залишиться за вами, якщо ви не здастеся. Обережніше з вирішенням особистих проблем: ви поспішаєте досягти миру, але плутаєте ілюзії з реальністю. Пізніше ви зрозумієте, що з найкращих спонукань дали обіцянки, які навряд чи зможете стримати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже цікавий, захоплюючий день, пов'язаний з ростом і розкриттям творчого потенціалу. Ваші таланти затребувані, ваші ідеї підхоплюють на льоту; знаходиться достатньо людей, готових взяти на себе «чорну» роботу, щоб ви могли вільно творити, не відволікаючись на дрібниці. Можливі зміни на краще в особистій сфері. Сьогодні ви легко здогадуєтесь, що і коли слід зробити, а також дуже до речі згадуєте про слова, колись сказані випадково. Правда, деколи ви буваєте дуже наполегливі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день буде для вас вдалим, якщо ви не станете пручатися. Заздалегідь змиріться з думкою про те, що вiдступати доведеться, і ви отримаєте свободу маневру, необхідну для успіху. Так, ваші недоброзичливці наполегливі та енергійні, але діють вони вкрай нерозумно. Дайте їм вибитися з сил, а вже після цього скористайтеся ситуацією. Дуже легко виявляється врегулювати будь-які сімейні розбіжності, оскільки ваші ідеї не залишаються без уваги, ваші розумні пропозиції (а хіба у вас бувають інші?) Легко приймаються.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії зможуть домогтися багато чого, якщо не стануть самі ускладнювати собі життя. У представників знаку є можливість доручити деякі справи комусь іншому, і цією можливістю варто скористатися. Якщо вам неодмінно хочеться попрацювати самостійно, вибирайте завдання складну і захоплюючу, спокійно, без поспіху, досліджуйте шляхи її вирішення. Вірогідні суперечки з близькими, не виключені серйозні конфлікти з молодшими родичами. Романтичні відносини складаються, на перший погляд, легко і рівно, але і в них не все так просто, як хотілося б.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде досить неприємним: він приносить конфлікти з людьми малознайомими, але дуже впливовими. Ви опиняєтеся практично не в змозі якось змінити ситуацію; доводитися миритися з нею, хоча це і пов'язано з деякими втратами. Дуже багато сил і часу займе вирішення питань, які не важливі для вас особисто, але значимі і актуальні для ваших близьких. Можливі конфлікти з-за майна і грошей, ваш спосіб керувати фінансовими потоками багатьом здасться сумнівним. Відкладіть вирішення питань, пов'язаних з поїздками, відрядженнями.