Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 квітня. Різким кидком просуваємося по всіх фронтах

Четвер, 14 квітня 2011, 08:54
Домогтися успіху можна двома способами: різким і енергійним кидком вперед або повільним і ґрунтовним просуванням «по всіх фронтах». В обох випадках слід покладатися на логіку та здоровий глузд. Не чекайте осяянь, не довіряйте «блискучим» ідеям, які несподівано виникли. Інтуїція сьогодні, на жаль, перебуває в полоні ілюзій.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Винахідливість і незвичайну для представників знаку спритність виявляють Овни, яким сьогодні доводиться вступити в бій зі своїми недоброзичливцями. Перша половина дня складається дуже напружено, зате в другій зірки явно демонструють вам своє розташування. Можливо врегулювання давніх конфліктів будь-якого роду, але умови і компроміси, які сьогодні видаються вам прийнятними і розумними, незабаром розчарують. Якщо в цей день ви вирішуєте якісь особисті проблеми, будьте готові до того, що пізніше вони знову нагадають про себе.

Телець (21 квітня – 21 травня)
На жаль, цей день пов'язаний з втратами і неприємним збігом обставин. Ви вже не можете бути впевнені у своїх силах: аж надто складна складається ситуація. Багато Тельці відмовляються від своїх цілей, побачивши, наскільки впливові й численні недоброзичливці. Ви знайдете підтримку у близьких, але реальної допомоги надати вони не зможуть. Будьте готові відкласти здійснення планів, змиритися з тим, що не завжди бажане можна отримати негайно. Надмірна наполегливість приносить лише додаткові проблеми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день пов'язаний зі змінами на краще в діловій сфері. Можливо отримання цікавих пропозицій, у деяких представників знаку з'явиться шанс приєднатися до роботи над дуже перспективним проектом. Але вимоги до вас ставляться надзвичайно високі, тому розслаблятися не можна. В області особистих відносин ситуація складається аналогічна: можливості широкі, перспективи прекрасні, але для досягнення мети доводиться потрудитися. Менше говоріть: цей день значно краще підходить для дій, ніж для розмов.

Рак (22 червня – 23 липня)
Напружений день. З'ясовується, що ви не тільки власних очікувань не виправдали, але і людей, які на вас розраховували, розчарували і підвели. У вашу адресу звучать незадоволені зауваження, але вони не витримують ніякого порівняння з тією критикою, якої ви піддаєте себе самі. На жаль, у близьких не вдається знайти підтримку: вони теж поспішають вказати вам на ваші помилки. Не варто, однак, думати, що вас зовсім ніхто не розуміє – ближче до вечора однодумці, нарешті, з'являться, і ви зітхнете з полегшенням.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже приємний день для Львів: представники цього знаку отримують масу компліментів і можуть не сумніватися в їх щирості. Визнання ваших заслуг має і цілком матеріальний характер: можливо отримання премій та інші фінансові заохочення. Не виключено і ділову пропозицію, яке в повній мірі буде відповідати вашим амбіціям і прагненням. Леви впевнені в собі і абсолютно чарівні, так що ймовірність нових знайомств досить велика. Але відносини, що почалися в цей день, навряд чи будуть тривалими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хороший день для Дів, чиї основні інтереси лежать у сфері роботи або творчої діяльності. Сьогодні ваші зусилля не пропадають марно, результат праці не тільки виправдовує, а й перевершує ваші очікування. Зміцнюються ділові зв'язки, можна всерйоз обговорити початок якогось спільного проекту, який вимагає повної віддачі і від вас, і від вашого партнера. На жаль, порозумітися з колегами та іншими представниками ділового оточення легше, ніж з друзями та коханою людиною. Наберіться терпіння – ввечері воно буде вам просто необхідно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже складний день з професійної точки зору, є ризик серйозних втрат, можливе припинення співпраці з давніми партнерами. Звинувачувати в невдачах когось – проблеми, на жаль, ви собі створили самі. Відносини, якими ви дуже цінуєте, разлажіваются, і відновити в них гармонію зараз неможливо. Будьте терплячі і ведіть себе гідно, не тримайте образи на людину, яка говорить і робить дурниці під впливом емоцій. Важко доведеться Терезам-батькам, чий авторитет діти ставлять під сумнів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Довіртеся своїй інтуїції – саме завдяки їй вам сьогодні багато що вдається. День відмінно підходить для роздумів про майбутнє. Плани, які ви будуєте сьогодні, неодмінно будуть реалізовані, навіть якщо союзники відмовлять вам у підтримці, а недоброзичливці спробують спорудити перешкоди на вашому шляху. Дуже гарним день буде для закоханих Скорпіонів, які зможуть подолати розбіжності зі своєю «половинкою», знайдуть спосіб порадувати близьку людину. Не виникне проблем і в сімейних відносинах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні вам дуже знадобляться шарм і вміння знаходити спільну мову з різними людьми. Це день інтенсивного спілкування, нових знайомств і зустрічей. Він добре підходить для роботи в команді і майже не дає можливості діяти самостійно або зосередитися на ділі, цікавому тільки вам. Ви будете в центрі уваги, але не втомитеся від цього. У вашу адресу прозвучить чимало компліментів і приємних слів. Але придивитися стоїть саме до людини, який лише дивиться на вас захоплено і зберігає мовчання: саме йому належить зіграти важливу роль у вашому житті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День виявляється зненацька вдалим з ділової точки зору. Можливі незаплановані грошові надходження, пропозиції, заслуговують самого уважного розгляду. Ваші висловлювання і зауваження не залишаться без уваги, день відмінно підходить для будь-яких публічних виступів і виходів «у світ». Дещо гірше йдуть справи в особистій сфері, можливо розчарування в близькій людині або отримання інформації, яка змусить вас задуматися про можливість спільного майбутнього. У будь-якому випадку, приймати рішення поки рано, і ви ще не раз зважити всі «за» і «проти».

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день дасть вам можливість зробити щось дуже корисне, приємне і важливе для себе особисто. Тому будьте егоїстами – як не парадоксально, сьогодні від цього буде краще не тільки вам, а й оточуючим. У професійній сфері не відбудеться значних змін, але відкриються цікаві перспективи. Неважко зберегти мир у родині, навіть якщо хтось із близьких спробує спровокувати сварку. Вам не змінять доброзичливість, дружелюбність і почуття гумору, а потенційний порушник порядку негайно виправиться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Чимала частина цього дня буде присвячена роздумам про минулі події. Спогади про минуле затягують, але не позначаються на емоційному стані: ви не звинувачуєте себе в помилках і промахах, не ятрити старі рани, а спокійно, навіть дещо відсторонено аналізуєте подію. Взагалі, Риби велику частину дня проведуть у філософському настрої, і напевно не упустять можливість обговорити якісь серйозні питання. До вашої думки прислухаються, але ваші поради, на жаль, не поспішають виконувати.