Астрологічний прогноз на 14 квітня. Просіть про бажане – збудеться

Четвер, 14 квітня 2011, 09:00
11-й/12-й місячний день (розпочнеться о 15.16). «Аналіз». Місяць у Діві (з 9.40). Сьогодні добре подумки бажати собі виконання своїх бажань, просити про щось: все збудеться.
гороскоп

Першу половину дня зірки радять сконцентруватися на тих справах, процес виконання яких  ви ясно уявляєте від початку до кінця.

Після обіду, коли настане 12-й місячний день, людей потягне на демонстрацію своїх талантів, посилиться бажання показати себе у всій своїй красі. Зросте потреба в компліментах, які в цей час будуть звучати якось по-особливому приємно.

А от для різного роду справ цей період вважається нещасливим. Сьогодні не варто чогось починати і взагалі робити що-небудь, що має для вас особливе значення.

Не можна допускати поспіху, квапливості і суєти: це лише нашкодить. Нехай все йде так, як іде, не втручайтеся поки в хід подій.

Добре зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному зі членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

У другу місячну фазу наростає енергія організму. Життєві сили поступово наближаються до свого піку. Необхідно допомогти організму легше перейти на розширення. Енергії і рідини організму людини направляються зсередини назовні – і він розширюється. Тому даний період найсприятливіший для очищення організму. А фізичну активність треба скоротити, щоб не розсіяти енергетичний потік.

У цей період стає вразливою область горла, шия і щитовидна залоза. Уникайте перенапруження голосових зв'язок, вживання дуже холодних напоїв.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).