Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 квітня. Робимо ставку на другу половину дня

Понеділок, 18 квітня 2011, 08:58
Перша половина дня буде напруженою, принесе серйозні розбіжності між союзниками. Проте пізніше з'являються нові цілі, ідеї та завдання. Саме тому друга половина дня виявляється не тільки значно плідніше першої, але й комфортніше в емоційному плані.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день змусить Овнів потрудитися: щоб домогтися того, чого хочуть представники знаку, потрібно докласти чимало зусиль. Ви не боїтеся труднощів і перешкод, проте часом дієте занадто прямолінійно там, де потрібна дипломатія. Якщо не проявити гнучкість у ділових відносинах, друга половина дня може принести серйозні конфлікти. Бажано діяти відповідно до традицій, прислухатися до думки старших родичів. Цей день не підходить для вчинення екстравагантних вчинків. Та й взагалі уваги до себе краще залучати поменше.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям усміхається удача, причому, ніж справи складніше про проекти більш значуща, тим більше у представників знаку підстав розраховувати на успіх. День підходить для серйозних починань, початку роботи в якійсь новій галузі, а також навчання. Численні таланти Тельців сьогодні напевно будуть затребувані. Близькі люди з сумнівом ставляться до ваших планів, проте не почнуть заважати в їх реалізації. Вечір підходить для прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі. Відвідування світських заходів небажано: вони швидше втомлять вас, чим порадують.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складний, але плідний, що відмінно підходить для роботи, в тому числі найскладнішої і стомлюючої. Вам вдається не тільки самостійно вирішувати важливі питання, а й керувати іншими, збирати навколо себе однодумців. Однак потрібно мати на увазі, що люди, сьогодні так охоче йдуть за вами, можуть незабаром змінити свою точку зору. Не будьте занадто довірливі. Для розваг, особливо – світських, краще вибрати інший день. Зараз же слід віддати перевагу заняттям, що приносить практичну користь.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відмовтеся від великих починань, будьте готові задовольнятися малим. Не варто проявляти зайву завзятість, особливо, якщо мова йде про відносини з впливовими людьми: ваші спроби наполягти на своєму не приведуть ні до чого хорошого. Уникайте відкритих конфліктів з недоброзичливцями. Обережність не завадить і в особистих відносинах. Сьогодні ви схильні говорити зайве, виявляти надмірну різкість по відношенню до близьких. Від того, чи впораєтеся ви з негативними емоціями, залежить атмосфера вашого будинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День дуже розмірений і спокійний. Натури цілеспрямовані отримують те, до чого прагнуть, а серед Львів таких більшість. З'являється можливість налагодити відносини з новими партнерами, причому серед них можуть опинитися люди, на співпрацю з якими ви раніше навіть не розраховували. Гармонійно складаються стосунки з близькими, в сім'ї панує взаєморозуміння. Леви ведуть себе вкрай гідно, чим і заслуговують на повагу оточуючих. До ваших порад прислухаються всі, в тому числі і представники старшого покоління.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Незважаючи на те, що ви докладаєте значних зусиль, мета вислизає. Звинувачувати у цьому можна лише несприятливий збіг обставин. Не втрачайте надії на успіх: він неодмінно прийде, хоча і дещо пізніше, ніж ви розраховували; потрібно лише терпляче чекати. Вірогідні розбіжності з близькими, не виключені сімейні труднощі. Дуже важко зберігати мир, тому що будь-яке розбіжність сьогодні легко переростає в сварку. Але саме від вас залежить, чи виникнуть серйозні конфлікти і як швидко їх вдасться врегулювати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день не буде легким, і не варто розраховувати на удачу або сприятливий збіг обставин. Тільки ваші власні зусилля можуть принести плоди, причому працювати доведеться в поті чола, не даючи собі поблажок. Дуже важливо швидко засвоювати життєві уроки, швидко аналізувати власні помилки. Слухайте порадників і критиків – з того, що вони говорять, можна отримати якусь користь. А от на тих, хто вас тільки хвалить, звертайте поменше уваги: ​​саме від таких людей сьогодні слід чекати неприємностей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дійте послідовно, не відмовляйтеся від раніше складених планів, навіть якщо навколишні спробують схилити вас до цього. Цей день не назвеш простим, але його можна зробити досить плідним, якщо постаратися. Можливі успіхи у самостійній роботі, дослідницькою або наукової діяльності. Рішучість варто проявляти в особистій сфері. Саме від вашого вміння настояти на своєму в великій мірі залежить подальший розвиток відносин. Однак твердість не повинна поєднуватися з грубістю, агресивною поведінкою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Нейтральний день. Спокійно продовжуйте почате, не звертайте уваги на дрібні труднощі: сьогодні ви зможете домогтися багато чого з того, що запланували. Вас підтримають давні союзники, а ось нові сьогодні з'являться навряд чи. Може виникнути напруженість у відносинах з керівництвом, але вам вдасться згладити ситуацію. Стрільцям-батькам слід більше уваги приділити дітям. Крім того, до вирішення будь-яких сімейних питань сьогодні слід ставитися з особливою серйозністю. Будьте економніше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Чи вдасться добитися успіху у важливій справі, випередити конкурентів. Однак потрібно мати на увазі, що від вас сьогодні буде потрібно багато зусиль і наполегливості. Не відступайте, будьте рішучіше, не втрачайте впевненості в собі – і ви отримаєте те, до чого прагнете. Відповідний день для творчих занять, навчання. Спілкування з близькими дається нелегко, але зберегти мир у вас все ж вийде. Відмовтеся від далеких поїздок і великих покупок, для них сьогодні день не найсприятливіший. А ось плани будувати можна, вони виявляться цілком реальними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День підходить для покупок і вирішення будь-яких фінансових питань. Крім того, у Водоліїв з'являється можливість збільшити свої доходи. Це потребуватиме зусиль, але результат не розчарує. Можливі цікаві ділові пропозиції, запрошення на роботу. Дуже добре складаються відносини з близькими, проблем у вас не виникає. Добре день підходить і для нових знайомств, які виявляються цікавими і корисними. Можна планувати на цей день переїзд або початок великої подорожі. Зміни в житті йдуть на користь.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З ділової точки зору цей день дуже вдалий. Він підходить для завершення старих проектів і початку нових, підписання документів, складання планів. Дуже сильна інтуїція; саме завдяки їй ви уникаєте багатьох проблем. Не бійтеся експериментів, сміливо пробуйте нове. Ви дуже чарівні, залучаєте багато уваги. Можливі цікаві знайомства, не виключено і початок романтичних відносин. Закохані можуть визнаватися у своїх почуттях, не побоюючись непорозуміння, байдужості чи насмішки. У Риб-батьків добре складаються відносини з дітьми.