Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 квітня. Готовимо про запас

Вівторок, 19 квітня 2011, 08:57
День сприятливий для поїздок і відряджень, а також будь-яких сміливих вчинків. Велика ймовірність, що ризиковані витівки будуть успішними, а ось намагаючись убезпечити себе, ви багато чого можете втратити. Тим, хто займається торгівлею або заготовлює продукти про запас, зірки обіцяють удачу. Успіх чекає і тих, хто збирається міняти місце роботи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам варто подбати про здоров'я – можливі загострення хронічних захворювань або несподіване погіршення самопочуття без видимих ​​причин. На користь підуть будь водні процедури: вони не тільки нададуть загальнозміцнюючу дію на організм, але і дозволять відчути приплив сил. Протягом дня можливі дрібні неприємності, сварки і суперечки з близькими людьми, проте до вечора всі складнощі залишаться в минулому, і ви знову відчуєте себе задоволеним життям. Проявіть турботу і ніжність по відношенню до оточуючих – вони цього дуже потребують.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці встигнуть і попрацювати на славу, і вільний час провести з толком і задоволенням. У вас з'являться нові ідеї, а сил буде достатньо для того, щоб впоратися з усіма запланованими справами. Правда, для повного успіху доведеться впоратися з емоціями – якщо вони візьмуть верх над розумом, розчарувань і конфліктів не уникнути. Переживання можуть бути досить сильні, щоб привести до нездужання. День підходить для ділових контактів, укладання угод, прийняття важливих рішень, що стосуються особистого життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У цей день Близнюки можуть відчути деяку емоційну нестабільність. Потурання власним слабкостям у відносинах з близькими людьми може стати причиною великої сварки, проте, якщо вам вдасться проконтролювати себе, гармонії ніщо не порушить. Політика стриманості та обачності принесе відмінні результати, забезпечивши успіх як у фінансових і професійних справах, так і в особистому житті. Не переоцінюйте свої сили: так, сьогодні вам багато чого по плечу, але відпочинок все ж таки необхідний. Проведіть пару годин поза домом у компанії друзів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки доб'ються хорошого результату в усьому, за що візьмуться: успішними будуть і ділові переговори, і професійні дії, і особисті побачення. Проте в другій половині дня деякі складності все ж виникнуть – поставтеся до них спокійно, не впадаючи в паніку. Дотримуйтеся золотої середини між повною відстороненістю від того, що відбувається і агресивним нападом на передбачуваного супротивника. Ракам, які перебувають у шлюбі, рекомендовано активну участь у справах чоловіка. Відпочивати теж краще разом зі своєю половинкою. У відносинах з дітьми вас чекає повна гармонія.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви знаходяться на піку творчої активності, діють невтомно і вражають талантами. Подбайте про те, щоб вас оточували гідні глядачі, адже одному з них належить зіграти важливу роль у вашій подальшого життя. Сьогодні вами рухає не тільки буйна фантазія, але і пихатість, і це може стати причиною як запаморочливого успіху, так і образливою невдачі. Слідкуйте за розвитком ситуації і не випускайте ініціативу зі своїх рук – сьогодні можуть бути досягнуті блискучі результати у справі, яке для вас дуже значимо. Тут важливо не упустити свого шансу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Для Дів день може стати досить напруженим. Будьте готові до того, що активні дії не принесуть бажаного результату, а намічені плани залишаться нереалізованими. В якості компенсації перед вами відкриються нові можливості, якими потрібно просто зуміти скористатися. Тут вам на допомогу прийде інтуїція. Не варто обговорювати свої справи з друзями або коханою людиною – рада, продиктований кращими спонуканнями, може виявитися катастрофічно невірним. Зате легка бесіда на абстрактні теми поліпшить вам настрій, а приємні дрібниці порадують несподівано сильно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваги можуть піддатися негативному впливу з боку, тому тільки виграють, якщо вважатимуть за краще ігнорувати поради та підказки й діяти по-своєму. Вступаючи в нові відносини, якою б характер вони не носили, не лінуйтеся перевіряти надійність партнера – ваша довірливість сьогодні перевершує всі допустимі межі. Ваш творчий життєвий потенціал високий, проте від інших ви схильні вимагати більше, ніж їм під силу. Це може стати причиною конфліктів і непорозумінь, проте, як тільки ви прислухаєтеся з доводів здорового глузду, все вирішиться благополучно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для Скорпіонів, які приймають важливі рішення або початківців нові справи, день дуже сприятливий. Ваша привабливість допоможе в спілкуванні з оточуючими, а внутрішня зібраність сприятиме посиленню авторитету у колег і начальства. Ділові контакти будуть успішними, а нові угоди – вигідними. Правда, при підписанні будь-яких документів слід уникати поспіху і перевіряти все кілька разів. У вільний час дозвольте собі повеселитися і побачитися з друзями, відклавши домашні справи. Нові враження внесуть у ваше життя приємну різноманітність.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці можуть отримати пропозицію, що обіцяє непогані грошові доходи, або знайти дуже вдалий відповідь на що стоять перед ними питання. У цей день варто будувати плани на майбутнє і працювати на перспективу: винагорода не змусить себе чекати. Будьте обережні в спілкуванні з колегами і партнерами, ймовірно зіткнення інтересів. Не виключено, що сьогодні ваше особисте життя дивним чином переплететься з професійною роботою, що спричинить за собою певні зміни у вашому становищі. Приймайте рішення самостійно і будьте готові взяти на себе відповідальність за вчинки близьких.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Несподівана звістка змусить Козерогів відмовитися від своїх планів. Намагайтеся виявляти мудрість і витримку, довіряйте інтуїції і не бійтеся заявляти про свої інтереси. Ваша ділова хватка буде оцінена по достоїнству: чекайте пропозицій взяти участь у новому проекті, або зайнятися несподіваним справою. Сьогодні вам вдасться вирішити важливі сімейні проблеми і створити сприятливі умови для подальшого розвитку відносин, що грають важливу роль у вашому житті. Подбайте про те, щоб удома вам було комфортно і затишно – дрібниці, які порушують побутову гармонію, можуть сильно дратувати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії сьогодні працюють без особливого ентузіазму. Ви не відчуваєте бажання братися за нові справи і прагнете ухилитися від обговорення будь-яких мало-мальськи важливих питань. Подолати цей стан вам допоможуть близькі люди, не шкодуйте часу на спілкування з ними і не відмовляйтеся від несподіваних пропозицій. Причиною вашого поганого настрою можуть бути легке нездужання або відсутність нових вражень. Можливо, варто звернутися за порадою до лікаря або задуматися про коротке, але незвичайному відпустці. Чи не час зробити поїздку, про яку ви давно мріяли?

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам не варто довіряти своїм уявленням про те, що відбувається. Цілком ймовірно, що ви перебуваєте в полоні ілюзій або піддалися самообману і схильні приймати бажане за дійсне. Займайтеся звичними справами і уникайте необдуманих вчинків. У сімейних відносинах сьогодні бажані не стільки пристрасність, скільки спокій і довіру до партнера. Будьте щирі з тими, кому довіряєте, але не поспішайте виливати душу малознайомої людини. Природжена здатність безпомилково оцінювати людей сьогодні буде до речі.