Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 квітня. Намагайтеся триматися ближче до дому

Середа, 20 квітня 2011, 08:58
День підходить для обговорення й врегулювання фінансових питань, оскільки дозволяє знайти рішення, які підійдуть усім зацікавленим сторонам. Бажано проявляти твердість у спілкуванні з сильними світу цього: поступливість сьогодні зовсім не допомагає зберегти мир.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас цей день обернеться несподіваним успіхом: представиться можливість випередити конкурентів і домогтися того, до чого ви давно прагнули. Щоправда, використовувати потрібно незвичайні методи. Проявіть оригінальність і винахідливість – без них сьогодні нікуди! Можливі суперечки з родичами, не виключені й серйозні конфлікти в сім'ї. Не вдається привести ваші особисті плани у відповідність з планами оточуючих, що й породжує напруженість і взаємне невдоволення. Ймовірно погіршення самопочуття, Овни сьогодні більше, ніж звичайно схильні до простудних захворювань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Доводиться визнати, що великих подарунків доля для вас сьогодні не підготувала. Однак турбуватися не потрібно – шанс домогтися успіху все-таки є. Заручіться підтримкою людей, яким довіряєте, і зосередьтеся на справах, в яких дійсно розбираєтеся; зараз не час експериментувати і освоювати нове. Непросто складаються стосунки з родичами, можливі серйозні конфлікти з представниками старшого покоління. Ви занадто наполегливі і не завжди чуєте аргументи своїх опонентів. А, між тим, до деяких зауважень варто було б прислухатися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День не назвеш цікавим: події розвиваються передбачувано, на приємні несподіванки розраховувати не доводиться. Ви можете спокійно займатися поточними справами, втілювати в життя раніше складені плани. З новими ідеями справа йде гірше – у вас їх просто немає. Можливі незначні розбіжності з колегами. Сьогодні Близнюки зможуть зробити непогані покупки, якщо прислухаються до думки своїх друзів і родичів. На власну інтуїцію розраховувати не варто: сьогодні вона цілком може вас підвести.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чим сміливіше ваші починання, тим вище ймовірність успіху. Не бійтеся братися за вирішення складних завдань. Сьогодні ви можете розраховувати на підтримку не тільки зірок, але й сильних світу цього. День підходить для врегулювання фінансових розбіжностей, обговорення питань, що стосуються заробітної плати або розподілу прибутку всередині компанії. Атмосферу в родині не назвеш сприятливої: накопичилося занадто багато претензій один до одного. Постарайтеся обговорити все спокійно. Сварок вдасться уникнути лише в тому випадку, якщо ви виявите чудеса терпіння і приязні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ймовірний прогрес у професійних справах. Сьогодні ви чудово проведете переговори, досягнете втілення в життя своїх ідей. Але енергія ваша часом буває надмірною і на оточуючих діє отпугівающе. Люди, що звикли до спокійного комфортного ритму роботи, сьогодні постараються триматися від вас подалі. Щось подібне спостерігається і у відносинах з близькими: ви надто ретельно насаджуєте розумне, добре, вічне, поруч з вами буває дуже важко розслабитися. Постарайтеся впоратися зі своїми поривами – принаймні, з деякими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ймовірний вдалий результат справи, про яку ви дуже турбуєтеся. Однак розслаблюватися не можна: для того щоб події склалися максимально сприятливим для вас спосіб, доведеться прикладати зусилля протягом усього дня. Довіряти, на жаль, не можна нікому: одні союзники підводять вас через власну недбалість, інші вважають за краще переметнутися до ваших недоброзичливцям. Тільки дійсно любляча людина розуміє вас з півслова і підтримує у важку хвилину. Якщо такої у вашому оточенні є, будьте до нього поблажливі: своєю критикою сьогодні ви можете вибити з колії будь-кого.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам варто бути обережнішим у розмовах: сьогодні представники знаку можуть мимоволі видати чужий секрет або випадково поширити інформацію, яка не призначена для оточуючих. Стриманіше треба бути й у негативних оцінках – через них можуть зіпсуватися ваші стосунки з впливовими людьми. Добре позначається не тільки на настрої, але і на самопочутті час, проведений на самоті. Через зниженого життєвого потенціалу ви сьогодні уразливі для негативних впливів, тому потрібно постаратися відгородитися від них.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони не повинні розмінюватися на дрібниці: цей день створений для великих планів і колосальних змін. Можна домогтися підвищення по службі або почати власну справу, залишити далеко позаду конкурентів або здобути беззаперечну перемогу над конкурентам. Так, активна діяльність забирає багато сил, але ваш життєвий потенціал досить високий. Дуже приємним виявляється спілкування з людьми, які вірять у вас, захоплюються вами і не приховують цього. Слухайте тих, хто вас хвалить, насолоджуйтеся компліментами – вони говоряться від чистого серця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не можна сказати, що сьогодні вам щастить абсолютно у всьому, але, щонайменше, половина починань виявляється вдалою. Довіртеся своїй інтуїції – ви досягнете найкращих результатів, якщо будете дотримуватися її підказкам. Можливо врегулювання давнього ділового конфлікту, початок співробітництва з давніми партнерами на нових – ваших – умовах. Не виключені суперечки з близькими, але на особистості ви не переходьте і нікого не ображаєте. Налагоджуються стосунки з дітьми. Вечір відмінно підходить для сімейних розваг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Це вдалий день, події якого дозволять Козерогам відкрити для себе нові можливості. Від вас же потрібно готовність скорегувати свої плани. Надмірне ж впертість, бажання будь-що-будь вчинити по-своєму не приведуть ні до чого хорошого. Вірогідні розбіжності, причому як на роботі, так і вдома. Розвиток подій залежатиме від того, який тон ви виберете для обговорення проблем. Надмірна іронічність ні до чого, але і похмура серйозність нікуди не годиться. Постарайтеся знайти золоту середину.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сприятливий день для всіх, хто займається якимось новим для себе справою. Саме сьогодні Водоліям вдається правильно розпорядитися всіма своїми ресурсами, знайти єдино вірний вихід із будь-якої складної ситуації. Представники знаку дуже сприйнятливі до позитивного зовнішнього впливу і захищені від негативного, тому почувають себе цілком комфортно. Вдалий день для покупок, облаштування житла, наведення порядку. У все, чим займаєтеся, ви привносите елемент творчості, тому будь-яку справу виявляється захоплюючим.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можна братися за нові справи, ставити експерименти, ризикувати. Але не забувайте про здоровий глузд – все-таки з його допомогою можна досягти дійсно гідних результатів. Відносини з керівництвом і діловим оточенням в цілому складаються нерівно, але вам пробачать і маленькі слабкості, і емоційні зриви. Чимало часу треба присвятити турботі про близьких. Пам'ятайте, що зусилля ваші не пропадуть дарма: ви не тільки робите щасливіші за тих, кого любите, але і створюєте сприятливі умови для подальшого розвитку відносин.