Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 квітня. Цікаві ідеї з'являються з повітря

Четвер, 21 квітня 2011, 08:52
День виявиться несподівано вдалим для людей, зайнятих комерційною діяльністю: кількість укладених вигідних угод буде набагато вище середнього. Примітно, що для успіху не доводиться прикладати серйозних зусиль: буквально з повітря з'являються цікаві ідеї.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам доведеться переглянути фінансові плани: представники знаку переоцінили свої можливості. Це не означає, що потрібно повністю відмовитися від покупок, але задуматися про те, чи варто робити великі і дорогі покупки саме зараз. З роботою ви справляєтеся легко, керівництво вами цілком досить. У близьких накопичилося багато претензій, і вам належить вислухати чимало неприємних зауважень на свою адресу. Постарайтеся реагувати стримано – якщо негативних емоцій буде занадто багато, конфлікт затягнеться надовго.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Для вас цей день цілком хороший, однак для досягнення дійсно значних результатів доведеться потрудитися. Перш за все, потрібно знайти помічників, і помічників надійних: без них вам буде дуже важко вирішити всі актуальні завдання. Крім того, союзників доведеться постійно контролювати – сьогодні навіть перевірені люди допускають прикрі помилки. В особистій сфері теж багато що залежить від вас. Якщо ви будете енергійні, наполегливі й винахідливі, день складеться чудово. Якщо ж ви будете чекати ініціативи від інших, то даремно витратите час і будете розчаровані.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Це не самий вдалий і простий день, а й небезнадійний. Близнюки уникають труднощів завдяки своєму вмінню домовлятися з людьми, прислухатися до тих, хто володіє значною вагою в суспільстві. Це день дипломатії, пошуку компромісів, лавірування між Сциллою і Харибдою. Але результат праць вас не розчарує. Чи вдасться знайти спільну мову з близькими, налагодити стосунки в родині. Гостра інтуїція допомагає вам розуміти оточуючих з півслова, здогадуватися навіть про те, що вони хотіли б приховати. Отриману інформацію ви використовуєте виключно в благородних цілях.

Рак (22 червня – 23 липня)
Професійна діяльність – це та сфера, в якій сьогодні від вас мало що залежить. Обставини складаються непередбачуваним чином, і вам навряд чи вдасться вплинути на розвиток подій. Найрозумніше, що ви можете зробити – це постаратися пристосуватися до ситуації. Так ви, принаймні, мінімізуєте втрати. Інакше йде справа в особистих відносинах: тут ви контролюєте ситуацію. Будьте готові проявити твердість, втілюючи свої рішення в життя, не соромтеся не тільки просити, але й вимагати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для вас цей не найлегший день. Справа в тому, що сьогодні оточуючі починають сумніватися в перевагах та заслуги Львів, змушуючи представників знаку доводити, що вони не обманним шляхом добилися свого нинішнього становища. Те, що відбувається вкрай прикро, оскільки ви звикли до поваги й уваги. Найбільш вразливі представники знаку переживуть неабиякий стрес. Підтримку можна отримати від близьких людей: вони знаходять потрібні слова, намагаються підняти вам настрій, розважити вас. Чим раніше ви забудете про свої неприємності, тим швидше позитивні тенденції візьмуть гору над негативними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Події цього дня покажуть, наскільки вірними і вдалими були ваші рішення, прийняті в недавньому минулому. Навіть якщо не все, що відбувається вас влаштовує, постарайтеся не смикатися і не панікувати: тільки зберігаючи спокій, ви зможете якось вплинути на ситуацію. Можливі розбіжності з керівництвом або діловими партнерами. У другій половині дня вам вдасться довести свою правоту. Напружено складаються стосунки зі старшими родичами, які не втомлюються вказувати вам на ваші недоліки, слабкості і недоробки. А от з коханою людиною ви напевно поладите і чудово проведете час разом.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пов'язаний з фінансовими втратами, невдалими покупками та інвестиціями. Ви схильні витрачати більше, ніж можете собі дозволити, а очікувані надходження запізнюються, так що положення виявляється незавидним. З точки зору роботи день непоганий: можливі цікаві ділові пропозиції, зустрічі з людьми, які зацікавлені у співпраці з вами. Друга половина дня пов'язана з романтичними переживаннями. У цей час може зародитися нове захоплення, не виключено і відродження старих уподобань. Стабільні пари проведуть день дуже приємно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День напружений і складний. Скорпіони залишаються наодинці з власними проблемами, ніхто не поспішати запропонувати представникам знака допомогу і підтримку. Ставлення до оточуючих стає більш критичним, сьогодні ви бачите чужі слабкості і недоліки, а на гідності не звертаєте уваги. Майте на увазі – і на вас дивляться так само. Не дивуйтеся, якщо про ваші промахи моментально стане відомо всім. Це не найкращий день для романтичних побачень і знайомств: догодити вам, порадувати вас дуже важко, майже нікому це не під силу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям слід продовжувати роботу над розпочатими раніше проектами, рух по обраному шляху. Навколо достатньо людей, які намагатимуться захопити вас чимось новим, залучити до якихось своїх проектів. Але погоджуватися на що надходять пропозиції слід тільки після того, як у ваших власних справах буде наведено бездоганний порядок. Зверніть увагу на відносини з близькими: їх можна значно поліпшити, якщо проявити чуйність і дипломатичність. Постарайтеся забути про старі проблеми, вони охоче залишаться у минулому, якщо ви перестанете повертатися до них знову і знову.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не будьте занадто серйозні. Цей день не тільки прощає Козерогам деяку легковажність, але й майже вимагає його. Як тільки ви перестаєте перебільшувати значення проблем, що стоять перед вами, з'ясовується, що проблеми ці можуть бути вирішені швидко і без зусиль. Винятком є ​​фінанси, тут потрібні і серйозність, і розсудливість, і відповідальний підхід. Можливо романтичне захоплення. Воно не буде серйозним, але внесе приємну різноманітність у ваше життя. У Козерогів, що вже знайшли свою «половинку», буде можливість зробити відносини з коханою людиною більш яскравими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не потрібно поспіху ні в рішеннях, ні у вчинках. Цей день вимагає дисципліни, а не суєти. Можна займатися розрахунками, плануванням, складанням звітів та іншою діяльністю, що вимагає акуратності і точності. Гірше йде з завданнями, які вимагають творчого підходу – ідеї, гідні уваги, цей день вам навряд чи принесе. В особистому житті відбуваються зміни, і зміни настільки несподівані, що поки ви просто не можете навіть припустити, якими будуть їхні наслідки. Не хвилюйтеся: всі події цього дня йдуть вам на користь, так що в майбутнє можна дивитися з оптимізмом.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пройде розмірено, але не можна сказати, що приводів для хвилювань немає зовсім. Ваші недоброзичливці щось замишляють, і ви повинні бути напоготові, щоб вчасно розбудувати їх підступні плани. Не завадить підтримка впливових людей, але потрібно пам'ятати, що ті, хто підтримує вас сьогодні, незабаром зажадають плати за свої послуги. В особистих стосунках не вистачає відкритості: занадто багато ви тримаєте при собі, і також надходять ваші близькі. Між тим, цей день цілком підходить для відкритої розмови. Якщо вдасться знайти потрібні слова (а з вашою інтуїцією це просто) багато проблем вдасться вирішити.