Астрологічний прогноз на 21 квітня. Проявляємо гнучкість і нестандартність

Четвер, 21 квітня 2011, 09:00
18-й місячний день. «Аналіз». Місяць у Стрільці. День дає можливість зрозуміти, які ж огріхи ми зробили, що гальмує нас зараз, що не дає домогтися успіху.
гороскоп

Це день, коли ми можемо несподівано побачити себе без прикрас, такими, якими ми є насправді.

Прислухайтеся до того, що говорять про вас оточуючі. Усі добрі слова, які ви сьогодні почуєте на свою адресу, – щира правда. А все недобрі – привід задуматися про свій характер та вчинки.

Перша половина 18-го місячного дня – час конфліктів, душевного розладу, раптових ситуацій, несподіваних неприємностей. Все погане, що трапляється в ці години, виникає ніби саме по собі, без якихось особливих видимих ​​причин. Як би там не було, результатом стають труднощі в роботі і в особистому житті, неадекватна самооцінка, сварки з колегами, партнерами та близькими людьми на грунті нерозуміння та егоїзму.

У другу половину дня вже можна зітхнути вільніше, хоча й це відносно. Але можна спробувати хоча б трохи розрядити обстановку, спробувати прийти до компромісу, пошукати вихід з обставин, що склалися. Щось робити в цей день можна, але активність буде марною.

Місяць у Стрільці – це один з кращих періодів для заняття правовими питаннями, для вирішення юридичних проблем.

У цей час проявляються такі риси як схильність до стабільності і порядку, люди стають спокійнішими і законослухняними. Підвищується інтерес до громадської діяльності. Можна починати нові справи, успішно пройдуть дальні поїздки і відрядження. Це гарний час для оформлення нових громадських організацій, різного роду союзів. Не рекомендується займатися справами, пов'язаними з землею або будівництвом.

Всі наші дії зараз набувають особливого розмаху, тому не виключена схильність до переїдання. Якщо ви хочете позбутися від зайвих сантиметрів і кілограмів, то саме в цей день важливо відмовитися від жирної їжі й кондитерських виробів. Місяць у Стрільці проектується на область стегон, тому вдалими будуть вправи на розтягування м'язів, зміцнення м'язів стегон і сідниць.

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).