Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 квітня. Чітко формулюємо завдання

П'ятниця, 22 квітня 2011, 08:58
День добре підходить для роботи, але лише в тому випадку, якщо цілі і завдання сформульовані зрозуміло і чітко. Про це варто пам'ятати людям, що збираються сьогодні проводити переговори: якщо ви хочете, щоб вас зрозуміли і підтримали, висловлюйтеся максимально дохідливо та лаконічно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для прямолінійних Овнів це дуже комфортний день. Сьогодні представники знаку можуть говорити все, що приходить в голову, і ніхто на них не образиться, не затаїть зла. Ви дуже енергійні і здатні подолати будь-яку перешкоду, проте вашим союзникам важко дотримуватися такого ж темпу. Будьте до них поблажливі. Сьогодні ви особливо привабливі для представників протилежної статі, тому не варто дивуватися численним знаків уваги, компліментів і зізнань. Але і довіряти всім, хто вас хвалить, не можна: з допомогою лестощів до вас спробує підібратися недоброзичливець.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будьте готові відступити – без цього сьогодні перемоги не здобути. Потрібно постаратися домовитися з впливовими людьми, знайти союзників серед тих, хто недавно підтримував ваших недоброзичливців. Без підтримки добитися прийнятного результату буде дуже важко. На вас лягає відповідальність за прийняття сімейних рішень, і це змушує нервувати. Навколишні, правда, не скупляться на поради, але висловлюються настільки розпливчасто, що зрозуміти суть рекомендації виявляється майже неможливо. Але у вас є логіка і інтуїція, так що ви виберете вірний шлях, і справи незабаром підуть на лад.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не вдається довести до кінця справу, яка, хоч і було важливим, не захопило вас. Звинувачувати когось – це ви кинули почате на півдорозі в надії, що все як-небудь влаштується саме собою. На жаль, не була укладена, і сьогодні потрібно постаратися якось виправити ситуацію. На щастя, ви досить діяльні і енергійні, щоб прийняти необхідні заходи. Непогано було б знайти помічника, однодумця і союзника з числа близьких людей. Головне, що він має зробити нині – це вислухати вас. Після цього життя налагодиться і ви відчуєте себе значно краще.

Рак (22 червня – 23 липня)
День порадує приємними новинами, що стосуються роботи. Виявляється, перспективи ваші не настільки похмурі, як можна було подумати: нові можливості відкриваються вчасно, і вам не потрібно вчиняти героїчних подвигів, щоб ними скористатися. Пам'ятайте, що ваші нові союзники вірять у вас, і постарайтеся їх не підвести. Немає причин для засмучення і в особистій сфері. Ракам вдається досягти взаєморозуміння з близькими, домовитися про плани на майбутнє, спокійно обговорити подальші спільні дії. Словом, у вас достатньо підстав для оптимізму.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Розмірений і спокійний день. Для успіху у роботі буде потрібно лише одне – вміння зосередитися на справах нудних, одноманітних, не терплять творчості та фантазії. Якщо в першій половині дня ви впораєтеся із завданням, то друга піднесе приємний сюрприз у вигляді цікавого ділової пропозиції або багатообіцяючою зустрічі. Чарівність Львів сьогодні помітно буквально всім, і представники знаку не залишаються без уваги не на секунду. Будьте обережні – ваша «половинка» може ревнувати! А ось самотні представники знаку в цей день цілком можуть почати нові романтичні відносини.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Тільки завдяки стриманості та самоконтролю ви відносно спокійно справляєтеся з неприємностями, що випадають на вашу долю. Необхідно продовжувати рух вперед, навіть якщо на шляху виникають перешкоди. Сьогодні зірки перевіряють вас на міцність; постарайтеся справою довести, що ви гідні перемоги. Вам доводиться не тільки вирішувати власні проблеми, а й підтримувати близьких. Діви сьогодні стають уважними слухачами, неперевершеними порадниками. Завдяки своєму вмінню розуміти людей і співчувати їм ви робите цей день більш легким і приємним для тих, хто вам дорогий.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для Терезів цей день складається досить вдало. Правда, представникам знаку доведеться вступити в конфлікт з недоброзичливцями, але очевидна і безперечна перемога не змусить себе чекати. З'являється можливість зміцнити фінансові позиції, інтуїція допомагає укласти дуже вигідні угоди. Сьогодні ви більше звичайного потребуєте схвалення та підтримку, але близькі, на жаль, не в силах задовольнити цю потребу. А ось малознайомі, випадкові люди скажуть саме те, що ви хочете почути, і саме тоді, коли це буде особливо потрібно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Настав підходящий день для того, щоб розширити сферу діяльності, взятися за щось зовсім нове, отримати корисні знання. Чим більше ви в собі впевнені, тим вище ваші шанси на перемогу. Боятися не треба нічого: немає такої справи, з яким ви не могли б упоратися при належному завзятті. Єдине, що засмучує – це невисокий життєвий потенціал. Ви втомлюєтеся швидше, ніж звичайно, і набагато ближче до серця приймаєте будь-які розбіжності, критичні зауваження, суперечки з родичами. У самих вразливих представників знаку день буде пов'язаний з неприємними переживаннями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте природні – саме це допоможе вам сьогодні знайти нових союзників, а вони дуже знадобляться! Уникайте інтриг, не хитруєте і пам'ятайте: найкоротший шлях до будь-якої мети – прямий. День відкриє нові можливості перед тими, хто планує змінити обстановку або сферу діяльності, переїхати, внести зміни у своє життя. В особистому житті панує стабільність, і вас це дуже радує – приводів для хвилювань немає, події розвиваються приблизно так, як ви й очікували. Правда, діти можуть піднести сюрприз, але він напевно буде приємним.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День напружений, нерівний, змушує хвилюватися і сумніватися в правильності обраного шляху. Вас критикують буквально всі, кому не лінь, і ніхто не залишає вам можливості виправдатися або розповісти про причини ваших вчинків. Така ситуація вкрай дискомфортна, і Козероги, зазвичай спокійні і розсудливі, сьогодні можуть зробити дуже необачні вчинки. При цьому дуже ефективною виявляється творча діяльність. Вона ж надає благотворний вплив на ваш емоційний стан, допомагає забути про негативні емоції.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День несприятливий. Водоліям змінює їх звичайна інтуїція, а тому представникам знака виявляється дуже важко розібратися в що відбувається. Вас обплутує павутина чужих емоцій. Вчинки оточуючих здаються нелогічними, та часом вам здається, що люди ведуть себе вкрай дивно лише для того, щоб вам дошкулити. Вірогідні сварки, причому як з випадковими знайомими, так і з близькими людьми. Ви легко піддаєтеся на провокації і навіть не намагаєтеся стриматися, якщо хто-то випадково чи навмисне виводить вас із себе. Батькам-Водоліям буде дуже важко порозумітися з дітьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день складеться цілком вдало для Риб, готових не тільки уважно вислухати, але і проаналізувати критику на свою адресу. Справа в тому, що зараз ви можете багато чого змінити у своєму житті; а як саме це зробити підкажуть люди, які обізнані про ваші слабкості і помічають ваші помилки. Не час проявляти ініціативу в особистих відносинах: якщо ви будете діяти дуже енергійно, то, по-перше, налякаєте близьких, а по-друге, не помітите цікавих можливостей, які відкривають перед вами зірки. Знайдіть у собі схильність до споглядання і дайте їй волю.