Астрологічний прогноз на 24 квітня. Змінюємо навколишній світ

Неділя, 24 квітня 2011, 09:00
21-й місячний день (розпочнеться о 2.01). «Завершення». Місяць у Козерозі, Водолії (з 20.58). Сьогодні людям повертаються сили, які були витрачені в попередні тижні місячного місяця.
гороскоп

Настав час дружби й об'єднання людей. У роботі і здійсненні якихось планів можна розраховувати на допомогу і підтримку однодумців.

Візьміть до уваги, що якщо сьогодні вам в голову прийшла чудова ідея, то ви зможете її здійснити, але доведеться чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Те ж саме відноситься до всього дня: якщо ви зважилися зробити важливий крок, будьте готові, що вам буде потрібно відмовитися від чогось. Не переживайте, подивіться з іншого боку: може, ви зовсім не втрачаєте щось важливе, а просто позбуваєтеся тягаря, яка заважає вам. Тим більше, що сьогодні цілком відповідний день, щоб змінити щось навколо себе.

У 21-го місячного дня є й така риса: енергетика цієї доби надає клятвам і обітницями, даними сьогодні, особливу силу. Тому потрібно обов'язково відповідати за свої слова, тримати обіцянки і не обіцяти того, що не можна зробити. Нарешті, є прикмета: якщо сьогодні у вас щось вкрали, то дуже скоро правда відкриється, і ви дізнаєтеся, хто вам нашкодив.

У медичному відношенні дозволені всі «кровоточиві» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, що розганяють кров, і показаних для печінки.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, надає бадьорості духу).