Астрологічний прогноз на 25 квітня. Оновлюємося духовно

Понеділок, 25 квітня 2011, 09:00
22-й місячний день (розпочнеться о 2.29). «Народження». Місяць у Водолії. День досягнення людиною мети, а також осягнення свого коріння.
гороскоп

Двадцять другий місячний день не відноситься до пасивних днів місяця. Якщо сьогодні ви будете лежати на дивані, дивитися в стелю, спати, витрачати час на порожні розмови, одним словом, віддаватися ліні, то енергія Місяця попрямує вже не на вас, а проти вас. А це призводить до погіршення пам'яті та зниження концентрації уваги.

Однак цей місячний день вважається невідповідним часом для початку будь-яких справ, особливо серйозних, що мають для вас велике значення.

В іншому ж день сприятливий, адже сьогодні підвищуються людські здібності до духовного і творчого оновлення. Можуть раптово з'явитися нові можливості. Швидше за все, використовуючи їх, ви зумієте переосмислити події минулого досвіду і побудувати плани на майбутнє.

Сни під ранок теж приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся уважно до цих снів: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Крім того, це хороший день для спілкування і переговорів, тому що люди сьогодні не схильні до брехні, вивертам і удаванню. Навпаки, вони готові ділитися думками й допомагати вам безкорисливо. У цей день можна робити різні пропозиції, домагатися згоди.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).