Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 квітня. Досягаємо загальносімейних цілей

Вівторок, 26 квітня 2011, 08:57
День зміцнення сімейних відносин. Конфлікти між представниками різних поколінь згладжуються, стає значно легше зрозуміти один одного. Досягаються багато загальсімейні мети, вдається знайти баланс між особистими пріоритетами та інтересами оточуючих. Вечір підходить для сімейних урочистостей, імпровізованих свят.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни прагнуть до самостійності в усьому, і цим часом ставлять близьких у глухий кут. Ваша поведінка здається егоїстичним, а вчинки – продиктованими капризами, швидкоплинними бажаннями. Ви знаєте, що все зовсім не так, і намагаєтеся пояснити це оточуючим, але чи то аргументи підбираєте неправильні, чи то просто ніхто не бажає вас слухати. Союзників Овни несподівано знаходять серед нових знайомих, і в цьому немає нічого дивного: саме на таких людей ваша чарівливість діє абсолютно чарівно. Ви навіть здатні вселити любов з першого погляду, але самі голови точно не втратите.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці дуже добре розуміють, чого хочуть і точно знають, чим готові заради цього пожертвувати. Важко уявити собі позицію більш безкомпромісну і водночас більш ефективну. Фактично, сьогодні ви все робите по-своєму, а навколишні можуть тільки змиритися з цим – нічого іншого їм не залишається. Постарайтеся знайти мирне русло для своєї енергії – займайтеся спортом або фізичною працею, намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. У всіх відношеннях корисним буде відвідування басейну.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для Близнюків цей день буде пов'язаний з вельми неприємним відкриттям особистого характеру. Але поки ви не готові поглянути правді в очі і вважаєте за краще вірити ілюзіям, а не тому, що бачите. Така позиція, як не дивно, не тільки безпечна, але і приємно – завдяки їй ви не витрачає емоційні сили, а зберігаєте їх. Небажано в цей день відправлятися в тривалі поїздки або займатися важкою фізичною роботою. Складні проекти, що вимагають високої концентрації уваги, теж краще відкласти. Імовірні травми.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам належить почути щось дуже неприємне. Найгірше те, що скаже це людина, від якої ви зовсім не чекали ні критики, ні осуду. Не реагуйте негайно: під впливом емоцій можна і наговорити, і наробити дурниць. Вам потрібен час на роздуми, причому не виключено, що мова йде про декілька днів або навіть тижнів. Не женіться за легковажними розвагами – вони не зможуть розігнати хмари негативних емоцій, що зібралися на вашому горизонті. Швидше за все, ви просто будете незадоволені заходами, які відвідаєте. Краще залишитися вдома.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам належить прийняти непрості рішення, хоча представники знаку і відчувають, що поки до цього не готові. На жаль, зірки чекати не стануть. Будете зволікати зараз – дуже пошкодуєте про це в майбутньому. На щастя, інтуїція підкаже, що слід зробити; ваше ж завдання полягає в тому, щоб вчасно прислухатися до внутрішнього голосу. Цей день добре підходить для врегулювання фінансових та майнових розбіжностей, в тому числі і внутрішньосімейних. Вам вдається примирити ворогуючі сторони, створити комфортну атмосферу для спілкування.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Для Дів цей день приємний. Представники знака не тільки справляються зі своїми справами, але й встигають допомогти близьким. Радують вісті, що прийшли здалеку. Можливі незаплановані зустрічі з друзями дитинства і юності. Легко зароджуються романтичні симпатії, причому об'єкт для них ви вибираєте дуже гідний. День добре підходить для придбання корисних в господарстві речей, наприклад, побутової техніки. А от придбання антикваріату і ювелірних виробів краще відкласти. Небажано також витрачати гроші на наряди, косметику, салонні процедури.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде особливо вдалим для Терезів-батьків, які зможуть не тільки знайти спільну мову з дітьми, але і вчасно прийти на допомогу своїм чадам. Не варто забувати і про старше покоління: його представники сьогодні будуть особливо раді вашій увазі. День підходить для культурного дозвілля, наприклад, відвідування театру, художньої виставки або концертного залу. А ось фізичні навантаження повинні бути дуже помірними: ваш життєвий потенціал понижений, і перевтомлюватись дуже легко. Можна робити невеликі покупки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день буде пов'язаний з гострими, але конструктивними дискусіями, дуже непростими і неприємними для вас, але в той же час надзвичайно корисними розмовами. Аналізуйте будь-яку інформацію, що надходить: навіть в самих поганих новинах можна знайти щось цінне. Дуже гарний день для початку ремонту, облаштування присадибної ділянки та інших занять, мета яких – зробити більш приємною ваше життя та життя членів вашої родини. Постарайтеся настроїтися на альтруїстичний лад: так вам буде легше порозумітися і з близькими людьми, і з новими знайомими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці схильні до необдуманих, екстравагантним і викликає вчинків. Це, втім, не заважає представникам знака завойовувати симпатії оточуючих і зав'язувати нові знайомства. А ось близькі зустрічають ваші витівки мовчазним несхваленням, що, втім, не заважає їм звертатися до вас за допомогою, якщо в цьому виникає необхідність. На жаль, можливо погіршення самопочуття. Подбайте про себе: не переїдайте, відмовтеся від спиртних напоїв. Не менш важливо і уникати самокритики. Чим менше ви себе лаєте, тим краще себе почуваєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зірки радять Козерогам бути стриманішим у висловлюваннях. Сьогодні представники знаку схильні до безапеляційним суджень і мало замислюються про те, чи будуть їхні слова приємні оточуючим. Суперечки виникають через сущих дрібниць, але можуть перетворитися в серйозні конфлікти, якщо ви не виявите миролюбства. Великі придбання краще відкласти: цей день не підходить для того, щоб розлучатися зі значними сумами. При цьому не виключені подарунки, в тому числі й досить цінні, вони вас напевно порадують.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Надмірне завзятість або, ще гірше, упертість сьогодні абсолютно недоречно. Якістю, яке і прикрасить Водоліїв, і буде їм у всіх відносинах корисно, стає поступливість. Слухайте своїх опонентів, аналізуйте їх пропозиції, погоджуйтеся на компроміси – так ви не тільки світ збережіть, але і наблизите здійснення своєї заповітної мрії. Надходять дуже цікаві пропозиції – незвичайні, але що стоять того, щоб їх як слід обміркувати. День гарний тим, що дозволяє змінити своє життя, уникнувши при цьому емоційного потрясіння і не взявши на себе непосильної ноші.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День обіцяє бути дуже вдалим і приємним. Риби інтуїтивно відчувають, що і як потрібно робити, щоб і іншим не нашкодити, і своєї мети досягти. Ви не просто пливете за течією – ви прямуєте власним шляхом; ну а те, що для цього не доводиться докладати ніяких зусиль, виявляється приємним сюрпризом. Дуже хороший цей день для спілкування, приємними виявляються практично всі зустрічі. Немає такої людини, з яким ви не знайшли б спільної мови. Цікаво, що з будь-якого скороминущого знайомства може вирости щось більше, варто вам тільки цього захотіти.