Гороскоп по знаках Зодіаку на 27 квітня. Дамо волю фантазії

Середа, 27 квітня 2011, 08:56
Цей день вимагає серйозного ставлення до будь-якого вчинку та рішення – навіть такого, від якого, на перший погляд, нічого не залежатиме. Ділові переговори проходять в дуже напруженій і аж ніяк не дружній обстановці. Підозрювати один одного починають навіть ділові партнери, що плідно співпрацюють протягом тривалого часу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Тримайте емоції під контролем. Настав той день, коли ви повинні показати всім, що маєте не тільки незвичайною силою і енергією, але й видатним інтелектом і рідкісним холоднокровністю. Без цих якостей розраховувати на успіх не доводиться. Не варто братися за справи надто складні, особливо – якщо вони вимагають співпраці з несимпатичними вам людьми. При цьому день виявляється досить непоганим з романтичною точки зору: ви чудово проведете час в компанії коханої людини, зможете організувати побачення, яке подарує обом масу незабутніх вражень.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день виявляється вельми вдалим з ділової точки зору. З'являються нові плани та ідеї, у вас достатньо сил і енергії для того, щоб втілити свої задуми в життя. Якщо мова йде про гроші або цінне майно, уникайте поспіху. Та й тим, хто планує змінити роботу, не завадило б проявити розбірливість. Сімейні справи вимагають уваги, ви стаєте – вільно чи мимоволі – відповідальним за вирішення багатьох спільних проблем. Тельці-батьки повинні бути особливо уважні до дітей. Можливі великі покупки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде складатися вдало для тих, хто не ставить перед собою захмарних цілей і готовий задовольнятися малим. Справ багато, але жодне з них не назвеш важливим, значимим або хоча б надихаючим. Особливо важко доведеться Близнюкам-підлеглим, які отримують у цей день масу доручень і просто не можуть задуматися про те, чим би насправді хотіли зайнятися. Спокійний відпочинок у колі родини дуже корисний, але і він навряд чи буде видатним. Романтичні побачення виявляються приємними, але не залишають яскравих вражень – ви просто добре проводите час з коханою людиною.

Рак (22 червня – 23 липня)
День сприятливий і вдалий для тих, хто здатний зосередитися на вирішенні вже існуючих проблем і не думати про тих, яким належить з'явитися у віддаленому майбутньому. Дуже важливо зосередитися на поточних справах; час будувати плани прийде пізніше. Не виключені розбіжності з керівництвом, але до конфлікту справа не дійде. Відповідний день для облаштування житла, нескладних домашніх справ. Навряд чи ви знайдете помічників, тому за те, що вимагає великих зусиль, краще не братися. Корисні прогулянки в приємній компанії, однак вони не повинні бути занадто довгими і нудними.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Відповідний день для планування, причому планування чого завгодно – від майбутнього весілля до завоювання всього світу. Більша частина ваших задумів буде реалізована, оскільки вона надзвичайно розумна, своєчасна і хороша. Вам гарантовані загальне визнання, підтримка і розуміння оточуючих. Не виникає труднощів особистого характеру, з наміченими проблемами ви справляєтеся надзвичайно легко і швидко. Можливі несподівані подарунки і вигідні угоди. Не виключена також випадкова зустріч з людиною, яку ви будете дуже раді бачити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже хороший день для роботи, ділових переговорів, укладання угод. Вам вдається стати на чолі групи однодумців, знайти людей, які будуть допомагати вам в реалізації найсміливіших планів. Надходять нові пропозиції, настільки ж привабливі, як і лякають. Вірте в себе. На жаль, не виключено протистояння з представниками державних органів або впливовими людьми. Намагайтеся вести себе максимально стримано і коректно, уникайте провокацій. Виникне бажання відновити перервані романтичні відносини, але з конкретними діями краще не поспішати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Відповідний день для роботи з документами, складання звітів і кошторисів, планування бюджету. Щоправда, вам буде досить важко зосередитися, але, якщо все ж таки вдасться змусити себе взятися за справу, результати не змусять себе чекати. Ділові стосунки складаються не найкращим чином, оскільки нагадують про себе давні розбіжності і конфлікти. Нелегко порозумітися з близькими: ваша поведінка їх не влаштовує, і вони не збираються цього приховувати. Постарайтеся уникнути конфлікту; якщо сварка все ж спалахне, помиритися буде дуже важко.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складається непогано, хоча і не виправдовує всіх ваших очікувань. Навряд чи вдасться успішно провести ділові переговори, знайти нових союзників – ваша чарівливість сьогодні не настільки дієво, як зазвичай, а людей, які поділяли б усі ваші інтереси і прагнення, поблизу не спостерігається. Можливі розбіжності в сім'ї, ваш авторитет ставиться під сумнів. Будьте готові піти на поступки, можливо, підкорившись людині, яка зараз більше, ніж ви, потребує ролі лідера. Уміння пристосуватися до ситуації працює на вас.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Важкий день, напружений, неспокійний, але в той же час абсолютно непродуктивний. Дуже багато енергії витрачається даремно, і часто в цьому винні саме ви: не тих людей вибираєте, не те завдання ставите. Повна відсутність самокритики небезпечно, але її надлишок нітрохи не краще, і ви маєте потребу в мудрого радника і наставника, якого можна знайти серед старих знайомих. Вірогідні конфлікти в сім'ї, причому сварка може початися з досконалого дрібниці. Шукати компроміси дуже важко, ще важче утриматися від різких висловлювань на адресу дуже дорогої вам людини.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалий день, цікавий і веселий, що дозволяє дати волю фантазії, помріяти про нездійсненне – і несподівано зрозуміти, що воно не так вже незбутньо! Перед вами відкриваються нові перспективи, широкі, але не лякають. Важко підібрати більш вдалий день для початку нової справи будь-якого роду. Цей день відмінно підходить для спілкування. Неважливо, яким воно буде – діловим, офіційним або неформальним і дружнім. Сьогодні ви зустрічаєтеся саме з тими людьми, з якими вам по дорозі, і напевно будете раді новим знайомствам.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День дуже складний з емоційної точки зору, оскільки пов'язаний з подіями, до яких ви поки не готові. Потрясіння може виявитися дуже серйозним, ви відчуєте себе зовсім безпорадними, розгубленими. Потрібно заспокоїтися, спокійно подумати про те, що відбувається. Досягти потрібного стану допомагає спілкування з мудрими та досвідченими людьми, які, на щастя, є у вашому оточенні. Не варто поводитися легковажно, розраховувати на удачу: успіхи в цей день приходять виключно до тих, хто працює задля їх досягнення.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Напружений день. Потрібно діяти, і діяти швидко, але ви, на жаль, не розташовані що-небудь робити. У результаті цікаві можливості пропливають повз, а проблеми залишаються невирішеними. Правда, можна знайти людину, яка наведе порядок у ваших справах, але послуги його не будуть безкорисливими. Вірогідні розбіжності в сім'ї. Домовитися зараз дуже важко, але спробувати зробити це потрібно обов'язково – якщо ви «підете у себе», близькі засмутяться не на жарт. Крім того, саме завдяки вашій гострої інтуїції відновлення миру і взаєморозуміння стає в принципі можливим.