Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 квітня. Завдання дня вимагають виважених дій

Четвер, 28 квітня 2011, 08:58
День виявляється досить напруженим, тому що число охочих з'ясувати стосунки й повідомити світу про накопичені образи зростає з кожною годиною. Пам'ятайте, що в цей день втручатися в чужі справи небажано, а якщо робити це необхідно, то діяти слід гранично тактовно й делікатно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Не самий плідний день, а до того ж і дуже непростою. Завдання, які стоять перед вами, вимагають обдуманих, виважених дій. Ви ж поки перебуваєте під впливом емоцій і просто не можете розробити вірну стратегію. Добре, якщо знайдеться людина, яка тактовно й делікатно направить вас на вірний шлях. Можна й потрібно спілкуватися зі старшими родичами: їх підтримка вам дуже знадобиться. Можливо врегулювання давнього майнового конфлікту, рішення турбували вас фінансових питань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Проявіть трохи більше завзяття в справах: зараз це необхідно для того, щоб вас помітили і належним чином оцінили. Навіть якщо ви вдаєтеся до ліні, дайте собі працю зобразити бурхливу діяльність; показна неробство буде не на жарт дратувати оточуючих. Дуже важлива готовність подбати про близьких, взяти на себе вирішення їхніх проблем. Сьогодні ви багато чого можете зробити для тих, кого любите, тому намагайтеся не втрачати часу. Небажано вести розмови на абстрактні теми – вони діють гнітюче.

Близнята (22 травня – 21 червня)
День пройде у вирішенні питань і проблем, про які ви вважали за краще б просто не згадувати. Досягнуті результати непогані, але вони не радують, оскільки не є остаточними. Фактично, зробивши перші кроки до мети, ви розумієте, наскільки довгим буде шлях і замислюєтеся про те, чи не краще змінити напрямки. Стосунки з близькими складаються комфортно і рівно, але ви підозрюєте (і небезпідставно), що оточуючі створюють настільки сприятливу атмосферу, керуючись виключно власними інтересами.

Рак (22 червня – 23 липня)
Спокійний і плідний день, коли Раки багато встигають, не витрачають сил даремно і майже не втомлюються, оскільки працюють у комфортному ритмі. Можливі розбіжності з колегами, але вам буде досить легко довести свою правоту. Не виключено ділову пропозицію, прийнявши яке, ви зможете не тільки укріпити свої професійні позиції, але і підвищити рівень життя. У сім'ї все спокійно і гладко, можна не боятися ні дрібних розбіжностей, ні серйозних сварок. Налагоджуються відносини з представниками старшого покоління.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Плідний день, нема такої справи, з яким ви не змогли б упоратися. Труднощі не лякають, а надихають і додають вам чарівності; тому чим складніше завдання, що стоїть перед вами, тим більше у вас буде помічників і союзників. Ймовірні вдалі інвестиції. Неважко привернути увагу людини, який вам цікавий, дати йому можливість проявити ініціативу і зробити перший крок до зближення. Діяти прямо і відкрито небажано – ви енергійні, рішучі й розумні, але не можете похвалитися делікатністю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Несподівана звістка спочатку здивує і майже налякає вас, а потім наштовхне на цікаві думки. Для багатьох Дів події цього дня стануть своєрідною поворотною точкою, покладуть початок серйозних змін. Немає причин сумніватися в старих ділових партерах, але ніщо не заважає також обзавестися новими зв'язками. День відмінно підходить для спілкування з друзями, відпочинку на природі, участі в розважальних заходах. Бажано уникати перевтоми: через нього в другій половині дня самопочуття може погіршитися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Складний день, пов'язаний з не збулися, невиправданими очікуваннями. Ви не вживаєте нічого, щоб досягти поставлених цілей, але ревно шукаєте винного в тому, що у вас нічого не виходить. Небажано займатися фізичною працею, працювати зі складними інструментами: можливі травми через неуважність. Виникають розбіжності в сім'ї, важко домовитися з близькими про що б то не було. Кожен раз, коли з'являється можливість досягти компромісу, відбувається щось, через що обстановка знову загострюється.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хоча цей день буде нерівним і неспокійним, на Скорпіонів він справить найкраще враження. Представники знаку відчувають свою потрібність, радіють тому, що всі їхні досягнення помічені і оцінені оточуючими. Крім того, з'являється можливість приступити до реалізації плану, який ви довго виношували. Можуть виникнути проблеми в особистих відносинах, але жодна з них не стане для вас сюрпризом. Трохи поміркувавши над ситуацією, що склалася, ви неодмінно знайдете вихід з неї, та й іншим зможете надати допомогу, якої вони потребують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непростий день, події якого змушують задуматися про те, вірний шлях ви вибрали, своїм чи справою зайнялися. Сумніви і метання заважають рухатися до мети, але і повна відмова від них навряд чи буде сприяти прогресу. Постарайтеся знайти золоту середину – не будьте занадто самовпевнені, а й сверхбдительность залиште кому-небудь іншому. Поліпшуються стосунки з близькими, стає можливим спокійний продуктивний діалог. Можна обговорювати важливі питання і знайти рішення, яке влаштує всіх зацікавлених осіб.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складається дуже приємним чином. Ви легко справляєтеся зі справами, швидко знаходите нестандартні рішення, у складних ситуаціях ведете себе найкращим чином. Немає людини, з яким ви сьогодні не могли б домовитися, немає питання, на який ви б не знайшли відповідь, яка вас влаштує. Можна планувати сімейні або дружні заходи будь-якого роду – від вечірок до відвідування театрів та участі у спортивних змаганнях. Ви приносите удачу всім, кого любите, а ваше чарівливість не залишає нових знайомих байдужими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День принесе труднощі в спілкуванні. З'ясується, що ви розчарували людей, які покладали на вас великі надії. Доводиться пояснюватися і виправдовуватися, а це не найприємніше заняття для Водоліїв. Постарайтеся уникати надмірного занурення у власні переживання, більше думайте про справу, ніж про емоції і свій душевний комфорт. Так, чимось доведеться пожертвувати заради справи, яке для вас менш важливо і значимо, ніж для ваших близьких. Але ви не пошкодуєте про зроблене. Можливі цікаві зустрічі, нові знайомства, які відіграють важливу роль у вашому житті.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте дуже уважні! Цей день пов'язаний з подіями, які відіграють значну роль у вашому житті і потягнуть за собою серйозні зміни. Зараз ви не здогадуєтеся про те, якими будуть наслідки ваших кроків, але можете, принаймні, запобігти відверто помилкових дій, якщо будете все як слід досліджувати. Важко зберігати хороші відносини з оточуючими, причому стосується це як роботи, так і особистого життя. Постарайтеся все-таки знайти собі сили для відвертої розмови зі старим другом або іншою близькою людиною: ви маєте потребу в емоційній підтримці.