Астрологічний прогноз на 29 квітня. Не впадаймо в крайнощі

П'ятниця, 29 квітня 2011, 09:00
26-й місячний день (розпочнеться о 3.47). «Здійснення». Місяць у Рибах, Овні (з 20.32). Якщо ви збираєтеся щось робити, але сумніваєтеся, чи гарний це вчинок, то слід тут же відмовитися від свого задуму.
гороскоп

Цей місячний день вважається несприятливим для будь-яких справ. Навколо дуже багато провокацій і спокус, так що зберіть усі свої сили, щоб утриматися від них. Вам будуть необхідні витримка й сила волі, вміння ставитися до всього того, що відбувається, спокійно і з гумором.

Намагайтеся не піддаватися дратівливості й уразливості. Слід уникати поспішності, суєти і – особливо – порожньої балаканини, на яку в цей день йде найбільше сил і енергії.

Найважче в цей день – навіть не суєта й проблеми, а постійні перепади настрою. Емоційний фон дуже нестабільний і мінливий, не можна вірити ні обіцянкам, ні клятвам, ні погрозам, ні визнанням.

Не схиляйтеся до крайнощів у прояві емоцій: не потрібно ні туги і печалі, ні буйного веселощів. Дотримуйтеся золотої середини, це найкраще, що можна сьогодні зробити. Інакше вас чекають практично неминучі сварки й конфлікти.

День пов'язаний з умінням бачити та розпізнавати добро в інших людях. Видимість і сутність речей сильно розрізняються, тому треба дивитися в корінь, не надаючи надто великого значення зовнішніх деталях.

Крім міжособистісних конфліктів, в 26-й місячний день висока ймовірність крадіжок та пограбувань. Дуже легко стати жертвою подібного «підприємства».

З іншого боку, так само нескладно підпасти під чужий вплив, погодитися на бездумну авантюрну витівку, за яку потім доведеться розплачуватися довго і дуже серйозно.

У медичному відношенні ця місячна доба пов'язані зі стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні.

Тим, хто займається спортом, сьогодні рекомендується влаштувати собі відпочинок або хоча б удвічі скоротити навантаження. Здоров'я зараз дуже вразливе, достатньо найменшого приводу, щоб викликати загострення вже наявних захворювань або отримати травми.

Камінь дня – блакитний нефрит (сприяє омолодженню).