Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 травня. Відстояти свої інтереси буде неважко

Середа, 4 травня 2011, 08:56
День відмінно підходить як для дрібних покупок, так і для великих придбань. Ефективно і з розумом гроші витрачають навіть ті, хто в інші дні волів би жбурляти їх на вітер. Важливі питання сьогодні краще не обговорювати, тому що люди схильні говорити не зовсім те, що думають.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для спілкування, можна планувати будь-які зустрічі. Вам неважко відстояти свої інтереси, знайти однодумців і союзників. З'являються нові ідеї, але до їх реалізації справа поки не доходить. Поспішати не варто: даний момент набагато краще підходить для обмірковування, ніж для якихось конкретних дій. Можна врегулювати розбіжності з родичами, сьогодні для цього поступок з вашого боку практично не буде потрібно. Однак «гострі» питання краще все ж обходити стороною, оскільки деякі ваші зауваження можуть здатися образливими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Перша половина цього дня – час, коли ви дуже намагаєтеся не думати про проблеми й труднощі. Ця нехитра тактика, як не дивно, виявляється ефективною: ситуація змінюється на краще, вам же не доводиться докладати до цього жодних зусиль. Щоправда, близькі можуть засуджувати вашу поведінку. Постарайтеся не ображатися на критичні зауваження. Друга половина дня складається більш напружено: доводиться займатися справами, які давно вже вимагають уваги. Багато Тельці будуть злитися на себе, бути в поганому настрої.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цікавий і вдалий день. Він приносить дуже приємні зустрічі і багатообіцяючі знайомства. Близнюки зараз особливо привабливі і привабливі, тому скаржитися на брак уваги їм не доведеться. Можна робити великі покупки, а також інвестиції у власний бізнес: питання, що стосуються фінансів, ви вирішуєте безпомилково. Вірогідні розбіжності з близькими, але прийти до єдиної думки все-таки вдасться, і це буде ваша заслуга. День підходить для планування сімейного або романтичного відпочинку, підготовки до подорожей.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день принесе Ракам чимало випробувань, клопоту і тривог. Представникам знака не вдається зосередитися на вирішенні проблем – замість цього вони раз у раз віддаються мріям про те, як добре все могло б бути. Втеча від реальності – не найкращий шлях до успіху; варто придумати що-небудь інше. Якщо ви шукайте союзника або просто розуміючого слухача, зверніть увагу на інших Раків, Риб – швидше за все, саме вони зможуть і підтримати вас, і дати корисну пораду. Обережніше з грошима: спроби підняти собі настрій за допомогою шопінгу приречені на невдачу.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непоганий день для зустрічей, переговорів, обговорення важливих питань. Якщо є можливість нагадати про себе діловим партнерам, зробіть це якомога раніше: бесіда в неформальній обстановці може відкрити перед вами нові перспективи. День відмінно підходить для комерційної діяльності. З близькими сьогодні легко домовитися, але, на жаль, не всі обіцянки, які вони дають, будуть виконані. Не варто розраховувати і на те, що хтось піде заради вас на серйозні жертви. Однак є шанс знайти таке вирішення всіх спірних питань, яке нікого не засмутить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хороший день для сімейних справ, відпочинку в компанії близьких. Вам неважко організувати дозвілля так, щоб усі залишилися задоволені, запропонувати якісь розваги або корисні заняття. Але не менше, ніж у спілкуванні, ви потребуєте і на самоті – саме воно дозволяє зібратися з думками, відчути приплив сил. День добре підходить для наукових занять, досліджень, пошуку нової інформації. Бажано відмовитися від відвідування якихось вечірніх заходів, які можуть затягтися: корисно буде раніше лягти спати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам хочеться нових вражень, і ви готові на все, щоб їх отримати. Але дії ваші часто призводять зовсім не до того результату, якого ви очікуєте, так що день не позбавлений сюрпризів. Намагайтеся тримати близьких в курсі своїх планів, знайдіть час для обговорення загальних справ: чим більше ви почуєте і запам'ятайте, тим краще. Вірогідні розбіжності з коханою людиною, ваша «половинка» може несподівано образитися або заявити, що ви не виправдали очікувань. Але за сваркою обов'язково піде примирення, варто вам цього тільки захотіти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вірогідні несподівані пропозиції та запрошення, незаплановані поїздки. Ви натхненно імпровізіруете, раз у раз приємно дивуючи оточуючих. Люди, що звикли до розміреного плину буднів, просто зачаровані тієї казкою, в яку вам вдається перетворити своє життя. У вас неважко закохатися з першого погляду, і дехто обов'язково це зробить. Самі ж ви голови не втрачаєте, вважаючи за краще керуватися не емоціями, а логікою. Саме це і заважає вам почати романтичні відносини, які принесли б багато радості.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Приємний і цікавий день, більшу частину якого ви проведете в суспільстві цікавих і дружньо до вас розташованих людей. Ваші таланти отримують визнання, не залишаються непоміченими і досягнення останнього часу. Нагорода за працю дуже щедра. У першій половині дня самопочуття буде гарним, ви навряд чи зможете поскаржитися на брак сил та енергії. Поступово життєвий потенціал знижується, до вечора можливі нездужання. Намагайтеся не відмовляти собі у спокійному відпочинку, можна просто з задоволенням побайдикувати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День добре підходить для спілкування з близькими, турботи про тих, хто потребує допомоги. Ви здатні зрозуміти, що дійсно піде на користь, а що – ні, і легко переконаєте оточуючих у своїй правоті. Можна будувати плани, що стосуються членів сім'ї, наприклад, відпочинку або подальшого навчання дітей. Перспективні зміни намічаються в життя самотніх представників знаку. Тримайте ніс за вітром – все, що від вас буде потрібно, це вчасно і ненав'язливо проявити ініціативу. Нові відносини будуть розвиватися дуже швидко.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Неспокійний день. У вашому уваги й підтримки потребують багато, але ніхто не замислюється про ваші потреби і потреби. Дуже важко зосередитися, розібратися в що відбувається. Ви легко потрапляєте в емоційні пастки, можете стати жертвою маніпуляції. Будьте гранично обережні в спілкуванні з людьми хитрими, скритними і верткими – вони становлять для вас небезпеку. Вечір підходить для сімейного відпочинку, читання, перегляду кінофільмів, інших спокійних занять. Світські розваги краще відкласти, вони швидше втомлять вас, чим порадують.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Непогано було б розслабитися і відпочити, але, на жаль, це вдасться лише рідкісним Рибам. Представники цього знаку сьогодні змушені вирішувати дуже багато проблем, причому як своїх, так і чужих. Остання виявляється особливо втомливим, а люди, яким ви намагаєтеся допомогти, залишаються незадоволені і не скупляться на критику. Небажано робити покупки або вкладати гроші в бізнес. Для нових починань це день не самий відповідний: проблем виникне більше, ніж ви очікували. Вечір принесе розбіжності з коханою людиною або кимось з родичів.